من مطمئنم اگه مسعود بیاد گیم رنجر چند هفته اول بچه ها لولش میکنن خلاصه تا بازی دستش بیاد زنگ تفریح بچه هاست چون خیلی وقته دیگه نسخه 11 pc رو بازی نمیکنه . حیف که سیستمش ضعیفه وگرنه طعم اعتیاد به بازی آنلاینو بهش میچشوندیم هرچند که خودش یک زمانی با کنسول آنلاین زیاد بازی میکرده . یک شب خونشون بودم رفتیم توی گیم رنجر چون سیستمش ضعیف بود لگ زیادی داشت بنده خدا .
اما اینو بگم مسعود تقریبا اکثر مهارتهای بازیو بلده فقط توی چند مورد یک کم مقدار ضعف داره یکی سانترهاش در حد متوسطه . دریبل زنیش هم همینطور اما توی چند مورد تسلط خیلی خوبی داره یک مورد گلزنی از طریق سانتر روی دروازه و از طریق هد زدن دوم اینکه چیپهای بی نظیری داره . حقیقتا من توی گیم رنجر با اون همه کاربر زیادی که داره تا بحال کسیو ندیدم چیپهای اینقدر بی نقص و ظریف باشه . دروازهبانو هم خیلی خوب میتونه جا بزاره یعنی اگه بیاد گیم رنجر توی تک به تکا بیچارمون میکنه چون خودت که میدونی ما با بیرون آوردن دروازه بان خیلی از تک به تکا رو خنثی میکنیم اما در برابر مسعود توی تک به تکا حقیقتا نمیشه کار زیادی کرد و بیشتر موارد کار خودشون میکنه . در زمینه استفاده از دکمه ال بی برای یک و دو کردن و همینطور به حرکت در آوردن مهاجم هم کارش خیلی عالیه . شوتهای فنیش هم خیلی بی نقصه . در مجموع با توجه به شناختی که از بازیش دارم بجز چند هفته اول که زنگ تفریح میشه بعدش میتونه یکی از شاخهای گیم رنجر بشه .
من یک لیست بزرگ توی یک کاغذ دارم که با هر کی که بازی میکردم توی گیم رنجر به بازیش نمره میدادم . الان بخوام به مسعود نمره بدم از 5 راحت 3.5 یا حتی 4 رو میگیره اینو هم بگم فقط 3-4 نفر توی این لیست 100-150 نفرم نمره 4.5 رو گرفتن و حدودا 10 نفری هم نمره 4 رو گرفتن . یعنی با این تسلطی که توی بازی داره میتونه جزء 20-30 نفر اول بچه ها باشه .
درمورد برگشت به گیم رنجر ( که داری مثل شیطون وسوسم میکنی که دوباره آلودش بشم ) ایشالا سعی میکنم شبا سر بزنم اما دیگه مثل قبل شبی چند ساعت بازی نمیکنم چون همه حقیقتا خیلی وقت میگیره و هم اینکه یک مقدار هم دارم کنسولی تمرین میکنم چون چند ماهی میشه اون نسخه رو کنار گذاشتم گیم پلی اون نسخه از دستم در رفته .