تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 416 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اما بحث روز

...
    من کاری به بازی بارسا آرسنال ندارم چون آرسنال حتی اگرم 11نفره بود لیاقت صعود رو نداشت با اون بازی افتضاحش چون حتی عرضه درست دفاع کردن رو هم نداشتن مثل چلسی یا اینتر ولی در بقیه.

...
    اتفاقا به این بازی باید کار می داشتید. : دی یعنی چی لیاقت؟ تیمی باید شوت بزنه یا درست دفاع کنه تا داوری بازیش عادلانه باشه؟ بارسلون خوب بازی نمی کرد حقش نبود؟ خیالت راحت بارسایی ها به اندازه برخی اهل حاشیه نیستن وگرنه بیشتر حسرتشو می خورن. کاش واقعا قضاوت درست بود تا (با تخفیف نمیگم دیدار رفت) همون نیمه اول برگشت کار آرسنال رو تموم می کردیم و آخر بازی در معرض حذف نبودیم.

برای دونستن تفاوت به واکنش مسی (1) لحظه ای که پنالتی گرفته نشد نگاه کن. بعد جنجال ونگر (2) که فن پرسیشم بیشتر از اونیکه باید تو زمین موند. خیلی رو می خواد با اون اشتباهای اساسی داوری به ضرر بارسا که در نجات حریف هم بی تاثیر نبود. سبک بازی رو نمیگم.

صحبتای حالاشم تعریفی نداره. نمی دونم شاید بدجوری تحت فشار ناکامی از سوی هواداران آرسنال باشه که اخلاقش به این روز افتاده!

ویرایش: اونم (1) وقتی بارسا داره حذف میشه (2) وقتی آرسنال حتی جای خوردن یکی برای ادامه داره

...
    خودمونیم ها این تحلیل ها را از کجا میارن؟ :ی

باور کنید این طرف فرق فوتبال با پینگ پونگم نمیدونه بخیال خودش تحلیل کرده البته همچین بد هم نیست با این تحلیل ها سسک به خونه خودش نزدیکتر میشه.

با یک بازی از ریشه زده سسک بنده خدا رو :ی سسک بالای 100 بازی عالی داشته با 1 بازی میخوان نابودش کنند ولی زهی خیال باطل ^^

با اینکه ما تیاگو داریم ولی سسک باید به خانه خودش برگرده و بعدا ثابت میکنه که مقایسه این با ویلشر یک مقایسه خنده داره
    .
    این روزا نویسنده های گل خیلی انگلیسی می زنن! داره از فرصت نمایش عالی بارسلونا برای خراب کردن فابرگاس و بالا بردن یه بنده خدا استفاده میکنه.
    Last edited by nw_nk; 11-03-2011 at 23:46.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از دوستان بارسایی یه سوال دارم، به نظر شما الان بازی بارسا تو این 5 بازی اخیر ( در همه ی جام ها ) بهتر بوده، یا دو سال پیش که قهرمان شدین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آدبایور: "در حال حاظر هیچکس نمیتواند از من خوشحال تر باشد"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

"هر کاری میکنم تا بتوانم در رئال مادرید بمانم"

امانوئل آدبایور در مصاحبه با روزنامه آاِس میگوید که امضای قراردادش با رئال مادرید رویایی بود که به حقیقت پیوست.

" من خیلی خوشحالم. در حال حاظر هیچکس نمیتواند از من خوشحال تر باشد. بازی کردن در اینجا یک رویا بود که به حقیقت پیوست و من دوباره احساس مفید بودن میکنم."

" تیراندازی به ما در رقابت های جام ملت های آفریقا بدترین اتفاق زندگی من بود. این کمک کرد من به عنوان یک فرد رشد کنم. من حالا میدانم شما میتوانید در یک چشم به هم زدن بمیرید. من باید میمردم ، اما زنده ام و دارم برای رئال مادرید بازی میکنم. دیگر چه چیزی جز این میخواهم ؟ هیچی."

" همه چیز اینجا بسیار خوب است. من سعی میکنم این محبت را با تمرین سخت جبران کنم. من هر کاری میکنم تا اینجا بمانم. ما همه میخواهیم قهرمان جام های مختلف بشویم. لالیگا هنوز تمام نشده است و در 90 دقیقه فینال کوپا دل ری ممکن است هر اتفاقی بی افتد."

" لیون همیشه حریف سرسختی بوده است. نمیدانم آیا لیساندرو بازی میکند یا نه. من آنها را میشناسم. امیدوارم که آنها را در بازی کنترل کنیم و این رقابت را ببریم. من میخواهم که ما قهرمان چمپیونز لیگ شویم و موفقیت های شخصی برای من اصلا اهمیت ندارد. به نظر من ما میتوانیم با 2 گل بنزما 2-0 پیروز میدان باشیم."

" من هنگامی که به اینجا آمدم گفتم که من برای کمک به بنزما اینجا هستم ، نه برای صدمه زدن به او. او کارش را به خوبی انجام میدهد و ما به او ایمان داریم."

" اوزیل یک نابغه است. او همه جای بازی را در دیدش دارد. او دو چشم در جلو سرش و دو چشم هم در پشت سرش دارد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورینیو:"هرکولس با جان و دل بازی خواهد کرد"

مورینیو:"بازیکنان آنها شخصیت والایی دارند و آنها انتظار کسب نتیجه ای مثبت دارند"

ژوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی درباره سخت بودن دیدار با هرکولس هشدار داد اما سرمربی مادریدیستا تاکید کرد که او همچنان به تیمش ایمان دارد.

"با این که هر کس در هر فصل در معرض خطر باخت قرار میگیرد اما من نگران این مساله نیستم،اما نگران امتیازات هستم.تیمی که برای امتیاز بازی کند تمام امتیازات را در زمین مسابقه از دست میدهد.من نگران باختن نیستم اما در مورد انجام دادن کارهای خوب نگران هستم"

"هرکولس در این فصل کارهای بزرگی انجام داده است و در زمین خودشان مقابل ما بسیار خوب کار کردند،جایی که مجبور شدیم سخت بجنگیم تا پیروز شویم.بازی آسانی برای ما نیست.بازیکنان آنها شخصیت والایی دارند و آنها انتظار کسب نتیجه ای مثبت دارند"

"میخواهیم همچنان در برنابئو عالی باقی بمانیم.یک بازی سخت قبل از بازی با لیون اعتماد به نفسمان را افزایش میدهد."

"آنچه که برای یک تیم اهمیت دارد فکر کردن درباره بازی ای است که باید انجام دهد نه درباره این که از چه سیستمی استفاده کند.رئال مادرید ممکن است یک روز بدون رونالدو ببازد و روز دیگر بازی عالی ای انجام دهد.یک روز دیماریا در کناره ها بیشتر به کار می آید در حالیکه او بیشتر در محوطه خطرناک است"

"مقابل راسینگ بازی خوبی انجام دادیم.بازی خوبی بود اما ما باید در طول فصل خوب کار کنیم و نتایج خوبی کسب کنیم.اگر فکر میکنید کریستیانو در بازی روز چهارشنبه بخاطر نبودش مقابل راسینگ فیکس خواهد بود در اشتباهید.کاملا مطمئنم که او بازی خواهد کرد اما بازیکنانی را که 100درصد آماده نیستند دوست ندارم.اگر میبایست رونالدو در بازی فردا حضور پیدا میکرد اما حضور پیدا نمیکند بخاطر این است که او آماده نیست اما مطمئنم که او بعد از تمرین در روزهای شنبه،یکشنبه،دوشنبه و سه شنبه در روز چهارشنبه بازی خواهد کرد"

"ما همگی در مورد بنزما یک نظر و دیدگاه مشترک داریم.او از جهات مختلفی پیشرفت داشته است اما در مجموع میتوان گفت او برای بهتر شدن بازیکن متفاوتی است"

"اوزیل هر روز بهتر میشود.زمانی که به تیم ملحق شد تقریبا نیمی از پیش فصل گذشته بود اما او خیلی خوب خودش را با شرایط تیم وفق داد.خرید او یک معامله فوق العاده بود که معلوم شد برای رئال مادرید بسیار ارزان بوده است"

"من نادان نیستم.همگی میدانیم که هر لحظه ممکن است که لالیگا را از دست رفته بدانیم.وقتی یک تیم مانند رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا در روز سه شنبه بازی میکند و در روز یکشنبه در لالیگا و روز چهارشنبه در لیگ قهرمانان اروپا و بلافاصله روز شنبه در لالیگا بازی میکند شانس کمی برای ماندن در کورس رقابت قهرمانی خواهد داشت.این برای هر کسی عادلانه نیست"

کد:
    لاس 26 ساله شد

هافبک فرانسوی سومین فصل است که در رئال مادرید حضور دارد

لاس امروز تولد 26 سالگی خود را جشن میگیرد در حالی که سومین فصل حضورش در رئال مادرید را تجربه میکند. او در فصل 2008-2009 فقط با یک آرزو وارد تیم شد ، که آن هم بردن تمامی عناوین با تیم در آن سال بود.

لاس اولین حضورش در رئال مادرید را در تاریخ 4 ژانویه 2009 تجربه کرد یعنی 1 ماه پس از آن که پورتسموث را ترک کرد. امسال او در 28 مسابقه حضور داشته است (13 بازی در لالیگا ، 6 بازی در چمپیونز لیگ و 3 بازی در کوپا دل ری) و او 17 بار به عنوان بازیکن فیکس بازی را شروع کرده است. او همچنین 1،617 دقیقه بازی کرده و 130 بار توپ را از حریفان گرفته و یک پاسِ گل هم داده است.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

من نمی خوام آگوئرو به مادرید برود

دیگر پیشخوانها:

اولین مصاحبه رسمی تورس بعد از امضای قراردادش با چلسی

"آمدن من به چلسی یک رویا بود."

"من میدانم مورینیو این تیم را همه جا قهرمان کرده."

مسی یا کریستیانو؟

"هر دویشان رو دوست دارم."

سرگردانی در لیون : ¿ آیا سی آر 7 بازی میکند ؟ ، ¿ آیا سی آر 7 بازی میکند ؟

سسک مورد حمله قرار گرفت

در نیو کمپ برای او سوت کشیدند

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

از اینکه به من میگویند مانولیتو خوشم می آید

دیگر پیشخوانها:

آدبایور در آسمان ها به سر میبرد

آدبایور: "اوزیل بازیکن با استعدادی است. او دو چشم در جلوش دارد دو چشم هم در پشت سرش."

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من از دوستان بارسایی یه سوال دارم، به نظر شما الان بازی بارسا تو این 5 بازی اخیر ( در همه ی جام ها ) بهتر بوده، یا دو سال پیش که قهرمان شدین؟
    تو این 5 بازی اخیر که تیم خیلی آماده نبوده (مصدومیت دفاعی و رفتن بوسکتس به عقب و تغییرات توی هافبک...) ، ولی تیم آماده امسال (مثل تیمی که قبل از مصدومیت پویول بود، مثلا تیم ال کلاسیکو) کاملا تیم سرتریه نسبت به آماده ترین تیم اون سال (همون تیم 6-2) ، چه دفاع چه هافبک چه خط حمله. مثلث اصلی تیم (ژاوی-مسی-انیستا) سال به سال پیشرفت خیلی خوبی داشتن و الان از اون موقع به مراتب بهترن.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تو این 5 بازی اخیر که تیم خیلی آماده نبوده (مصدومیت دفاعی و رفتن بوسکتس به عقب و تغییرات توی هافبک...) ، ولی تیم آماده امسال (مثل تیمی که قبل از مصدومیت پویول بود، مثلا تیم ال کلاسیکو) کاملا تیم سرتریه نسبت به آماده ترین تیم اون سال (همون تیم 6-2) ، چه دفاع چه هافبک چه خط حمله. مثلث اصلی تیم (ژاوی-مسی-انیستا) سال به سال پیشرفت خیلی خوبی داشتن و الان از اون موقع به مراتب بهترن.

منم با نظر این دوستمون موافقم امسال بهترین بازی ها را از تیممون دیدیم بجز همین 3-4 بازی اخر (تیم تو همین 3-4 بازی که تو افتم بوده نمایشش عالی بوده ) و باز بازی با ارسنال هم یک تیم خوب را مشاهده کردیم.

شما همین بازی پارسال جلوی ارسنال ببین و این بازی سه شنبه را هم نگاه کن و مقایسه کن چقدر سطح پاسکاری و پرس تیم پیشرفت کرده و بازی ال کلاسیکو هم یک نمایش عالی بود که شاید یکی از بهترین بازیهای این چند سال اخیر بوده باشه .

در کل امسال تیم خیلی بهتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم مقایسه باید نسبی باشه. یعنی اون بارسا زمان خودش بهتر بود یا این بارسا الان. هر کدوم نسبت به جهانشون چه وضعیتی داشتن و چقدر برتر از محیط بودن. منم البته با پارتی حرکات شگفت انگیزی که فردی و تیمی می بینیم رای به نمایش امسال میدم. ولی تیم موزونی دو فصل قبل رو نداره. در واقع بعضی افت ها برابر بعضی رشد ها قرار گرفته که دومی حسابی می چربه.

نهایتا تاریخی موفقیت هم تو یاد نقش داره. سال بگذره معلوم میشه کدوم برتر خطاب خواهد شد. گرچه همش یک دوره است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انزو فرانچسکولی: مسی قدرتمندتر از مارادوناست

ستاره سابق تیم ملی اروگوئه نظرش را درباره مسی گفته است.

سایت گل – انزو فرانچسکولی، بازی‌ساز سابق ریورپلاته لیونل مسی را قوی‌تر از دیه‌گو مارادونا می‌داند.

مسی 23 ساله در بازی مقابل آرسنال عالی کار کرد و دو گل زد تا تیمش سه بر یک پیروز شود و به مرحله یک‌چهارم نهایی برسد.

ملی‌پوش سابق تیم ملی اروگوئه که در اوج دوران مارادونا در آرژانتین بازی می‌کرد، مارادونا و مسی را با هم مقایسه کرده است: «تعجب می‌کنید اگر بگویم مسی قوی‌تر از مارادونا است.

اما به نظرم واقعا این‌گونه است. به علاوه، رشد او هنوز کامل نشده. فکر می‌کنم مسی دو بار دیگر توپ طلا را ببرد.»

کد:
    2011/3/11

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

چرا اینجا دکمه تشکر نداره بعضی پست ها واقعا تشکر نیاز دارهبخصوص عنوان پست بالا

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا اینجا دکمه تشکر نداره بعضی پست ها واقعا تشکر نیاز دارهبخصوص عنوان پست بالا
    ظاهرا در دست احداثه

ماکه له له : مورینیو بی رحم و سنگدل است

سایت گل
    - کلود ماکه له له با یادآوری دوران همکاری اش با ژوزه مورینیو در رختکن چلسی، به انتقاد از مربی پرتغالی پرداخته و او را یک «برنده ولی محاسبه گر و سنگدل » نامیده.

ستاره باشگاه پاری سن ژرمن در زمان حضورش در لندن، ژوزه مورینیو را به عنوان مربی خود می دید. این ستاره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو یک مربی بامهارت است ولی انتقاداتی را نیز از او مطرح کرده.

ما که له له به ال کنفیدنسیال گفت:« مورینیو یک برنده ذاتی است. او به خوبی می داند که چطور باید از تواستفاده کرده و بهترین عملکرد را از تو بگیرد .از این نظر او مربی فوق العاده ای است.»

ماکه له له ادامه داد:« مشکل زمانی است که او تو را کنار می گذارد. مورینیو محاسبه گر، سنگدل و جاه طلب است. او بازیکنان را از کانون توجه کنار می زند تا خودش به شهرت برسد. ما دور هم جمع می شدیم و می خندیدیم و خوش بودیم ولی مورینیو همه بازیکنان را فراموش می کرد و به سراغ بازیکنان جدید می رفت.مورینیو بازیکنان را فراموش می کرد و فقط به فکر شهرت و آوازه برای خودش بود.هیچ کسی اجازه نداشت تا مشهورتر از او باشد.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •