دوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
كدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
آخه چنتا بازي hd كه روي گالكسي اس داشتم نصب كردم اجرا نشدن...
يكي از دوستان كه بازي هار و تست كرده بود بياد بگه كدوما كار مي كنن؟
مثلا asphalt 6 رو با همين لينكي كه واسه سامسونگ - گالكسي اس 1 هست تو بخش بازي هاي آندرويد دانلود كنم كار مي كنه؟
براي كابل hdmi و usb host سايتي يا فروشگاهي هست كه بتونيم از اونجا خريد كنيم؟
واسه usb و hdmi تنظيمي وجود داره؟ اگه هست كجا؟
من يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ اگه ميشه آموزشش رو بزارين و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
براي لوازم جانبي شما كدوم يكي از اين كيس هار و پيشنهاد ميدين ؟
سليكوني - هارد كيس يا بامپر
45 تومن
20 تومن
45 تومن
40 تومن - مدل هاي 30 تومني هم داره...
گوشي بازار اين كابل رو آورده به قيمت 70,000 تومان كه خيلي زياده!!! (البته خود گوشي رو با فيمت 735 ميفروشه كه به نظرم خيلي خوبه)
جالب اينه كه تو توضيحاتم اينو نوشته:
توضيحات : این کابل میکرو یو اس بی موجود در گلکسی اس 2 را به کابل اچ دی ام ای تبدیل میکند . این کابل قایلت های ویژه ای داره از قبیل : 1 - پخش فیلم به صورت اچدی در تلوزیون 2-بازی کردن در صفحه ی بزرگ تلوزیون با بهترین کیفیت و به صورت فول اچ دی 3-تبدیل گوشیتون به یک کامپیوتر کوچک با وصل کردن کیبورد و موس وایرلس به گوشی 4-همزمان شما توسط این پورت میتوانید کوشیتون هم شارژ کنید
قسمت 3 چه ربطي به اين كابل داره اونوخ انوخ؟
بعد ميخواستم بدونم كابل usb host رو كجا گير بياريم اون آموزش تبديل كابل n8 به كابل گالكسي جوابگو هست كه بريم اونو بخريم؟
و يه مسئله ديگه من اون روز يه برچسب صفحه خريدم و وقتي انداختم رو صفحه يه جورايي برفكي شده بود رنگا و مجبور شدم بندازم دور(البته آنتي فينگر پرينت بود) الان تو گوشي بازار هم يه برچسپ صفحه زگ هست كه كامله و 60 تومن پولشه كه ارزش نداره و واسه صفحه جلوي تنها فقط sgp داره كه 28 تومنه اينم مشخصاتشه ميخواستم بدونم اون برفكي نمي كنه؟ كسي نخريده؟
![]()