دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
تلویزیون بنده سامسونگ مدل UA46C7000 هست. اخیرا با دستکاری که در SERVICE MENU شده و تغییر مدل دستگاه، دیگه روشن نمیشه و همین حالت 10 ثانیه چشمک زدن و 3 ثانیه تصویر خالی اومدن و مجددا خاموش شدن پیش اومده و مدام تکرار میشه. با روش اتصال کوتاه EEPROM هم هر کاری کردم ریست نشد. حالا شما پیشنهاد می کنید چه کاری میشه کرد؟ آیا با عوض کردن EEPROM مشکل حل میشه؟ از یه تعمیر کار سوال کردم و راهنمایی خواستم گفت باید تلویزیون رو تعمیرگاه بیارید باید آی سی فلشش عوض بشه و با عوض کردن EEPROM مشکل حل نمیشه احتمالا . اگر احیانا بخوام بورد رو عوض کنم با چه مدل مشابهی میشه عوض کرد اینم عکس برد که ضمیمه کردم.آیا بردی هم هست که دیجیتال داشته باشه و به این تلویزیون بخوره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Last edited by mahdiwww84; 17-09-2014 at 19:38.
دوست عزیز
معمولا با تعویض و یا پرگرام کردن آن آی سی مربوطه مشگل حل می شود ولی در صورت که حل نشده و نیاز به تعویض مین برد بود و اگر برد خودش پیدا نشد برای انتخاب برد باید آن برد از نظر سایز و تعداد پورتهای آن و مشخصات پاور سوپلای با تلویزیون شما یکی باشد تا بتواند با پنلتان سازگار شود.
برای اینکار مشخصات مدلها را مطابق آنچه که گفتم مقایسه و انتخاب کنید.
Last edited by matinpour; 17-09-2014 at 23:24.
سلام دوستان
کسی کد پنل مربوط به مدل UE46F5505 رو میدونه ؟ قسمت Type در منوی مخفی. eeporm ریست کردم و کد قسمت Type رو نمی دونم.
ممنون
دوستد عزیز
هشدار:سعی کنید قبل از این که اطلاعات سیستمتان را یادداشت و یا از آن عکس تهیه نکردید به آن وارد و دستکاری نکنید
از این استفاده کنید 46A1AFOS
ممنونم از جوابتون با این کد مشکل حل شد. البته کد 45A6AFOS هم بین کدها وجود داره ولی راستیتش ترسیدم اینو امتحان کنم و کدی که شما گفتین و زدم و جواب داد. چون فرکانس پنل تلویزیونم (100Hz =Frekvens Sub-field) و (Refresh rate= 50Hz) است.
موفق باشید
Last edited by erfanra12345; 21-09-2014 at 16:55.
سلام دوستان
بنده تو این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم ( در مورد تلویزیون ها کلا
service menu چی هست اصلا ؟ من رفتم توش font color تغییر کرد ( فکر کردم برای حرکت تو منو هاش باید از کلید های چپ و راست و بالا پایین استفاده کنم !!
خب من یه مشکل اصلی دارم اینکه
یه فلش ۴ گیگ حاوی فایل های ویدئویی وصل کردم به تلویزیون اما مداوم مینویسه در حال بارگذاری ..
هیچ چیز نمیاره در صورتی که با رایانه همه چیز اوکی هست .
و یه مشکلی دیگه هم قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد داشتم وقتی فیلم نگاه میکردم صدا با تصویر هماهنگ نبود و باید فیلم رو جلو عقب میکردم تا درست بشه این رو چطور میشه حل کرد ؟
برای آپدیت تلویزیون باید چکار کرد ؟ پشت tv نوشته model name model code خب چطور میشه تلویزیونو آپدیت کرد هرچی این کد هارو تو گوگل و سایت سامسونگ سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه
ممنون
دوست عزیز
اول اینکه باید قبل از هر سوالی مدل تلویزیونتان را بنویسید model name
منوی مخفی جای است که اطلاعات سیستم و سیستم عامل تلویزیونتان در آن قرار دارد و شما نباید بدون داشتن اطلاعات وارد و از آن استفاده کنید چون بسیار کار تخصصی و پیچیده ای است و بدون داشتن دانش آن باعث خسارت شدید به تلویزیون می شوید .
و اینکه بایدFRONT COLOR را دوباره به اول اصلاح کنید و اگر جای دیگری را هم دست زدید دوباره آنها را به همان حال اول برگردانید تا مشگلتان حل شود
سیستم عامل تلویزیون چیه ؟ برپایه لینوکس باید باشه فکر کنم .
مدل : ua46d5550pm
میخواستم آپدیتش کنم نمیدونم باید چکار کنم ؟؟ آپدیت کلا چه تاثیری داره ؟
و اینکه front color رو هم نمیدونم چی بوده !!!!!! قبل از اینکه این تغییرات رو انجام بدم هم فلش باز نمیشد![]()
دوست عزیز
سیستم عامل تان لینوکسی است. و front color تان U-T-C-BK که می توانستید از این تایپیک پیدا کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و برای آبدیت از اینجا آبدیت کنید تا مشگل فلشتان هم حل شود.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)