تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 421 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من دیروز یک N5010 D8 خریدم، ویندوز که نداره... سی دی درایور هم نداره، الان باید چیکار کنم؟ ضمناً سرویس تگ رو هم که می‌زنم سایت دل دستگاه رو نمیشناسه!

مشخصات زیر:

CPU: core i5 480M
    RAM: 4 GB
    HDD: 500
    VGA: 5650

داره خودمونی میشه mamjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    منظورتون دگمه های بالای کیبورده؟
    درایور کوییک ست رو نصب کردین؟
    بله منظورم همان دگمه های بالای کیبور هست
    خیر این درایور را نمی شناسم، با توجه به راهنمایی شما این را دانلود کردم و امشب که رفتم خونه نصبش می کنم ببینم چه نتیجه ای می گیرم. البته اگر منظور شما همین باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mamjavad; 09-02-2011 at 10:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بله منظورم همان دگمه های بالای کیبور هست
    خیر این درایور را نمی شناسم، با توجه به راهنمایی شما این را دانلود کردم و امشب که رفتم خونه نصبش می کنم ببینم چه نتیجه ای می گیرم. البته اگر منظور شما همین باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله منظورم همینه.شما باید حتما این درایور رو نصب کنید تا بتونید از خیلی از قابلیت ها ی دیگه مثله مولتی تاچ و نشانگر میزان صدا و نور صفحه و نشانگر حروف کوچک و بزرگ و ... هم بهره مند شید.
    Last edited by sina.belyad; 09-02-2011 at 10:50.

4. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

اقا من جدیدآ یه صدای گاهی اوقات از هاردم بلند میشه یهوو یه صدای چررر !! میده و قطع میشه
    به نظرتون چیزه مهمی هست ؟

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
    آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
    اشکال کار از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی پیام من رو جواب نداد... سرویس تگ رو که در سایت دل می‌زنم سایت لپتاپ من رو نمیشناسه که درایور ها و برنامه ها رو بده... چند بار امتحان کردم ولی نشد، الان میشه بگید باید درایور ها رو از کجا گیر بیارم؟ ضمناً من دستگاه رو پلمب شده گرفتم و مطمئنم که نو هست ولی سایت سرویس تگش رو نمیشناسه اعصابم از دیروز خورد شده، کاش رفته بودم ASUS گرفته بودم با 200 تومن فاصله قیمت و این قدر الان ناراحت نبودم. (دقیقاً رفت توی پاچم)

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا من جدیدآ یه صدای گاهی اوقات از هاردم بلند میشه یهوو یه صدای چررر !! میده و قطع میشه
    اتفاقا منم چند وقتیه یه صداهای مشکوک از داخل لپ تاپم میشنوم البته برا من مثل صدای سوته و دقیقا از زیر دکمه space میاد و بسختی اونم تو شب شنیده میشه

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
    آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
    اشکال کار از کجاست؟
    احتمالا مشکل از تنظیم نبودن آی پی هست، البته باید تاپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کنید و همونجا بپرسید تا دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، راهنماییتون کنن

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

دوستان کسی پیام من رو جواب نداد... سرویس تگ رو که در سایت دل می‌زنم سایت لپتاپ من رو نمیشناسه که درایور ها و برنامه ها رو بده... چند بار امتحان کردم ولی نشد، الان میشه بگید باید درایور ها رو از کجا گیر بیارم؟ ضمناً من دستگاه رو پلمب شده گرفتم و مطمئنم که نو هست ولی سایت سرویس تگش رو نمیشناسه اعصابم از دیروز خورد شده، کاش رفته بودم ASUS گرفته بودم با 200 تومن فاصله قیمت و این قدر الان ناراحت نبودم. (دقیقاً رفت توی پاچم)
    مشکلی نیست، اصلا خودتون رو ناراحت نکنین چون زمانی طول میکشه تا لپ تاپ هایی که تاره ساخته شدن در سایت dell فعال شن، برا خودم حدود 1 ماه طول کشید تا فعال شه
    در صفحه اول به پست 7 مراجعه کنید، اونجا لینک دانلود درایورای 5010 هست، نیازی نیست حتما سرویس تگ وارد کنید، بر اساس مدل هم میشه درایورارو دانلود کرد
    مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید

9. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اتفاقا منم چند وقتیه یه صداهای مشکوک از داخل لپ تاپم میشنوم البته برا من مثل صدای سوته و دقیقا از زیر دکمه space میاد و بسختی اونم تو شب شنیده میشه

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

احتمالا مشکل از تنظیم نبودن آی پی هست، البته باید تاپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کنید و همونجا بپرسید تا دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، راهنماییتون کنن

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

مشکلی نیست، اصلا خودتون رو ناراحت نکنین چون زمانی طول میکشه تا لپ تاپ هایی که تاره ساخته شدن در سایت dell فعال شن، برا خودم حدود 1 ماه طول کشید تا فعال شه
    در صفحه اول به پست 7 مراجعه کنید، اونجا لینک دانلود درایورای 5010 هست، نیازی نیست حتما سرویس تگ وارد کنید، بر اساس مدل هم میشه درایورارو دانلود کرد
    مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید
    لینکی که از سایت دل گذاشتید عالی بود، دارم همه رو دانلود می‌کنم... ولی دیروز واقعاً یک دفعه شوک شدم که چرا حدأقل یک CD درایورها رو نگذاشتند توش و من باید با دلهره بدوم دنبال درایورها!

راستی لینک هایی که فایلهایی که دوستان در پست شماره 7 روی سرور clipkhane.com آپلود کردند همگی ارورر 404 Not Found میده.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من صحبت های sheytoon جون درسته.
    اما یه وقت فکر نکن گول خوردی چون همه ما داریم.
    من که عین خودته همه چیزش و دارم همه جوره لذت میبرم.
    شما درایور ها رو از طریق سرویس تگ دانلود نکن معمولی دانلود کن.
    ممنون.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

بله منم همینطور

صدای هارده. اما دلیلو نمیدونم

14. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •