تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 311 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببین حسین اومدیم و بر فرض محال تاکید می کنم محال اینایی که گفتی کافی نبود
    بهتره یه Plan B هم داشته باشی اونم اینه که این آقا مسعود گل رو هم موتاد... ببخشید گیم رنجریش کنیم تا بدونه که چی گذشته بهت و درد فراق نسخه کنسولی رو به عینه بکشه!
    اینجوری هر دومون زودتر به مقاصد انسان دوستانمون می رسیم

بی صبرانه منتظر بازگشت پادشاه هستیم
    من مطمئنم اگه مسعود بیاد گیم رنجر چند هفته اول بچه ها لولش میکنن خلاصه تا بازی دستش بیاد زنگ تفریح بچه هاست چون خیلی وقته دیگه نسخه 11 pc رو بازی نمیکنه . حیف که سیستمش ضعیفه وگرنه طعم اعتیاد به بازی آنلاینو بهش میچشوندیم هرچند که خودش یک زمانی با کنسول آنلاین زیاد بازی میکرده . یک شب خونشون بودم رفتیم توی گیم رنجر چون سیستمش ضعیف بود لگ زیادی داشت بنده خدا .
    اما اینو بگم مسعود تقریبا اکثر مهارتهای بازیو بلده فقط توی چند مورد یک کم مقدار ضعف داره یکی سانترهاش در حد متوسطه . دریبل زنیش هم همینطور اما توی چند مورد تسلط خیلی خوبی داره یک مورد گلزنی از طریق سانتر روی دروازه و از طریق هد زدن دوم اینکه چیپهای بی نظیری داره . حقیقتا من توی گیم رنجر با اون همه کاربر زیادی که داره تا بحال کسیو ندیدم چیپهای اینقدر بی نقص و ظریف باشه . دروازهبانو هم خیلی خوب میتونه جا بزاره یعنی اگه بیاد گیم رنجر توی تک به تکا بیچارمون میکنه چون خودت که میدونی ما با بیرون آوردن دروازه بان خیلی از تک به تکا رو خنثی میکنیم اما در برابر مسعود توی تک به تکا حقیقتا نمیشه کار زیادی کرد و بیشتر موارد کار خودشون میکنه . در زمینه استفاده از دکمه ال بی برای یک و دو کردن و همینطور به حرکت در آوردن مهاجم هم کارش خیلی عالیه . شوتهای فنیش هم خیلی بی نقصه . در مجموع با توجه به شناختی که از بازیش دارم بجز چند هفته اول که زنگ تفریح میشه بعدش میتونه یکی از شاخهای گیم رنجر بشه .
    من یک لیست بزرگ توی یک کاغذ دارم که با هر کی که بازی میکردم توی گیم رنجر به بازیش نمره میدادم . الان بخوام به مسعود نمره بدم از 5 راحت 3.5 یا حتی 4 رو میگیره اینو هم بگم فقط 3-4 نفر توی این لیست 100-150 نفرم نمره 4.5 رو گرفتن و حدودا 10 نفری هم نمره 4 رو گرفتن . یعنی با این تسلطی که توی بازی داره میتونه جزء 20-30 نفر اول بچه ها باشه .
    درمورد برگشت به گیم رنجر ( که داری مثل شیطون وسوسم میکنی که دوباره آلودش بشم ) ایشالا سعی میکنم شبا سر بزنم اما دیگه مثل قبل شبی چند ساعت بازی نمیکنم چون همه حقیقتا خیلی وقت میگیره و هم اینکه یک مقدار هم دارم کنسولی تمرین میکنم چون چند ماهی میشه اون نسخه رو کنار گذاشتم گیم پلی اون نسخه از دستم در رفته .

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من مطمئنم اگه مسعود بیاد گیم رنجر چند هفته اول بچه ها لولش میکنن خلاصه تا بازی دستش بیاد زنگ تفریح بچه هاست چون خیلی وقته دیگه نسخه 11 pc رو بازی نمیکنه . حیف که سیستمش ضعیفه وگرنه طعم اعتیاد به بازی آنلاینو بهش میچشوندیم هرچند که خودش یک زمانی با کنسول آنلاین زیاد بازی میکرده . یک شب خونشون بودم رفتیم توی گیم رنجر چون سیستمش ضعیف بود لگ زیادی داشت بنده خدا .
    اما اینو بگم مسعود تقریبا اکثر مهارتهای بازیو بلده فقط توی چند مورد یک کم مقدار ضعف داره یکی سانترهاش در حد متوسطه . دریبل زنیش هم همینطور اما توی چند مورد تسلط خیلی خوبی داره یک مورد گلزنی از طریق سانتر روی دروازه و از طریق هد زدن دوم اینکه چیپهای بی نظیری داره . حقیقتا من توی گیم رنجر با اون همه کاربر زیادی که داره تا بحال کسیو ندیدم چیپهای اینقدر بی نقص و ظریف باشه . دروازهبانو هم خیلی خوب میتونه جا بزاره یعنی اگه بیاد گیم رنجر توی تک به تکا بیچارمون میکنه چون خودت که میدونی ما با بیرون آوردن دروازه بان خیلی از تک به تکا رو خنثی میکنیم اما در برابر مسعود توی تک به تکا حقیقتا نمیشه کار زیادی کرد و بیشتر موارد کار خودشون میکنه . در زمینه استفاده از دکمه ال بی برای یک و دو کردن و همینطور به حرکت در آوردن مهاجم هم کارش خیلی عالیه . شوتهای فنیش هم خیلی بی نقصه . در مجموع با توجه به شناختی که از بازیش دارم بجز چند هفته اول که زنگ تفریح میشه بعدش میتونه یکی از شاخهای گیم رنجر بشه .
    ضده حمله رو یادت رفت : دی
    +
    دارم بازی رو نصب میکنم.
    یوزرمم همین Masoud King هست اونجا.

4. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

درمورد برگشت به گیم رنجر ( که داری مثل شیطون وسوسم میکنی که دوباره آلودش بشم ) ایشالا سعی میکنم شبا سر بزنم
    پس بالاخره این حرفا یکم قلقلکت داد!

دارم بازی رو نصب میکنم.
    یوزرمم همین Masoud King هست اونجا.
    رخصت پهلوون.
    با این اوصاف حسنه ای که حسین از شما برشمرد ما که از همین الآن سپر انداخته ایم.

6. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

بچه ها ..

اونایی که با ps3 بازی میکنن....

بازی فیفا رو که اجرا میکنم تصویر از 1080p به 720p تغییر میکنه ..

برای همه همین جوریه؟! نمیشه رو 1080 بازی کرد؟ آخه اینجوری کیفیت میاد پایین !

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نتایج 11 بازی اخیر من من در کری یر مود ( انتهای فصل 2009-2010 و ابتدای فصل 2010-2011 )
    درجه سختی بازی: ورلد کلس و لجندری
    کنترلها : پاسها دستی سانتر نیمه کمکی و شوت کمکی
    تیم : فصل 2009-2010 ویارئال و فصل بعد سویا ( با خرید باستوس هافبک برزیلی لیون و مرته ساکر مدافع ولفسبورگ )

جالبه EA بقدری امسال قدرت تیمها رو ( بخصوص با اضافه کردن پرسنالدی پلاس و تواناییهای فردی بازیکنان ) خوب شبیه سازی کرده که در عمل هم میشه تفاوتها رو حس کرد نتایج بازیهای من توی جدول بالا هم این مساله رو اثبات میکنه . در صورتیکه توی نسخه قبل قدرت تیمها خیلی با هم اختلاف نداشت و فقط چند مورد مثل قدرت و سرعت بازیکنان تیمها رو از هم متمایز میکرد اما توی این نسخه تفاوتها خیلی بیشتر شده .
    امیدوارم امسال EA روی تفاوت در سبک بازی تیمها هم کار کنه تا شبیه سازی باز هم بیشتر بشه .

این کنترلهای دستی واقعا بازیو خیلی جذاب کرده . میبینید درصد پاسهای درست من در بازیهای مختلف متفاوت و در عین حال خیلی به واقعیت نزدیکه . این کنترلها بخاطر وجود اشتباهات انسانی در بازیهای مختلف متفاوت شدن و علاوه بر اینکه درصد اشتباهات رو بالا بردن , درصد مالکیت توپ هم به فوتبال واقعی بسیار شبیه شده . و همچنین اینکه تعداد گلهای به ثمر رسیده در هر بازیو هم بشدت کاهش داده . در حالت کنترلهای کمکی تعداد گلهایی که میشه به در یک بازی به ثمر رسوند خیلی بالا و غیر طبیعیه ( در فوتبال واقعی در هر بازی بطور میانگین 2.6 تا 3 گل به ثمر میرسه ) .
    آمارهای دیگه ای هم وجود داشت ( من اینجا نذاشتم ) که موید این مسالست که کنترلهای دستی میتونه بازیو چقدر به فوتبال واقعی شبیه کنه و در نتیجه سبب غیر قابل پیش بینی شدن نتیجه بازیها میشه که در نهایت این مساله لذت بازی یک فوتبال کامپیوتریو صد چندان میکنه .

9. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام

آقا ما هر کاری کردیم از این فیفا خوشمون بیاد نشد! میخوام بدونم این بازی چی داره که این همه ازش تعریف میکنین؟ من از هر کی پرسیدم میگن فیفا حال نمیده فقط ساکر!

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

آقا ما هر کاری کردیم از این فیفا خوشمون بیاد نشد! میخوام بدونم این بازی چی داره که این همه ازش تعریف میکنین؟ من از هر کی پرسیدم میگن فیفا حال نمیده فقط ساکر!
    سلام عزيز جان ...
    ببينيد براي اينكه به طور كامل از اين بازي خوشتون بياد لازم هست چند تا كار رو انجام بديد:

1_ فكر بازي PES رو به طور كامل از ذهنتون بيرون كنيد و تعصب به اين بازي رو كنار بذاريد ...

2_ براي اينكه شما مدت زيادي مشغول بازي با اون گيم ساكر بوديد در نتيجه فضاي بازي فيفا براتون خيلي غريب و ناآشنا هست ... پس لازمه ي اينكه بتونيد از گيم لذت ببريد اينه كه مدتي رو براي آشنايي با فضاي بازي زمان بگذاريد و چندين روز پشت سر هم بازي كنيد ...

3_ زماني هم طول خواهد كشيد كه با نحوه ي كنترل بازي آشنايي پيدا كنيد كه اين كنترل در كنسول 360 كمي متفاوت هست با ساكر !

4_ دليل اينكه ما گيمر هاي فوتبال شايد اوايل بازي با فيفا زياد راحت نيستيم اين هست كه مدت زيادي رو ببخشيد وقتمون رو تلف كرديم با بازي غير واقعي PES ...

دوست من ... بنده خودم از سال 94 دارم فوتبال بازي ميكنم(البته همون سال فوتبال 92 رو هم بازي كردم!) ... با كنسول هاي مختلف و با گيم ها و سري هاي مختلف فوتبال ... از جمله فيفا و ساكر ... من در اين مدت به هيچ كدوم از اين بازي ها تعصب نداشتن ... طوري كه تا فهميدم مثلا فيفا ضعيف شده PES رو بازي كردم و يا برعكس ... سال قبل هم بعد از بازي فوق الغاده خيال پردازانه ي PES تصميم گرفتم كه درسال 2011 ...فيفا رو امتحان كنم و به اين نتيجه رسيدم كه در حال حاضر فيفا نسخه ي قويتر و طبيعي تري رو ساخته ...

من در طول اين سال ها بارها مسير رو عوض كردم بين فيفا و ساكر ... از سال 2000 تا 2005 فيفا بازي ميكردم با كامپيوتر اما وقتي ديدم خيلي طبيعي نيست ساكر رو امتحان كردم ... و چند سال ساكر بازي كردم و اصلا سراغ فيفا نرفتم تا اينكه امسال نوبت به فيفا رسيد ...

نكته ي پاياني: دوست من تعصب به هرچيزي به صورت تك بعدي موجب عدم پيشرفت انسان ميشه ... كمي تعصب رو اگه كنار بذاريم مسائل و شگفتي هاي بهتري رو خواهيم ديد ...

پ.ن: من خودم چند سال بود منتظر تحولي عظيم در ساكر بودم ... تحولي مثل سري 2006 كه خيلي عالي و زيبا شده بود در زمان خودش ... اما متاسفانه سال به سال فقط پسرفت ديدم از ساكر ...

ببينيد يه مثال براتون ميزنم:
    در نسخه ي فيفا شما با يه بازيكن 30 متر نهايت بتونيد دريبل كنيد و بدويد ... چون بعد از اين 30 متر بازيكنتون توانش رو از دست ميده و حريف به راحتي توپ رو ازتون ميگيره ... مساله اي كه در فوتبال طبيعي هم شاهدش هستيم ... اما برخلاف اين موضوع گيم ساكر 2010 رو در نظر بگير دوست من ... با بازيكني كه فقط توان دويدن داره مثل OBI مهاجم جوان اينترميلان شما راحت 2 دور ميتونيد از اول تا آخر زمين رو دريبل بزنيد و بريد و بيايد !! چيزي كه اصلا و ابدا طبيعي نيست ... حتي از جانب كريستين و ليونل مسي !
    به نظرم دوستان اگه طرفدار فوتبال شبيه سازي شده باشند قطعا فيفا 11 رو بهترين نسخه ي تاريخ فوتبال ميدونن( البته بعد از فوتبال 94 و 96 سگا ! و 99 PS1 :دي)
    Last edited by Hamid Hamid; 02-03-2011 at 09:40.

12. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من با game face یک مشکلی دارم
    من چهره ام رو داخل وب میسازم و ذخیرش میکنم ولی وقتی داخل ایکس باکس میرم و دانلودش میکنم چهره دانلودی با چهره ای که ساختم توی وب خیلی فرق میکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام عزيز جان ...
    ببينيد براي اينكه به طور كامل از اين بازي خوشتون بياد لازم هست چند تا كار رو انجام بديد:

1_ فكر بازي PES رو به طور كامل از ذهنتون بيرون كنيد و تعصب به اين بازي رو كنار بذاريد ...

2_ براي اينكه شما مدت زيادي مشغول بازي با اون گيم ساكر بوديد در نتيجه فضاي بازي فيفا براتون خيلي غريب و ناآشنا هست ... پس لازمه ي اينكه بتونيد از گيم لذت ببريد اينه كه مدتي رو براي آشنايي با فضاي بازي زمان بگذاريد و چندين روز پشت سر هم بازي كنيد ...

3_ زماني هم طول خواهد كشيد كه با نحوه ي كنترل بازي آشنايي پيدا كنيد كه اين كنترل در كنسول 360 كمي متفاوت هست با ساكر !

4_ دليل اينكه ما گيمر هاي فوتبال شايد اوايل بازي با فيفا زياد راحت نيستيم اين هست كه مدت زيادي رو ببخشيد وقتمون رو تلف كرديم با بازي غير واقعي PES ...

دوست من ... بنده خودم از سال 94 دارم فوتبال بازي ميكنم(البته همون سال فوتبال 92 رو هم بازي كردم!) ... با كنسول هاي مختلف و با گيم ها و سري هاي مختلف فوتبال ... از جمله فيفا و ساكر ... من در اين مدت به هيچ كدوم از اين بازي ها تعصب نداشتن ... طوري كه تا فهميدم مثلا فيفا ضعيف شده PES رو بازي كردم و يا برعكس ... سال قبل هم بعد از بازي فوق الغاده خيال پردازانه ي PES تصميم گرفتم كه درسال 2011 ...فيفا رو امتحان كنم و به اين نتيجه رسيدم كه در حال حاضر فيفا نسخه ي قويتر و طبيعي تري رو ساخته ...

من در طول اين سال ها بارها مسير رو عوض كردم بين فيفا و ساكر ... از سال 2000 تا 2005 فيفا بازي ميكردم با كامپيوتر اما وقتي ديدم خيلي طبيعي نيست ساكر رو امتحان كردم ... و چند سال ساكر بازي كردم و اصلا سراغ فيفا نرفتم تا اينكه امسال نوبت به فيفا رسيد ...

نكته ي پاياني: دوست من تعصب به هرچيزي به صورت تك بعدي موجب عدم پيشرفت انسان ميشه ... كمي تعصب رو اگه كنار بذاريم مسائل و شگفتي هاي بهتري رو خواهيم ديد ...

پ.ن: من خودم چند سال بود منتظر تحولي عظيم در ساكر بودم ... تحولي مثل سري 2006 كه خيلي عالي و زيبا شده بود در زمان خودش ... اما متاسفانه سال به سال فقط پسرفت ديدم از ساكر ...

ببينيد يه مثال براتون ميزنم:
    در نسخه ي فيفا شما با يه بازيكن 30 متر نهايت بتونيد دريبل كنيد و بدويد ... چون بعد از اين 30 متر بازيكنتون توانش رو از دست ميده و حريف به راحتي توپ رو ازتون ميگيره ... مساله اي كه در فوتبال طبيعي هم شاهدش هستيم ... اما برخلاف اين موضوع گيم ساكر 2010 رو در نظر بگير دوست من ... با بازيكني كه فقط توان دويدن داره مثل OBI مهاجم جوان اينترميلان شما راحت 2 دور ميتونيد از اول تا آخر زمين رو دريبل بزنيد و بريد و بيايد !! چيزي كه اصلا و ابدا طبيعي نيست ... حتي از جانب كريستين و ليونل مسي !
    به نظرم دوستان اگه طرفدار فوتبال شبيه سازي شده باشند قطعا فيفا 11 رو بهترين نسخه ي تاريخ فوتبال ميدونن( البته بعد از فوتبال 94 و 96 سگا ! و 99 PS1 :دي)
    تعصب ندارم که بازیش یه جورایی خشکه ( از لحاظ انیمیشن و حرکات بازیکنا) گرافیک بازی پایین تره.....حتی مادرم موقعی که فیفا میزارم میگه اون قبلیه رو بزار!!!!!( دیگه مادرم که تعصب نداره!!!؟) .... ولی از بقیه جهات خوبه به قول شما.....از لحاظ تکنیکی قویتره بازی و به واقعیت نزدیک تره

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

تعصب ندارم که بازیش یه جورایی خشکه ( از لحاظ انیمیشن و حرکات بازیکنا) گرافیک بازی پایین تره.....حتی مادرم موقعی که فیفا میزارم میگه اون قبلیه رو بزار!!!!!( دیگه مادرم که تعصب نداره!!!؟) .... ولی از بقیه جهات خوبه به قول شما.....از لحاظ تکنیکی قویتره بازی و به واقعیت نزدیک تره
    درسته دوست عزيز ... فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره... نمونه هاي زيادي هم از چندين ماه قبل دوستان مطرح كردند ...
    مثلا يه باگ كه من در گزارش ديدم اينه كه وقتي شما در طول بازي دروازبانتون رو تعويض ميكنيد گزارشگر ميگه : حالا مجبور ميشن يه بازيكن رو بيرون بيارن و دروازبان رو جايگيزين كنن !
    اين تيكه رو طوري ميگه كه انگار دروازبان شما اخراج شده يا مصدوم شده و شما مجبوريد يه بازيكن ( دفاع / هافبك / فوروارد بيرون بياريد) ... در حالي كه من فقط دروازباني كه باهاش بازي رو شروع كردم رو تعويض كردم ...

حتي بازي يه مقدار تو گيم پلي هم نقص داره و 100% كامل نيست ... دوستاني كه خيلي فيفا بازي ميكنند متوجه منظورم هستند ... اما اين نقص در گيم پلي خيلي كم هست ...

اميدوارم سال آينده با برطرف كردن باگ هاي گرافيكي و گزارشگري شاهد بهترين و كامل ترين فوتبال از نظر گرافيك و گيم پلي باشيم ...

16. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •