سلام دوستان، من دیروز یک N5010 D8 خریدم، ویندوز که نداره... سی دی درایور هم نداره، الان باید چیکار کنم؟ ضمناً سرویس تگ رو هم که میزنم سایت دل دستگاه رو نمیشناسه!
مشخصات زیر:
CPU: core i5 480M
RAM: 4 GB
HDD: 500
VGA: 5650
سلام دوستان، من دیروز یک N5010 D8 خریدم، ویندوز که نداره... سی دی درایور هم نداره، الان باید چیکار کنم؟ ضمناً سرویس تگ رو هم که میزنم سایت دل دستگاه رو نمیشناسه!
مشخصات زیر:
CPU: core i5 480M
RAM: 4 GB
HDD: 500
VGA: 5650
بله منظورم همان دگمه های بالای کیبور هست
خیر این درایور را نمی شناسم، با توجه به راهنمایی شما این را دانلود کردم و امشب که رفتم خونه نصبش می کنم ببینم چه نتیجه ای می گیرم. البته اگر منظور شما همین باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mamjavad; 09-02-2011 at 10:43.
بله منظورم همینه.شما باید حتما این درایور رو نصب کنید تا بتونید از خیلی از قابلیت ها ی دیگه مثله مولتی تاچ و نشانگر میزان صدا و نور صفحه و نشانگر حروف کوچک و بزرگ و ... هم بهره مند شید.
Last edited by sina.belyad; 09-02-2011 at 10:50.
اقا من جدیدآ یه صدای گاهی اوقات از هاردم بلند میشه یهوو یه صدای چررر!! میده و قطع میشه
به نظرتون چیزه مهمی هست ؟
سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
اشکال کار از کجاست؟
دوستان کسی پیام من رو جواب نداد... سرویس تگ رو که در سایت دل میزنم سایت لپتاپ من رو نمیشناسه که درایور ها و برنامه ها رو بده... چند بار امتحان کردم ولی نشد، الان میشه بگید باید درایور ها رو از کجا گیر بیارم؟ ضمناً من دستگاه رو پلمب شده گرفتم و مطمئنم که نو هست ولی سایت سرویس تگش رو نمیشناسه اعصابم از دیروز خورد شده، کاش رفته بودم ASUS گرفته بودم با 200 تومن فاصله قیمت و این قدر الان ناراحت نبودم. (دقیقاً رفت توی پاچم)
اتفاقا منم چند وقتیه یه صداهای مشکوک از داخل لپ تاپم میشنومالبته برا من مثل صدای سوته و دقیقا از زیر دکمه space میاد و بسختی اونم تو شب شنیده میشه
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
احتمالا مشکل از تنظیم نبودن آی پی هست، البته باید تاپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کنید و همونجا بپرسید تا دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، راهنماییتون کنن
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
مشکلی نیست، اصلا خودتون رو ناراحت نکنین چون زمانی طول میکشه تا لپ تاپ هایی که تاره ساخته شدن در سایت dell فعال شن، برا خودم حدود 1 ماه طول کشید تا فعال شه
در صفحه اول به پست 7 مراجعه کنید، اونجا لینک دانلود درایورای 5010 هست، نیازی نیست حتما سرویس تگ وارد کنید، بر اساس مدل هم میشه درایورارو دانلود کرد
مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید![]()
لینکی که از سایت دل گذاشتید عالی بود، دارم همه رو دانلود میکنم... ولی دیروز واقعاً یک دفعه شوک شدم که چرا حدأقل یک CD درایورها رو نگذاشتند توش و من باید با دلهره بدوم دنبال درایورها!
راستی لینک هایی که فایلهایی که دوستان در پست شماره 7 روی سرور clipkhane.com آپلود کردند همگی ارورر 404 Not Found میده.
دوست من صحبت های sheytoon جون درسته.
اما یه وقت فکر نکن گول خوردی چون همه ما داریم.
من که عین خودته همه چیزش و دارم همه جوره لذت میبرم.
شما درایور ها رو از طریق سرویس تگ دانلود نکن معمولی دانلود کن.
ممنون.
بله منم همینطور
صدای هارده. اما دلیلو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)