ویژه از اطلاعاتی که سامان تو پستش گفت.
امیدوارم تو آنفیلد پیروز بشیمتا دیگه برامون اهمیت نداشته باشه که لیورپول برای قهرمان نشدن منچستر (زهی خیال باطل!)، چند تا گل از آرسنال میخوره یا جرارد چند تا پاس گل میده!!
ویژه از اطلاعاتی که سامان تو پستش گفت.
امیدوارم تو آنفیلد پیروز بشیمتا دیگه برامون اهمیت نداشته باشه که لیورپول برای قهرمان نشدن منچستر (زهی خیال باطل!)، چند تا گل از آرسنال میخوره یا جرارد چند تا پاس گل میده!!
مرسی حسین جان.....به هر حال باید پست های مفید هم بدیم دیگه
تو این بازی انگیزه لیورپول بیشتره...این رو بازیکن های جدیدش میدونن و واسه اینکه تو دل هوادارها جا بشن مطمئنا بهترین بازیشون رو به نمایش میزارن....اما از اون طرف منچستر به دنبال اینه که از مساوی ارسنال استفاده کنه و هم اینکه میخواد با یه پیروزی باخت نا عادلانه به چلسی رو جبران کنه....فرگوسن بربا رو تو 2بازی قبل فیکس نکرده...مشخص هست که واسه این بازی میخوادش و رو حرکات بربا برنامه داره....
در ضمن کنی دالگلیش هم تیم بهتری از روی هاجسون ساخته....ولی باز نظرم به اینه که تفکرات فرگوسن سرتر از کینگ کنی هست....
من فکر میکنم اگه در سمت راست رافائلبازی کنه خیلی بهتر باشه تا اوشی....فکر میکنم امروز اورا هم نباشه
از اینکه جرارد از یونایتد متنفر هست که شکی نیست....چون تو این چند سال اخیر تیمش زیر سایه منچستر بوده و نتایج بهتری گرفته...ولی ازش بعید نیست
Last edited by shutdown; 06-03-2011 at 11:15.
من فكر ميكنم بعد از باخت ناعادلانه منچستر به چلسي
منچستر اينبار عادلانه ميبازه
و البته اميدوارم اينجور هم بشه
والبته قبل از همه اينا اميدوارم شبكه 3 بازي رو پخش كنه
سوارس: برای لیورپولی ها قهرمان نشدن یونایتد اهمیت زیادی دارد
لیورپول و منچستریونایتد امروز در حالی مقابل هم قرار می گیرند که پیروزی قرمزها می تواند امیدهای شیاطین سرخ برای قهرمانی را به طور جدی به خطر بیندازد
سایت گل- لوئیس سوارس تنها 5 هفته است که به عضویت لیورپول درآمده اما از اهمیت دیدار این تیم مقابل منچستریونایتد آگاه است.
لیورپول و منچستریونایتد فردا در حالی مقابل هم قرار می گیرند که پیروزی قرمزها می تواند امیدهای شیاطین سرخ برای قهرمانی را به طور جدی به خطر بیندازد.
او در گفتگو با خیرنگاران گفت:" من می دانم این دیدار چقدر مهم است و چقدر مهم است که منچستریونایتد به قهرمانی نرسد. به دلیل رقابت و دشمنی ای که بین دو باشگاه وجود دارد. دو باشگاه به یک اندازه قهرمانی به دست آوردند و با هم در رقابت هستند. اینکه مانع از قهرمانی آنها شویم، یک جایزه برای ماست. گلزنی در چنین دیداری و کمک به پیروزی تیم مانند یک رویاست. اما برای من مهمترین هدف کسب سه امتیاز است. این مهمتر از گلزنی من است."
سوارس همچنین گفت که در مورد این دیدار با دیه گو فورلان، هم بازی اش در تیم ملی اروگوئه و بازیکن سابق منچستریونایتد بازی کرده است.
" من با او صحبت کردم و او گفت که این دیدار مهمترین بازی فصل برای هر دو باشگاه است. من می دانم که پیروزی در دو دیدار رف وبرگشت مقابل یونایتدها از اهمیت زیادی برای طرفداران برخوردار است. من در هلند و اروگوئه و همچنین در تیم ملی مقابل برزیل و آرژانتین دربی های مهمی را پشت سر گذاشته ام."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میکنه...![]()
هرچند شرایط لیورپول به گونه ای نیست که مقابل منچستر یونایتد ایستادگی کنه....اما این بازی هیچ توجه ای به این که چند امتیاز دارید و کجای جدول هستید نداره....ولی منچستر از نظم بهتری برخورداره....
ولی در کل احتمال مساوی و برد لیورپول از برد منچستر بیشتره و این آمارها کشکی بیش نیست....
اگه منچستر ببازه و آرسنال بازی عقب افتاده خودشو ببره آرسنال امتیازش با منچستر مساوی میشه و تازه تفاضل گلشون هم به هم نزدیکه
بعد از بازی امروز در اصل چلسی هم دو تا بازی کمتر داره که اونارو ببره اختلافش 6 امتیاز میشه و با توجه به بازی رو در رو با منچستر اونم شانس قهرمانی داره
این حرف خیلی زشته...واسه اینکه بالا بمونی باید خودت رو بکشی بالا...نه اینکه سعی کنی بقیه رو بکشونی پایینسوارس: برای لیورپولی ها قهرمان نشدن یونایتد اهمیت زیادی دارد
خیلی متاسفم...خیلی....ولی همین کافیه که از سال 90 نت به الان نتونسته قهرمان لیگ برتر بشه
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
چه جوری حساب میکنی تو؟؟؟
تا پایان این هفته چلسی 1بازی کمتر داره...حالا کی گفته منچستر قرار بازی هاش رو ببازه و 12 امتیاز از دست بده که چلسی تازه مساوی بشه....اگه احتمال میدی منچستر امتیاز بده این احتمال رو هم بده که چلسی هم قرار نیست همش رو امتیاز بگیره....
حرف های عجیب غریب نزنید....
این منچستر سیتی هم که هی میبره پدر سوخته،مثل اینکه نباید امیدی به لیگ قهرمانان فصل اینده داشته باشیم...![]()
گزارش ویژه: 25 سال نبرد سر الکس فرگوسن با کنی دالگلیش
سایت گل – دو تن از بزرگترین شخصیتهای فوتبال بریتانیا روز یکشنبه باز هم رویاروی هم قرار خواهند گرفت: کنی دالگلیش از لیورپول و سر الکس فرگوسن از منچستریونایتد.
این دو نفر متولد گلاسگو، پایتخت اسکاتلند هستند و در طول 30 سال گذشته فوتبال انگلیس را شکل دادهاند. دالگلیش در تیم لیورپول که مایه غبطه همه اروپا بود ابتدا بازی کرد و سپس آن را مربیگری کرد، و فرگوسن از سال 1986 که مربی منچستریونایتد شد این تیم را به یکی از قدرتهای برتر قاره تبدیل کرد.
این دو نفر با هم 27 قهرمانی لیگ، پنج قهرمانی اروپا، هشت جام حذفی، و هشت جام اتحادیه به دست آوردهاند. اما عملکرد آنها رویاروی هم چطور بوده؟
فرگوسن وارد میشود
رقابت بین این دو چطور شکل گرفت؟ این رقابت گاهی خصمانه بوده و گاهی با شوخی و احترام همراه بوده است. زمانی که فرگوسن در سال 1986 به اولدترافورد رفت، یونایتد تیم خیلی بزرگی نبود، اما با این حال دو بازی مقابل لیورپول را برد، از جمله در روز باکسینگ (26 دسامبر) در آنفیلد که با نتیجه یک بر صفر پیروز شد. لیورپول آن فصل را بدون جام به پایان برد که برای این تیم در آن دوران اتفاقی عجیب بود.
فرگوسن مقابل دالگلیش در فصل بعد شکستناپذیری خود را ادامه داد ولی این بار تنها دو تساوی به دست آورد. با این حال لیورپول در نهایت قهرمان شد. فصل بعد، لیورپول در خانه یونایتد را برد اما در اولدترافورد سه بر یک باخت و همان باخت باعث شد قهرمانی را از دست بدهد.
فصل 90-1989 برای دالگلیش بهتر بود و او برای اولین بار در طول یک فصل مقابل فرگوسن بیشکست ماند و آخرین قهرمانی از 18 قهرمانی لیورپول در تاریخ لیگ را کسب کرد. اما فصل بعد لیورپول سقوطش را آغاز کرد و دالگلیش به دلیل مشکلات جسمانی، در حالی که تیمش صدرنشین لیگ بود استعفا داد. در آن سال آخرین برد دالگلیش در لیورپول مقابل فرگوسن با نتیجه چهار بر صفر در آنفیلد رقم خورد، هرچند که یونایتد در جام اتحادیه این شکست را جبران کرد.
آخرین دیدار این دو همین دو ماه پیش برگزار شد. دالگلیش که 24 ساعت هم نشده بود مربی لیورپول شده بود، بازی را با یک پنالتی مشکوک و زودرنجی استیون جرارد در همان نیمه اول از دست داد.
دالگلیش بلکبرن را به افتخار برمیگرداند
دالگلیش که بلکبرن را در اولین فصل حضورش به عنوان مربی به لیگ برتر بازگردانده بود، یک امتیاز مقابل یونایتد در اوود پارک گرفت اما در اولدترافورد سه بر یک باخت. آن فصل فرگوسن یکی از 11 قهرمانی لیگ خود را به دست آورد و بلکبرن تازهوارد در رتبه آبرومند چهارم لیگ را به پایان برد.
در فصل 94-1993 بلکبرن حریفی جدیتر شد و تنها ضربه دیرهنگام پل اینس در اولدترافورد بود که مانع باخت یونایتد شد. سپس در اوود پارک، آلن شیرر دو گل زد تا بلکبرنیها به قهرمانی امیدوار شوند اما در نهایت یونایتد بود که لیگ و جام حذفی را میبرد.
فصل بعد بهترین دستاورد دالگلیش در عرصه مربیگری رقم خورد. آنها در چریتی شیلد مقابل یونایتد باختند و در خانه در دیداری هیجانانگیز چهار بر دو مقابل یونایتد شکست خوردند، اما 12 بازی بدون باخت را پشت سر گذاشتند، چنان که در ماه ژانویه که اریک کانتونا باخت بلکبرن را رقم زد، باز هم یونایتد دو امتیاز پشت سر بلکبرن صدرنشین قرار داشت.
بلکبرن به صدرنشینی ادامه داد و در نهایت قهرمان شد. جالب آن که آخرین دیدار آنها در آنفیلد بود، جایی که دالگلیش پس از قهرمانی میرفت و مدیر فوتبال میشد.
بازگشت کنی
دالگلیش که میخواست باز هم مربی باشد، جانشین کوین کیگان در نیوکاسل شد؛ دقیقا همان طور که 20 سال پیش به عنوان بازیکنی که از سلتیک میآمد جانشین کیگان در لیورپول شده بود. او در سال 1997 هدایت نیوکاسل را به عهده گرفت. البته خود او احتمالا دوست ندارد این دوران را به یاد بیاورد، نه به دلیل جدایی کشدارش بلکه به این دلیل که هرگز نتوانست با این تیم یونایتد را ببرد.
اولین بازی او مقابل دشمن دیرین خوب پیش رفت و آنها در اولدترافورد تساوی بدون گل گرفتند – البته یونایتد قهرمانیاش را پیش از این دیدار مسجل کرده بود – و نیوکاسل هم دوم شد و به لیگ قهرمانان رسید.
اما فصل بعد برای نیوکاسل که عادت به نبرد برای قهرمانی داشت فاجعهبار آغاز شد. اندی کول، بازیکن محبوب سابق نیوکاسل تنها گل دیدار دسامبر بین یونایتد و نیوکاسل را زد تا آنها از نبرد قهرمانی دور بیفتند. تساوی آوریل در اولدترافورد هم به کارشان نیامد و در نهایت با رتبه سیزدهم به کار خود پایان دادند.
هنگامی که از فرگوسن در سال 2002 پرسیدند که سختترین مانعی که مقابل تیمش قرار گرفته چه بوده، او پاسخ داد: «بزرگترین چالش من مربوط به حالا نیست، مربوط به زمانی میشود که لیورپول را از تخت سلطنت لعنتی به کنار زدم.»
او در دورانی یونایتد را به رکورد 18 قهرمانی لیگ – برابر با لیورپول – رساند که لیورپول تنها دو بار به قهرمانی نزدیک شد. یونایتد بیتردید در این مدت برتر از آنها بوده است.
اما در طول 19 سال گذشته، فرگوسن هرگز با دالگلیش به عنوان مربی لیورپول رودررو نشده بود. حالا که لیورپول اوضاع مالی متناسب با محبوبیت جهانیاش را پیدا کرده، این احتمال وجود دارد که در چند فصل آینده، آنها رقابتی برابر با یونایتد داشته باشند و کمتر کسی دوست دارد این رقابت بدون حضور این دو اسکاتلندی باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)