سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
الماس چه فرقی با سازگار داره ؟ به نظرتون بگیرم یا نه ؟
سلام دوستان
من رفتم بازار رو گشتم ، قیمت فول کانفیگش توی محدوده 1420 تا 1450 هست . فقط بیشتر گارانتیها الماسه.
الماس چه فرقی با سازگار داره ؟ به نظرتون بگیرم یا نه ؟
هیچ فرقی نداره.با خیال راحت بخر.
نه عزیز بگیر چرا تردید داری !
گارانتی سازگار خوبه ولی تو محصولات Asus فقط چندین ماه هست که فعالیت میکنه و تجربیات کمی داره .
شما سعی کن یا گارانتی Digital بگری یا الماس.
البته اینو هم بگم که گارانتی Digital یا نیست یا خیلی کمه.
Last edited by SamGun; 07-10-2010 at 18:39.
سلام گارانتی های الماس سازگار و امرتات گارانتیهای معتبری هستند شک نکن بگیر![]()
من هم پیشنهاد دوستان رو میدم. رو یه درایو دیگه بریز ببین چه جوریه. کرک ویندوز که پره تو وب. مثل میندوز لودر که الان خیلی وقته باهاش کار میکنم و مشکلی نداشتم. ولی اگه میخوای اوریجینال باشه همون ورژن home premium رو نصب کن و رجیسترش کن.
لایف فریم که رو دی وی دی هست ... اون یکی رو یادم نیست ولی باید رو دی وی دیش باشه. نمیشه که برنامه ها و درایورای ویندزو 64 بیتی رو ندن بهتون. رو دی وی دیش همه برنامه ها رو داره فکر کنم. نگران تباشید.
دی وی دی نداشت تو جعبش...
لپ تاپ بود..کیفش...موسش...اداپتور...ه ین
ai recovey چیه راستی؟5تا دی وی دی شد وقتی انجامش دادم
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد تنضیمات internet explrere 8 و بالا بردن سرعت connect در این مرورگر داره لطف کنه بزاره تا استفاده کنیم... با تشکر
مال من داشت. نمیدونم مال شما چرا نداره.
هر وقت خواستی ویندوزت (کلا درایو سی) رو به حالت اول برگردونی (مثلا وقتی که دیگه ویندوزت بالا نمیاد یا ..) از اون 5 دی وی دی که با اون برنامه رایت کردی استفاده میکنی.
شما بهتره در اینجا دنبالش بگردین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها چرا برای من 4 تا DVD شد !؟
لابد برنامه کمتر نصب کردی. زیاد مهم نیست ...
بچه ها میشه بگین تو درایور سی شما چند گیگ پر شده ؟ داکیومنت های خودتون رو کم کنید ... فقط یمخوام بدونم ویندوزتون چه قدریه.
اصلا نههههه ...
شما ببینید فولدر Program files چند گیگه.ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)