تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 4105 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من نگفتم حتماً ستاد ميفته!
    حرف من اين بود كه ستاد خيلي بهتر از سر چهار راه هستش!
    تازه اونم براي اين دوستمون كه اهواز هستش و اگه اونجا بيفته راهور داغون ميشه!
    همون طور كه گفتم توي تهران ممكنه سربازاي ليسانس رو اينقدر بهشون ظلم كنند (با توجه به كمبود نيرو و بزرگي تهران)ولي توي شهرستانها اينجوري نيست.
    من الان خودم دانشجوري انصرافي هستم و با مدرك ديپلم رفتم خدمت ولي افتادم ستاد توي پليس پيشگيري استان.
    عشق و حالم ميكنم اينجا.
    درسته گير بازاره ولي اين كه بخواي سر چهار راه وايسي عذاب آورتره به مراتب نسبت به گيري كه تو ستاد هست.
    تازه گير ِ تو ستاد هم براي اون اوايل هستش كه تازه رفتي اونجا و دژبان بهت گير ميده.
    راستشو بخوای من حرفتو قبول ندارم!! اشکال نداره که؟

من 8 ماه شهرستان بودم (قم)
    ستادی هم بودم....همه کار هم میکردم
    با اینکه لیسانسه هستم ودرجه ام ستوان هست ولی از نظافت بگیر و خرید نان و مسئول دفتر و انجام کارهای دفتری و پیک و نامه بر و تایپیست و انجام کارهای کامپیوتری رئیس و این و اون تازه اگه وقت خالی میوردن بعضی وقتا در اختیار کلانتریها میگذاشتنمون و پاس پیاده..... و یا گشت کلانتری......یادم نمیره روزایی که تا ساعت 2 شب داشتیم کار میکردیم.....هی نامه تایپ کن ببر دمه خونه رئیس اشکالاتشو در بیاره دوباره برگرد سر یگان و اصلاح کن اخر کار هم میبردیم دمه خونه سردارفرماندهی انتظامی استان .... حالا اون اگه ایراد نمیگرفت و امضا میکرد نامه رو...بهدش میومدیم دوباره محل خدمتی و نامه هارو تو پاکت و لاک و مهر و... حالا بردار ببر دمه خونه فلانی که فردا صبح اول وقت میبایست برداره ببره ستاد ناجا تهران!!!!

و خلاصه هرکاری بگی انجام دادیم اونجا.... مثلا ستادی بودم

اصلا من انتقالیمو به عشق راهور گرفتم دوست داشتم بیوفتم راهور!!! ولی قسمت این بود که راهور نیوفتیم!!!

2. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام بچه ها
    من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم
    1. کسی اطلاعاتی از پادگان عجبشیر داره؟
    2. شبی که خشم شب میزنن چه غذایی میدن؟
    3. وقتی روز اول اعزام میریم بهمون مرخصی میدن؟
    4. میتونیم مرخصی هامونو جمع کنیم یکجا بریم؟
    .1از پادگان اطلاعی ندارم!
    2.توی ارتش خشم شب نمیزنن...خشم شب فقط برای سپاه هستش!
    3.بعضی جاها میدن...بعضی جاها هم نه!مثلا به ما ندادن!
    4.شما اصلا ببین بهت مرخصی میدن...اگه دادن با کله برو...نقد بهتر از نسیه است!

دوستان سوال من هم جواب بدین:
    من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

یعنی ادم تا این حد بی غیرت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    بابا من تو پرینتر اسکنر یه سوال میپرسن با دل و جان سریع پاسخ میدم اما شما نه انگار نه انگار

من کف پام صاف است کفش بپوشم بعد از 2 روز نمیتونم راه برم.
    اما دکترا کمیسیون پزشکی قبول نکردن اما سرهنگه میگفت تو خدمت احتمال معافیت بالاست.
    متولد 29.07.1371
    حدود 5 ماه دبیگه فکر کنم باید برم.
    من اگر بخواد 2 سال وقتمو بگیره نمیرم.
    تروخدا راهنمایی کنید.
    معاف میکنند یا معاف از رزم میشم؟

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

سلام

این قانون که تک پسر توی شهر خودش خدمت می کنه هستش هنوز ؟

ممنون

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا من تو پرینتر اسکنر یه سوال میپرسن با دل و جان سریع پاسخ میدم اما شما نه انگار نه انگار
    اینو خداییش راست میگه! کلی از سوالهای خوده منو ایشون جواب دادن

در مورد سوالت هم حتما کسی اطلاع نداره که جواب ندادن

در مورد رفتن به خدمت هم نمیتونی نری، باید بری؛ تو این مملکت پسر تا خدمت نره اصلا جزو آدمها حساب نمیشه الان هرکاری بخای بکنی باید پایان خدمت داشته باشی

7. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sepehrteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بچه ها کلا الکی جو منفی ندین شتریه که رو اکثر پسر ها میخوابه , بیخیال بابا , میگذره هر چی سخت بگیرین بدتر هست / یه خوبی که این انجمن داره کسی که نمیدونه بی ربط جواب نمیده همین خیلی ارزش داره دمه همتون گرم

9. این کاربر از sepehrteam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستشو بخوای من حرفتو قبول ندارم!! اشکال نداره که؟

من 8 ماه شهرستان بودم (قم)
    ستادی هم بودم....همه کار هم میکردم
    با اینکه لیسانسه هستم ودرجه ام ستوان هست ولی از نظافت بگیر و خرید نان و مسئول دفتر و انجام کارهای دفتری و پیک و نامه بر و تایپیست و انجام کارهای کامپیوتری رئیس و این و اون تازه اگه وقت خالی میوردن بعضی وقتا در اختیار کلانتریها میگذاشتنمون و پاس پیاده..... و یا گشت کلانتری......یادم نمیره روزایی که تا ساعت 2 شب داشتیم کار میکردیم.....هی نامه تایپ کن ببر دمه خونه رئیس اشکالاتشو در بیاره دوباره برگرد سر یگان و اصلاح کن اخر کار هم میبردیم دمه خونه سردارفرماندهی انتظامی استان .... حالا اون اگه ایراد نمیگرفت و امضا میکرد نامه رو...بهدش میومدیم دوباره محل خدمتی و نامه هارو تو پاکت و لاک و مهر و... حالا بردار ببر دمه خونه فلانی که فردا صبح اول وقت میبایست برداره ببره ستاد ناجا تهران!!!!

و خلاصه هرکاری بگی انجام دادیم اونجا.... مثلا ستادی بودم

اصلا من انتقالیمو به عشق راهور گرفتم دوست داشتم بیوفتم راهور!!! ولی قسمت این بود که راهور نیوفتیم!!!
    مهدي جان با عرض معذرت بايد بهت بگم كه از شما سوء استفاده ميكردن اونم چه سوء استفاده اي!
    ولي خوب اين نظافت و خريد نان و نامه بردن كه كاري نيست برادر ِ من.
    منم اولاي خدمتم نون ميگرفتم. يعني با سربازاي ديگه نوبتي ميگرفتيم. ولي الان با ماشين يگان ميريم ميگيريم و راحت شديم. (ميريم صبحونه ميخريم)
    نظافت هم كه بايد توسط سرياز انجام بشه. بعضي جاها فقط يه سرباز رو مختص اين كار ميگيرن ولي بعضي جاها كه نيرو زياد نميگيرن مث ِ همين جايي كه من هستم و 5 سرباز هستيم نوبتي شهردار (اينو خدمت رفته ها ميدونن معنيشو) ميشيم و نوبتمونه كه بشوريم ظرفا رو و نظافت كنيم.
    مثلاً مني كه تايپيست هستم ممكنه بعضي وقتا ميخوام برم بيرون هوايي بخورم و يا wc برم و يا چيز ديگه يه نامه بهم بدن كه ببرم يه معاونت ديگه تحويل بدم.
    به اينه نميشه گفت كار. اينا يه چيزاي خيلي عادي هستش و اصلاً هيچ گونه سختي نداره.
    ولي ايني كه ميگي تا ساعت 2 فلان كارا رو باهات ميكردن واقعاً سوء استفاده بوده و نبايد زير ِ بارشون ميرفتي.
    خود ِ من تو اين مدتي كه اونجا بودم تعداد ِ بعد از ظهرهايي كه رفتم سر ِ يگان 10 بار نشده.
    اونم با لباس شخصي ميرفتم و فقط دو - سه ساعت ميموندم.
    يكي دو بار با يكي از سرگردامون رفتم نظارت بر انفجار مواد ناريه و دو شب تو كوه خوابيديم.
    اينا كار نيستش برادر من. يه جورايي تفريح هم هست.
    ولي از شما واقعاً سوء استفاده ميكردن و اگه خودتون اعتقاد داشتين كه اينجور هستش بايد اعتراض ميكردي كه روحيه خدمتي نداري و ميخواي انتقالي بگيري و اونجا نميتوني خدمت كني. اونا هم يا انتقالت ميدادن يا هم ديگه ازت حمالي نميكشيدن. (كه با توجه به اينكه بهت نياز داشتن حالت دوم انجام ميشد)
    من خودم فقط يه بار يه كار خيلي سخت براشون انجام دادم. ( البته همه سربازا با هم) اونم يكي دو روز ميخواستيم يگانمون رو يه سري ام دي اف بزنن و يه سري بنايي هم داشتن كه كمكشون مرامي انجام داديم.

كلاً تو خدمت اگه زير ِ بار حرف زور رفتي همون اول ديگه بد بتوني خودتو از اون منجلاب بيرون ميكشي.
    يه مثال: مثلاً اگه تو روز اول ساعت 7 رسيدي سر خدمت و روز دوم ساعت يه ربع به هفت و يه مدت همين يه ربع به هفت ميرفتي ديگه عادت ميكردن و اگه يه روز دوباره هفت ميرفتي كلي بهت ميتازن.
    اگه مثلاً تايپ وارد باشي و روزاي اول تند و تيز تايپ كني و بعد از چند روز به جاي روزي 5 تا نامه روزي 10 تا نامه بهت ميدن تايپ كني و اگه بعد از يه مدت از اون 10 تا 5 تا رو تايپ كني اونا بهت ميتازن.
    اينا رو گفتم كه به خيلي از دوستامون يادآور بشم كه كادريا رو بد عادت و پر رو نكنيد و زير ِ بار حرف زورشون نريد.
    مطمئن باشيد اين كار ِ شما بي قانوني نيست و نميتونن براتون اضاف بزنن و تازه به نفع خودتونم هست.

به اميد روزي كه خدمت براي هميشه برچيده بشه از اين كشور.

استعلاجي ما هم ديگه تموم شد و فردا بايد برم سر ِ خدمت. ولي خوب هنوز درست نميتونم راه برم.
    برم ببينم ميتونم يه هفته ديگه از حاجي مرخصي بگيرم.
    Last edited by ghasem2020; 10-06-2011 at 23:19.

11. 4 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اگه عقب بندازم چون نیروی انتظامی بودم ، دوباره که همونجا نمیوفتم؟

منظورم اینه که از نو تقسیم میکنن دیگه؟
    اصلا از کجا معلوم 2 ماه دیگه دوباره نیروی انتظامی نیوفتی، زد و باز دو ماه دیگه افتادی نیروی انتظامی...
    اونوقت چی میشه؟ 2 ماه و بیهوده هدر کردی...

من با حرف مهدی موافقم...بنظر من هم اشتباهه...
    ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتی...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدي جان با عرض معذرت بايد بهت بگم كه از شما سوء استفاده ميكردن اونم چه سوء استفاده اي!
    ولي خوب اين نظافت و خريد نان و نامه بردن كه كاري نيست برادر ِ من.
    منم اولاي خدمتم نون ميگرفتم. يعني با سربازاي ديگه نوبتي ميگرفتيم. ولي الان با ماشين يگان ميريم ميگيريم و راحت شديم. (ميريم صبحونه ميخريم)
    نظافت هم كه بايد توسط سرياز انجام بشه. بعضي جاها فقط يه سرباز رو مختص اين كار ميگيرن ولي بعضي جاها كه نيرو زياد نميگيرن مث ِ همين جايي كه من هستم و 5 سرباز هستيم نوبتي شهردار (اينو خدمت رفته ها ميدونن معنيشو) ميشيم و نوبتمونه كه بشوريم ظرفا رو و نظافت كنيم.
    مثلاً مني كه تايپيست هستم ممكنه بعضي وقتا ميخوام برم بيرون هوايي بخورم و يا wc برم و يا چيز ديگه يه نامه بهم بدن كه ببرم يه معاونت ديگه تحويل بدم.
    به اينه نميشه گفت كار. اينا يه چيزاي خيلي عادي هستش و اصلاً هيچ گونه سختي نداره.
    ولي ايني كه ميگي تا ساعت 2 فلان كارا رو باهات ميكردن واقعاً سوء استفاده بوده و نبايد زير ِ بارشون ميرفتي.
    خود ِ من تو اين مدتي كه اونجا بودم تعداد ِ بعد از ظهرهايي كه رفتم سر ِ يگان 10 بار نشده.
    اونم با لباس شخصي ميرفتم و فقط دو - سه ساعت ميموندم.
    يكي دو بار با يكي از سرگردامون رفتم نظارت بر انفجار مواد ناريه و دو شب تو كوه خوابيديم.
    اينا كار نيستش برادر من. يه جورايي تفريح هم هست.
    ولي از شما واقعاً سوء استفاده ميكردن و اگه خودتون اعتقاد داشتين كه اينجور هستش بايد اعتراض ميكردي كه روحيه خدمتي نداري و ميخواي انتقالي بگيري و اونجا نميتوني خدمت كني. اونا هم يا انتقالت ميدادن يا هم ديگه ازت حمالي نميكشيدن. (كه با توجه به اينكه بهت نياز داشتن حالت دوم انجام ميشد)
    من خودم فقط يه بار يه كار خيلي سخت براشون انجام دادم. ( البته همه سربازا با هم) اونم يكي دو روز ميخواستيم يگانمون رو يه سري ام دي اف بزنن و يه سري بنايي هم داشتن كه كمكشون مرامي انجام داديم.

كلاً تو خدمت اگه زير ِ بار حرف زور رفتي همون اول ديگه بد بتوني خودتو از اون منجلاب بيرون ميكشي.
    يه مثال: مثلاً اگه تو روز اول ساعت 7 رسيدي سر خدمت و روز دوم ساعت يه ربع به هفت و يه مدت همين يه ربع به هفت ميرفتي ديگه عادت ميكردن و اگه يه روز دوباره هفت ميرفتي كلي بهت ميتازن.
    اگه مثلاً تايپ وارد باشي و روزاي اول تند و تيز تايپ كني و بعد از چند روز به جاي روزي 5 تا نامه روزي 10 تا نامه بهت ميدن تايپ كني و اگه بعد از يه مدت از اون 10 تا 5 تا رو تايپ كني اونا بهت ميتازن.
    اينا رو گفتم كه به خيلي از دوستامون يادآور بشم كه كادريا رو بد عادت و پر رو نكنيد و زير ِ بار حرف زورشون نريد.
    مطمئن باشيد اين كار ِ شما بي قانوني نيست و نميتونن براتون اضاف بزنن و تازه به نفع خودتونم هست.

به اميد روزي كه خدمت براي هميشه برچيده بشه از اين كشور.

استعلاجي ما هم ديگه تموم شد و فردا بايد برم سر ِ خدمت. ولي خوب هنوز درست نميتونم راه برم.
    برم ببينم ميتونم يه هفته ديگه از حاجي مرخصي بگيرم.
    خوب پسر خوب من 24 ساعته اونجا بودم برای همینم راحت حمالی میکشیدن ازم البته خیلی از کارایی که ازم خواستن هم زیر بارش نمیفرتم و به هیچ وجه انحام نمیدادم چون طرف کارای شخصیش رو انتظار داشت من براش انجام بدم.....کار شخصی به جز برای رئیسم برای کسی انجام نمیدادم
    چون رئیسم هوای منو داشت و با اینکه ساکن قم نبودم هر هفته منو میفرستاد میومدم تهران.....حتی گاهی آماده باشها هم میپیچوندم و میومدم خونه.....رئیسی که به هیچ وجه اهل تشویقی دادن نبود کلی ازش تشویقی گرفتم.....پس ارزش داشت که برای رئس کار کنم....

در مورد بیداری تا 1-2 شب من شکایتی از این موضوع نداشته و ندارم چون کارم خوب بود...اصلا کلا من عشق اینو دارم که سوار ماشین بشیم و بریم یه دوری تو خیابونا بزنیم.....حالا بین خودمون بمونه بین راه با رانندمون میرفتیم یه گوشیه یه هندوانه ای چیزی میزدیم تو رگ و تو خیابونا کلی مسخره بازی در میوردیم و خلاصه خوش میگذشت
    فقط هدفم از طرح این موضوع این بود که بهت بگم تو خدمت لیسانس و غیرلیسانس نداریم اومدی خدمت باید همه چیزو به تنت بمالی.....

---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

یعنی ادم تا این حد بی غیرت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من کف پام صاف است کفش بپوشم بعد از 2 روز نمیتونم راه برم.
    اما دکترا کمیسیون پزشکی قبول نکردن اما سرهنگه میگفت تو خدمت احتمال معافیت بالاست.
    متولد 29.07.1371
    حدود 5 ماه دبیگه فکر کنم باید برم.
    من اگر بخواد 2 سال وقتمو بگیره نمیرم.
    تروخدا راهنمایی کنید.
    معاف میکنند یا معاف از رزم میشم؟
    دوست عزیز بنده همون موقع که پست رو زدی دیدم ولی خب جواب سوالتو بلد نبودم.....
    اگه سرهنگه اینطوری گفته حتما درست میگه دیگه....شما برو خدمت ولی اون مشکل علنا پیش بیاد تو محل خدمت یه فکری به حالت میکنن دیگه حالا یا معاف میشی یا معاف از رزم!!!

14. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتی...
    بازم تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی
    دوستان مثل اینکه تصمیم گیرنده نهایی من نیستم!

الان از نظام وظیفه برگشتم؛ گفتن به هیج وجه امکان نداره 2 ماه جلو بندازی ؛ باید بری خدمت وگرنه اضافه میخوری

بدبخت شدم

16. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •