تا حالا قیمت نگرفتم .. این سری برم و بیام حتما تفاوته قیمت هارو اعلام میکنم..از تذکرتون ممنون کمکه بزرگیه در خرید..ممنون.
ایران مک پرو mc374 حدودا 1.470 هست درسته؟
تا حالا قیمت نگرفتم .. این سری برم و بیام حتما تفاوته قیمت هارو اعلام میکنم..از تذکرتون ممنون کمکه بزرگیه در خرید..ممنون.
ایران مک پرو mc374 حدودا 1.470 هست درسته؟
خواهش میکنم.
اگه شما ۱۴۷۰ قیمت دارین عالیه، من ۱۴۹۰ قیمت دارم.
موفق باشید
بله این قیمت ها مربوط به الماس هستش..حتی تا 50 تومنم میگن تخفیف میده..ببخشید یه سوال..من همین کانفیگو اگه بخوام منظورم mc 374 هستش..همین کانفیگ باشه منتهی 15" باشه ال سی دیش بجا 13" ...آیا موجود هست؟
هر چی 15" هست همه core i5 هستن..من core 2 dou کافیه واسم..دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
یعنی من تقریبا کانفیگی تو مایه هایه mc 374 میخوام منتها بجای lcd 13 " میخوام 15" باشه..وجود داره ؟ اگه هست ممنون میشم بم بگین...
منم همون قیمتای الماس رو دارم، پس بازم ارزون کرده.
همه ی ۱۵ ها corei5 به بالا هستن. احتمالا مدلای جدید هم که بیاد ۱۳ اینچی ها corei5 هستن.
درود ،
ببینید ، سری های 2009 ، کانفیگ شون تقریبا همونی ه ، که شما می خوای ، اما سخت گیر میاد!
چرا می خواهید حتما c2d بگیرید ؟ سری core i که بهتره ؟ جدید تره ؟
اگه سر قیمت ه! که خیالتون راحت! 15 قدیم رو باید با قیمت همون موقع اش بخرید!یعنی از 15 جدید هم گرونتر درمیاد!
موفق باشید ،
امید
اامید جان میشه مدلشو بگی..ممنون میشم.همینی که میگی هست اما ۱۵ اینچه..از ایران نمیگیرم.شاید گیر اوردم.راستی پردازنده اون مدل اینتل هستش؟یعنی میشه ویندوز ریخت؟
درود ،
MB986LL/A و MB985LL/A این دو 15 اینچ و با پردازنده ی C2D هستند!
اما ، یک نکته رو فراموش نکنید!همیشه یک ماه قبل از معرفی محصول جدید ، تولید سری قبل متوقف میشه!
می دونید چرا ؟
- بخاطر اینکه قیمت سری قبل ثابت بمونه!
موفق باشید ،
امید
مک بوک ایرهای جدید چطوره ؟ارزش قیمت داره بگیرم.من یه مک بوک پرو قدیمی داشتم رد کردم حالاموندم مک بوک پرو با کانفیگ بالا بگیرم یا مک بوک ایر جدید.
ممنون.
مک بوک ایر های جدید هم از ۱۵۵۰ که ۱۱ اینچی باشه شروع میشن و تا ۲۹۰۰ که ۱۳ اینچی و ۲۵۶ گیگ هست ادامه داره.
چقدر میخوای هزینه کنی؟ کاربری خاصی از لپ تاپ منظورته؟ اگه نوع استفاده ات رو بگی بهتر راهنمایی میشه کرد.
برقرار باشی و سبز
درود ،
ببینید ، بستگی به کاربرد شما داره!
اگه یک لپ تاب می خواهید که همیشه همراه شما باشه ، سبک باشه ، و همه جا بتونید ازش استفاده کنید! مک بوک ایر بهترینه!
اما ، اگر پرفورمنس بالاتری نیاز دارید ، پرو بگیرید!
اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید ، کاربرد و بودجه تون رو مشخص کنید! تا بیشتر براتون توضیح بدم!
موفق باشید ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)