تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 314 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

یعنی با این حساب واسه دومین بار خراب شد هاردم؟!
    چجوری fps چک کنم؟بگو روششو در خدمتم..
    هارد فدای سرت دادا لپتاپ سی پی یوش و گرافیکش رو نمیشه عوض کرده باقیش که چیزی نیسعیب از 1 ترا بایتی که رو اکثرا برندها گذاشتن 80% شاید خراب بودن نه فقط واسه اچ پی من واسه ایسوس هم دیدم که هاردشون خراب شده 1 ترا خیلی خوبه اما به شرطی که توی پی سی بذارنش نه تو لپتاپ 15 اینچی! به نظرم 750 دوربالا بگیر خیالت راحت میشه دیگه مشکل رو پیدا نمیکنی

من دکمه تشکرم فعال نیس ولی همینجا ازت خیلی خیلی ممنون میشم که با این برنامه FPS بازیهایی رو که اجرا کردی بی زحمت بنویسی
    (البته اگه دکمه تشکرم فعال بشه 3 تا تشکر واست میزنم )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازهم ازت ممنونم

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خب دماتون زیاد بالا نمیره گرافیکتون رو آپدیت کنید با برنامه جی پی یو زد آخرین ورژنش یه عکس بگیرید تا معلوم بشه از کارت گرافیکتونه یا نه که ایشالا از کارتتون نباشه چون اگه باشه کلی تو دردسر خدای نکرده میافتید دوست من
    گرافیکم میزنه اخرین ورزنه اینم از عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هارد فدای سرت دادا لپتاپ سی پی یوش و گرافیکش رو نمیشه عوض کرده باقیش که چیزی نیسعیب از 1 ترا بایتی که رو اکثرا برندها گذاشتن 80% شاید خراب بودن نه فقط واسه اچ پی من واسه ایسوس هم دیدم که هاردشون خراب شده 1 ترا خیلی خوبه اما به شرطی که توی پی سی بذارنش نه تو لپتاپ 15 اینچی! به نظرم 750 دوربالا بگیر خیالت راحت میشه دیگه مشکل رو پیدا نمیکنی

من دکمه تشکرم فعال نیس ولی همینجا ازت خیلی خیلی ممنون میشم که با این برنامه FPS بازیهایی رو که اجرا کردی بی زحمت بنویسی
    (البته اگه دکمه تشکرم فعال بشه 3 تا تشکر واست میزنم )

بازهم ازت ممنونم
    از کجا فهمیدی هاردم خراب شده؟!آخه نه اروری میده نه هیچی فقط همون اول یه ذره کنده تا یک دقیقه!!دردسر داره عوض کردنش داداش من.گارانتی نرفتی تا حالا مثه اینکه!!بعدشم زورم میاد اینقدر گرونتر خریدمش و حالا برم 750 بخرم!!
    در اولین فرصت میزارم واست fps هارو..

5. این کاربر از salar_aziz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش گلم ورژنه گرافیک 6770 لپتاپتون آپدیت نیس

از این لینک ورژنش رو به 8.882.2.3000 برسون ایشالا که مشکلت حله(البته یکمی حجم دانلودش زیاده338.97M )

7. این کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

[/COLOR]
    از کجا فهمیدی هاردم خراب شده؟!آخه نه اروری میده نه هیچی فقط همون اول یه ذره کنده تا یک دقیقه!!دردسر داره عوض کردنش داداش من.گارانتی نرفتی تا حالا مثه اینکه!!بعدشم زورم میاد اینقدر گرونتر خریدمش و حالا برم 750 بخرم!!
    در اولین فرصت میزارم واست fps هارو..
    شما هاردتو با برنامه UltimateDefrag دیفرگ کن شاید مشکلت از دیفرگ نکردن هاردتهشاید اصلا هاردت ارور نداره و سالمه و نیاز به دیفرگ داره من که خوشبینم هاردت مشکلی نداره راستی بابت fps هم پیشاپیش ممنونم

9. این کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش گلم ورژنه گرافیک 6770 لپتاپتون آپدیت نیس

از این لینک ورژنش رو به 8.882.2.3000 برسون ایشالا که مشکلت حله(البته یکمی حجم دانلودش زیاده338.97M )

چرا اپدیت کردم ولی بازم همینجوریه البته این برنامه نمیدونم چرا تاریخشو تغییر نمیده

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستانی که hp dv6 دارن حالا هر مدلی می شه با برنامه battery bar باطریشونو چک کنن و یه توضیح مختصری بدن که بعد از چه مدت چقدر از باطریشون فرسوده شده؟اخه من حدود3-4 ماهه6070 خریدم با اینکه حتی کمتر از 10 بار از باطری استفاده کردم . هر بار هم نهایتا تا 50-60 درصد از شار÷ باقی موند الان نرم افزار فرسودگی رو 9.4 درصد نشون می ده.به نظرتون زیاد نیست؟مثلا یکی از دوستام یه وایو گرفت یک ماه قبل از من با اینکه فکر می کنم بیشتر از من از باطری استفاده می کنه مال اونو می زنه 5.8 درصد
    ممنون

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[/COLOR]

شما هاردتو با برنامه UltimateDefrag دیفرگ کن شاید مشکلت از دیفرگ نکردن هاردتهشاید اصلا هاردت ارور نداره و سالمه و نیاز به دیفرگ داره من که خوشبینم هاردت مشکلی نداره راستی بابت fps هم پیشاپیش ممنونم
    برنامه دفرگ خود ویندوز چطوره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که hp dv6 دارن حالا هر مدلی می شه با برنامه battery bar باطریشونو چک کنن و یه توضیح مختصری بدن که بعد از چه مدت چقدر از باطریشون فرسوده شده؟اخه من حدود3-4 ماهه6070 خریدم با اینکه حتی کمتر از 10 بار از باطری استفاده کردم . هر بار هم نهایتا تا 50-60 درصد از شار÷ باقی موند الان نرم افزار فرسودگی رو 9.4 درصد نشون می ده.به نظرتون زیاد نیست؟مثلا یکی از دوستام یه وایو گرفت یک ماه قبل از من با اینکه فکر می کنم بیشتر از من از باطری استفاده می کنه مال اونو می زنه 5.8 درصد
    ممنون
    من هم 5ماه میشه دارم باتری منم 94 درصد نشون میده

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام من به این نتیجه رسیدم که فقط با بازی call of duty 4 مشکل داره شاید چون بازیش قدیمیه مشکل داره

15. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •