من تو این مرحله هم گیر کردم boethiahs calling تا حالا 2 تا از همراهانمو بردم هر چی بهشون میگم که استوانرو فعال کنید میگن باشه اما کاری نمیکنن فقط همونجا مثله مجسمه می ایستند
من تو این مرحله هم گیر کردم boethiahs calling تا حالا 2 تا از همراهانمو بردم هر چی بهشون میگم که استوانرو فعال کنید میگن باشه اما کاری نمیکنن فقط همونجا مثله مجسمه می ایستند
بعضی فالوور ها نمی تونن اینکارو انجام بدن.
این کد رو بزن
این طوری همه نقاط روی نقشه مشخص میشه ولی هیچ کدومشون فعال نیستن و خودت باید حتماً یه بار بری و کشفشون کنی تا فعال بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه های 5 گیگی که تو تورنت پر شده فرقی داره با نسخه های 13 گیگی؟
چطور میشه سیو بازی رو نگه داشت؟ (بعد از نصب مجدد ویندوز / سوختن هارد مجبور نشم از اول برم)
سیو ویندوز 32 بیت تو 64 کار می کنه ؟(7)
نسخه اصلی بازی حدودا 6.5 گیگ هست
مسیر سیو بازی اینجاست :
Documents\My Games\Skyrim\Saves
فکر نکنم فرقی بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولان شرکت بتزدا اعلام کردند پچ ۱٫۴ که جهت رفع اشکالات بازی Elder Scrolls V: Skyrim قرار بود در هفته آینده برای همه پلتفرم ها عرضه شود،تنها برای PC عرضه خواهد شد و نسخه های کنسولی آن زمانی دیگر عرضه میشوند.
مسئولان بتزدا گفتند:
“ما پس از آزمایش کردن این پچ رفع اشکالات بازی متوجّه شدیم که بسیار خوب و عالی عمل میکند و میتواند تمام اشکالات بازی Skyrim را بر طرف سازد؛البته بر روی پلتفرم PC که هفته آینده منتشر خواهد شد.نسخه های کنسولی آن به دلیل وجود برخی مشکلات فعلا به تعویق می افتند.”.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آدم وقتی این بازی رو روی Xbox بازی میکنه اعصابش خورد میشه. اون از لود نشدن تکسچر ها وقتی بازی روی هارد نصب میشه اون هم سرعت افتضاح توی لود بازی . دیروز هم من خوندم که DLC بازی اول واسه Xbox میاد یه ماه بعد هم واسه PC و PS3![]()
میگم تو این مرحله باید از کدوم فالور استفاده کرد از کجا باید گیرش اورد اسمش چیه ؟
boethiahs calling
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
تکسچر چیه سعید گفته لود نشدن تکسچرها کدوم قسمته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)