در رابطه با برخورد با پلیس راهنمایی رانندگی کسی تجربه ای داشته ؟!
که چجوری باید برخورد کرد ...
در رابطه با برخورد با پلیس راهنمایی رانندگی کسی تجربه ای داشته ؟!
که چجوری باید برخورد کرد ...
پشت میز کار و به خصوص کامپیوتر خوراکی با دستهای نشسته نخورید
(آلودگی کیبورد و ماوس در حد دستشویی است!)
Last edited by ehsan_iace; 08-04-2013 at 12:26.
من خودم یه مدتی تو خدمت, راهور بودم
اگه خواستن جریمت کنن یه خورده چرب زبونی باید کنی مثلا من خودم بهشون میگم قبلا همکارتون بودم حتی 2سه کد جریمه هم بهشون میگم یه جورایی اگه مثلا 50 تومن جریمم هست میرسونمش به 10تومن
در برابر مامور راهنمایی :
بدون پاچهخواری و چرب زبانی برخورد محترمانهایی داشته باشید
(خودمانی نشوید اینکه مامور بچه کجاست و یا اگر سرباز است چند ماه خدمت است به شما مربوط نیست و باعث لجبازی مامور میشود!)
جرمی که مرتکب شدهاید را قبول کنید و برای ارتکاب آن معذرتخواهی کنید
از مامور خواهش کنید که مبلغ کمتری بنویسد
سلام
حق گرفتنی هست , دادنی نیست .
مثال :
میرید ماشین تعمیر کنید یا تعمیرکار میاد یه دستگاهی براتون تعمیر کنه .
بگین اگر قطعه ای که میگی باید تعویض بشه رو خریدم و نصب کردی اما عیب برطرف نشد , باید قطعه رو برداری و پولش رو بهم بدی . اجرت هم نمیدم چون ماشینم رو درست نکردی .
=================================
اگر هم تعمیر کردی درست شد باید حداقل بیست روز یا یک ماه گارانتی بده دوباره همون خرابی پیش نیاد وگرنه دوباره باید درستش کنی بدون اجرت .
تو این کارها تعارف و خجالت رو بذارین کنار .
متاسفانه عده ای از مردم دوست دارند تا میتونند مسئولیتی قبول نکنند
متاسفانه در ایران مشاوره برای اینطور کارها وجود نداره.
اتفاقا برعکس ! هستند شرکتهایی که دارن توی این زمینه فعالیت می کنن.
برو یه سرچ بکن توی گوگل ببین چقدر شرکت هست. بعد برو خدمات و فعالیتهاشون رو بخون ببین چقدر هم فعال هستن ولی متأسفانه هنوز صداش در نیومده. نه اینکه کسی بخواد سنگی بندازه ! نه ! فرهنگ عمومی مردم ما نمی خواد اینو ببینه !
چون چشمش هنوز توی الگوها و مسیرهای قبلی و قدیمی خودشه.
ولی دقت کن کسایی که اینو دیدن و فهمیدن چقدر پرش بلندی داشتن !
یه سرچ کنی متوجه میشی !
این تجربه نیست! ولی درخواست تجربه هست!!!
یه سری از ماها مثل شخص بنده ادمای سادهای هستیم! کارامون رو صادقانه و بدون غرضورزی انجام میدیم...
متاسفانه هر روز صبح تا شب سر این مسئله من اذیت میشم و به خودم لعنت میفرستم ولی فرداش باز همون مشکل برام پیش میاد!...
اگر در این خصوص و راهحل هاش تجربهای دارید بگید لطفا...
--------------
Last edited by senaps; 12-04-2013 at 07:03.
من منظور شما را متوجه نمیشوم یعنی صداقتتان برایتان ضرر داشته است؟ (چند تا مثال میزنید تا بهتر بتوانیم راهنماییات کنیم)
سلام اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم باید بگم همیشه سعی کنید که در انجام همه کارها و حتی برخورد هاتون سیاست داشته باشید ویه سری از ماها مثل شخص بنده ادمای سادهای هستیم! کارامون رو صادقانه و بدون قرضورزی انجام میدیم...
نسبت به کارهاتون برنامه قبلی داشته باشید ولی اگه بیشتر توضیح بدین بهتر میشه راهنمایی کـرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)