آره همینیه که دوستمون گذاشت منم اول اعداد و ارقام گولم زد ولی یکم تحقیق کردم دیدم 250 بهتره!
نتیجه: هیچ وقت سرسری و بدون تحقیق راجع به چیزی نظر نده!![]()
آره همینیه که دوستمون گذاشت منم اول اعداد و ارقام گولم زد ولی یکم تحقیق کردم دیدم 250 بهتره!
نتیجه: هیچ وقت سرسری و بدون تحقیق راجع به چیزی نظر نده!![]()
سر سری نبود دیگه گفتم که تو سایت passmark و futuremark مثلا نوشته gforce gts 250 مثلا 800 امتیاز gts 450 رو 2000 و خورده ای امتیاز . الان جریان این gts 250 چیه ؟؟؟؟؟
از بحث اصلی هم پرت شدیم رفت ! راستی کی رادیو گوش میده تو بازی امروز رادیو فردا گوش میدادم تو بازی سر کله صبح خیلی بهم چسبید هر چند همش اخبار گفت .
این آپدیتی هم که scs قرار بود آخر هفته بده فعلا که خبری ازش نیست البته آخر هفته اونا میشه فردا جمعه .
آفا شما بدون بررسی و دلیل جواب دادی ! اما اشتباه کرده ! چون من الان اینو دانلود کردم و نصب کردم ! و تا الانم مشکل اکتیو نداشتم!
یعنی سیوای خودمم ریختم ! بازم مشکلی نداشت ! فقط به دوستان بگم که لینک دومیه واسه زبانش هست !چون زبان اصلیش روسیه !
بعد از دانلود فایل اصلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم فولدر اون رو تغییر بدن ! Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Акелла).(2012).Repack رو به ! Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Akenna).(2012).Repack تغییر بدن !
چون این َAkenaa روسیه نوشته مشکل پیدا میشه !
لینک زبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض شرمندگی بله ! فایل تورنته ! باید با قند شکن بازش کرد!
ولی باور کنید من 1 ساعته دانلودش تموم شده هیچ مشکلی نداشته
اقا من درست متوجه توضیحاتتون نشدم باید چیکارش کنیم؟
دوست عزیز شما که تحقیق کردی لینک ماله چه تاریخیه ؟ چرا بازم نوشته با فایروال بلاکش کنیم و از رادیو استریم استفاده نکنیم و آنلاین نباشیم و ...... ؟؟؟؟ یعنی اگه کرک درست حسابی میداشت باید این کارا رو میکردیم ؟
شما چجوری نصبش کردی سریال نخواست ؟
تازه گیرم که یه سریال داشته باشه که بلاک نشده باشه ، فردا یا پس فردا آپدیت بازی قراره بیاد بعدش چی ؟ حتما باید آپدیت رو نصب نکنیم که یه موقع سریال نخواد یا همون رادیو استریم ، من حاضرم دم به دقیقه سریال وارد کنم ولی از رادیوش استفاده کنم مخصوصا که هر رادیوی اینترنتی رو میشه به لیست رادیو هاش اضافه کرد .
مد افزایش صدای کابین باعث از کار انداختن مد افزایش سرعت میشه.
شما اینارو نگفتی که !گفتی این ازون الکی هاست ! منم 2 3 تا الکی دانلود کرده بودم این چند روزه !
حالا رو سیستم من که هر روشی امتحان کردم جواب نداد این روش جواب داد !
ارزش نداره رادیو آدم گوش نده ! اما من از رادیو متنفرم ! خوب نصبش کردم و لذت میبرم که سریال نمیخواد !
منم این لینک ماله بابام که نیست !
اول اومدم سوال کردم ! بعد که متوجه شدم سطح علمی اینجا چقدر بالاست گذاشتم دانلود بشه که خودم امتحان کنم لا اقل اگه درست نبودم یه امتحانی کرده باشم !
تاریخشم دیروز من دیدم ! آخه تو قسمت کامنت های SKIDROW بود ! دیروز تازه یارو کامنت گذاشته بود !
چرا ناراحت میشی دوست من، من گفتم تا حالا کرک درست حسابی نیومده من کی گفتم اینی که شما گذاشتی الکیه ؟؟ من اینو گفتم که اگه شما واسه کرک بودن یا نبودنش شک داری الکی اینترنتت رو مصرف نکنی واسه این .
اتفاقا رادیو اونم به زبون خودمون تو بازی گوش میدی خیلی کیف میده . بعدشم گفتم که ، فردا پس فردا آپدیت بازی میاد که شامل بهبود فیزیک بازی و نقشه و .... میشه (البته اونجور که scs اعلام کرده ) نمیشه که آپدیت رو نصب نکنیم یا سر هر آپدیتی هم که بخوایم دوباره بازی رو دانلود کنیم که نمیشه .
خودتو ناراحت نکن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)