دوستان مراقب آینه هاتون باشید خار آینه از داخل بدلیل سختی که داره موقع تا کردن یه مقدار سفت بسته میشه و احتمال شکستن آینه زیاده
دوستان مراقب آینه هاتون باشید خار آینه از داخل بدلیل سختی که داره موقع تا کردن یه مقدار سفت بسته میشه و احتمال شکستن آینه زیاده
صندلی L90 خیلی سفته اگه زیاد بشینس داغون میکنه آدمو
داخل ماشینم زیاد چنگی به دل نمیزنه یکنواخت و سادست
حتما خبرشو بده
شما 100% از ایران خودرو خریدی
چون فقط ایرانخودرو میتونه ماشیناش ایجوری باشه![]()
داخل ماشین سلیقه ای اشت البته من خودم خوشم می آد ازش
صندلیم من که مشکلی ندارم باهاش تا حالا با هاش 5 نفری هم مسافرت رفتیم همه راحت بودند کسی شاکی نبود.
اشکالی که من می تونم ازش بگیرم اینه که اون دوتا دسته ای که رو در های عقب است فضای صندلی پشتو گرفته اگر نبود فضای پشت راحت تر بود
سلام به شما دوست من
بارها گفته شده که این 2 کارخونه از نظر سطح کیفی تفاوت آنچنانی ندارن.ىه ماه ایران خودرو کیفیتش کمی بیشتره،یه ماه پارس خودرو
ماشین ما تولید 21 فروردینه که طبق آمار وزارت صنایع در فروردین ماه نمره منفی ایران خودرو کمتر بوده.منم به همین دلیل ایران خودروی گرفتم
نکته شایان ذکر اینکه سورس تهیه قطعات هر 2شرکت تقریبا یجاس
یه چیزم بگم که کمی ذهنتون و پیش فرضاش اشفته بشه،موتور و گیربکس اکثر تندرهای ایران خودرو و حتی روغن داخلشون به صورت پلمپ از اسپانیا میاد.اما موتور و برخی گیربکس های پارس خودرو. از اواسط ۹۰ در مگاموتور تولید میشه !
سند حرفم هم شماره موتور ماشین هستش
چک کنید اگر حرف D توش بود موتور اصل و پلمپ داچیا هستش
اگر حرف W توش بود مال مگا موتوره !
ضمنا به گواه اکثر بچه های سایت TT موتورهای تندر پارس خودرو کمی پرصداتر هستن
البته تولید موتور در مگاموتور بهیچوجه دلیل بر کیفیت پایین ترش نیست،چون تحت نظارت شدید رنو پارسه
راستی جعبه هیدرولیکم موردی نداشت،موم و گیریس موجود تو قوطی شاسی ها بود که بر اثر گرما بیرون زده بود
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام . من رفتم شماره موتور رو نگاه کردم وسطش D هست پس اسپانیایی هست
پارس خودرو مهر 91
منکه دو ساعت توش نشستم داغون شدم
ظاهر داخلشو قبول دارم سلیقه ای هست و من خوشم نمیاد
مال ما هم D هستش،شما که پارس خودروی هستی شانست خوب بوده که داچیای گیرت اومده
البته بازم میگم،موتورهای مگا هم با کیفیت هستن
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
در کل شانس آوردین ایران خودرو دستی تو کاره ساخت موتور نداشته
شما کلا تخریبی بحث میکنی،بهتره ادامه ندیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)