تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 1049 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

یه بدی جستجو قبل از خرید (فارغ از هزاران فایده ای که داره ) اینه که سطح توقع ادم رو یه مقدار میبره بالا

2 روز فبل سیستم خانگی ما هم رسید _ ( انکیو 608 + جامو 606 )

در گام اول و تست های اولیه تو ذوقم خورد !!

البته وسایل و مقدمات کاملا اولیه بود : ----- استارست + خروجی صدا کامپوننت + مقدار کم تنظیمات

البته مواردی مثل اشغال بودن جنس ----- (استارست ) - نوع خروجی - کیفیت صدای منبع اصلی (شبکه های ایرانی ) - عدم اگاهی کامل از تنظیمات انکیو - شکل فضای اطاق (احتمالا ) باعث میشه تا فعلا روی این تستها قضاوت نشه اما حداقل
    انتظار داشتم صدای شنیده شده تفاوت فاحشی با صدای تلوویزیون ( فعلا crt -sony ) داشته باشه
    اما بهبود کیفیت چیزی در حد 10 تا 20 در صد بود

هرچند کابل hdmi , اپتیکال هم تهیه کردم اما فعلا سورس مناسبی برای پخش صدای مناسب در دست ندارم ( یکی از نگرانی هام اینه که این سورس هم تهیه بشه ولی توقع براورده نشه )

یه بدی دیگه هم اینه که سیستم دیگه ای دوروبرم نیست تا با اون مقایسه کنم

اما چند سئوال که در گام اول برام پیش اومده

1. پشت بلندگوهای جلو 4 محل اتصال وجود داره که دو به دو به هم متصلند سیمهای اتصال کافیه به همون دو تای بالایی وصل بشه ؟
    2.برای اتصال سیم به پشت بلندگوها فروشنده ( فروشگاه اکوستیک ) یه سری فیش فلزی طلایی رنگ داده من از اونا استفاده کردم این که باعث افت کیفیت نمیشه ؟ ( نسبت به حالتی که خود جامو پیشنهاد کرده- ورود سیم به داخل پیچ ها - )

3. هرچند شنیدن صدا یه چیز سلیقه ای هست اما ایا تنظیمات استانداردی ( تقریبا ) برای انکیو جود داره ؟

با تشکر
    آقا مبارکت باشه . اولش زود قضاوت نکن ! منم اولش خورده بود تو ذوقم .تازه بعد 2 روز که با تنظیمات آمپ ور رفتم و دفترچشو خوندم تونستم صدای خوب بگیرم از آمپم . ضمنا سورس هم خیلی مهمه . ضمن اینکه صدا رو با کابل HDMI یا اپتیکال بدی به آمپت یا اینکه با همین کابلهای معمولی خیلی تاثیر داره . با دیجیتال واقعا تفاوت محسوسی داره . حالا یکم انگولکش کن تنظیمش کن ردیف میشه حالشو میبری . راستی 606 رو چند گرفتی ؟

من قبلا هم یه پیشنهاد دادم که دوستان از سیستمشون عکس بزارن فقط من و آقا داوود عکس گذاشتیم .
    حالا شما هم اگه دوست داشتی از سیستم جدید عکس بزار . بقیه دوستان هم همینطور

2. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

alirafaat
    وقتی ----- A/V دیجیتال داری باید از سورس های خوب دیجیتال هم سود ببری.
    اون ----- ماهپاره فکر نکنم خروجی صدای خوبی داشته باشد و همچنین تی وی های ایران که فکر کنم مونو هستند.

1-باید به دو تا پایینی وصل کنی( مثبت منفی رو یکوقت اشتباه نکنی).
    2-فکر نکنم موردی داشته باشه، مگر اینکه از جنس خوبی نباشه افت ولتاژ داشته باشند.( به همون هم که سیمو وصل میکنی سعی کن سیمت رو کامل بپیچونی و سیمت رشته رشته نباشه چون اینطوری بازم افت ولتلژ داری که روی صدا تاثیر منفی میگذارد.
    3-بلندگوهای اصلی رو سه متر از هم دور کن، پایه هاشو حتمن و درست و با ثبات وصل کن.
    اگه آهنگ گوش میدی روی مود استریو یا Pure Audio گوش بدی صدای بهتری می شنوی.
    مودهای چند کاناله رو حتمن باید کل بلندگوهات وصا باشه تا صدا رو کامل بشونی.

4. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام یک آمپلی بگیرم ترجیحاً پایونیر. باند دارم
    چه مدل آمپلی معرفی میکنید در ضمن ورودیها و خروجیهاش برام خیلی مهم. حتماً ورودی اپتیکال داشته باشه ترجیحاً دو ورودی اپتیکال داشته باشه. ( یکیش رو برای ال ای دی میخوام یکیشم برای پلی استیشن )
    لطفاً مدل و قیمت را برام بفرستید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا مبارکت باشه . اولش زود قضاوت نکن ! منم اولش خورده بود تو ذوقم .تازه بعد 2 روز که با تنظیمات آمپ ور رفتم و دفترچشو خوندم تونستم صدای خوب بگیرم از آمپم . ضمنا سورس هم خیلی مهمه . ضمن اینکه صدا رو با کابل HDMI یا اپتیکال بدی به آمپت یا اینکه با همین کابلهای معمولی خیلی تاثیر داره . با دیجیتال واقعا تفاوت محسوسی داره . حالا یکم انگولکش کن تنظیمش کن ردیف میشه حالشو میبری . راستی 606 رو چند گرفتی ؟

من قبلا هم یه پیشنهاد دادم که دوستان از سیستمشون عکس بزارن فقط من و آقا داوود عکس گذاشتیم .
    حالا شما هم اگه دوست داشتی از سیستم جدید عکس بزار . بقیه دوستان هم همینطور
    سلام

دارم میرم v20 میز تلویزیون بگیرم- گرفتم عکس می گیرم میزارم

قیمتها هم که ماشاالله روز به روز به جای کاهش افزایش پیدا میکنه من 606 رو 840 تومن گرفتم فکر کنم قبلا ارزونتر بوده

alirafaat
    وقتی ----- A/V دیجیتال داری باید از سورس های خوب دیجیتال هم سود ببری.
    اون ----- ماهپاره فکر نکنم خروجی صدای خوبی داشته باشد و همچنین تی وی های ایران که فکر کنم مونو هستند.

1-باید به دو تا پایینی وصل کنی( مثبت منفی رو یکوقت اشتباه نکنی).

3
    مطمئنی ؟

چون توی بروشوری که همراه خودش هست به دو تای بالایی وصل کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخوام یک آمپلی بگیرم ترجیحاً پایونیر. باند دارم
    چه مدل آمپلی معرفی میکنید در ضمن ورودیها و خروجیهاش برام خیلی مهم. حتماً ورودی اپتیکال داشته باشه ترجیحاً دو ورودی اپتیکال داشته باشه. ( یکیش رو برای ال ای دی میخوام یکیشم برای پلی استیشن )
    لطفاً مدل و قیمت را برام بفرستید
    سلام دوست عزیز .
    شما لطفا اول بودجتون رو مشخص کنید و دوم نوع باند هاتون .
    اونوقت تو این رنج بودجه شما با توجه به نوع اسپیکرتون دوستان کمکتون میکنند و پیشنهاداتشون رو مطرح میکنند .
    اینجوری سوال شما خیلی کلی هستش و نمیشه پاسخ داد. چون مثلا آمپ پایونیر از 300 تومن هستش به بالا ! همشونم ورودی اپتیکال دارند !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مدتی بود به فکر خرید یک گیرنده دیجیتال با قابلیت پخش با کیفیت مدیا ( و البته قیمت پایین ) بودم. پستهای دوستان را در اینجا خواندم و با خواندن یسری مطلب در سایتهای دیگه, تصمیم گرفتم بلوسنس بگیرم. تجربیاتم را اینجا میگم تا شاید بدرد کس دیگری بخوره.
    این دستگاه را از نمایندگی پخشش در طبقه دوم پاساژ علاالدین به قیمت 92 هزار تومان ( با گارانتی یک ساله ) خریدم.
    خونه ما در شرق تهران ( نارمک ) هست و با آنتن معمولی, معمولا دو سه تا از کانالها برفک داشتن. گیرنده را که به آنتن وصل کردم در همون جستجوی اول 14 کانال تصویری و 10 کانال رادیویی پیدا کرد. کیفیت همه کانالها خوبه. تعویض بین کانالها , 3 ثانیه طول میکشه.
    یه هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال که روش یسری فیلم و مستند ریختم را بهش وصل کردم. همه فیلمها را بدون مشکل پخش میکنه. زیر نویس فارسی ( از نوع یونیکد ) را بدون مشکل نشون میده. رزولوشن اچ دی 720 و 1080 را تست کردم و خیلی روان پخش کرد. یک مستندی با رزولوشن 1080 پی به مدت 41 دقیقه با حجم 1900 مگ را تست کردم که بدون مشکلی پخش کرد.
    روز اول 7 ساعت مداوم کار کرد و وقتی دست روش گذاشتم, بنظرم گرماش زیاد نبود ( در حد کامپیوتر و مانیتوری که باهاش 2 - 3 ساعت کار کرده باشی, بود )
    پنل جلو نداره ولی حقیقتش بنظرم احتیاجی بهش نیست. اطلاعاتی که روی تلوزیون نشون میده ( با زدن دکمه info ) کافیه.
    ضبط برنامه هم بدون مشکل انجام داد و 144 ثانیه شد به حجم 34 مگ !
    دستگاه با کابل hdmi که همراه خودشه , به ال سی دی وصله.

خلاصه که از راهنمایی دوستان و خریدی که انجام دادم راضیم.
    اطلاعات خیلی خوبی دادی .

منم یه مدته میخام بلوسنس بگیرم ولی بیشتر جهت مدیا پلیرش میخام تا گیرنده . ( چون کانال های داخلی را با دیش میگیرم )
    البته برام مهمه که کانال های داخلی را هم خوب بگیره چون بعد میتونم جهت دیش را روی یه فرکانس دیگه تغییر بدم . منتها یه سوال : این گیرنده با آنتن های کوچیک رومیزی هم خوب میگیره یا نه ؟
    یه سوال هم در مورد مدیا پلیر :
    من فیلم MKV با کیفیت 720p , 1080p حجم بالا ( بالای 4 گیگ ) زیاد دارم روی هاردم و میخام بدونم اینا را بدون مشکل پخش میکنه ؟ آیا فریز نمیکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

دارم میرم v20 میز تلویزیون بگیرم- گرفتم عکس می گیرم میزارم

قیمتها هم که ماشاالله روز به روز به جای کاهش افزایش پیدا میکنه من 606 رو 840 تومن گرفتم فکر کنم قبلا ارزونتر بوده

مطمئنی ؟

چون توی بروشوری که همراه خودش هست به دو تای بالایی وصل کرده
    فرقی نداره به بالا یا پایین وصل کنید فقط مثبت و منفی مهمه . اون حالت چهارتایی وقتی میخواهید BiAmp یا Biwire ببندید اهمیت پیدا میکنند . در حالت پیش فرض کانکتورهای بالا به پایین وصل هستند .

10. 4 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاخره يه پرو ويژن T7 گرفتم
    مشكلي خاصي نداشت فقط زير نويس فارسي را ساپورت نميكرد گه كه فكر كنم با آپگريت حل بشه ولي هيچ
    آپديتي پيدا نكردم براش كسي سراغ داره ؟

مشكلم با اشاره اي كه تو مطلب بالا بود حل شده
    زير نويس را با فرمت يونيكد ذخيره كردم حل شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بالا و پایینش چندان فرقی نداره، اون وسطشون یه کانکتور هست به هم وصل میشوند، منتها پایین راحت تره برای سیم وصل کردن که شما به جاش از فیش سود بردی.
    من نمی دونم فیش ها چطورین ولی باید به گونه ای به سیم وصل بشوند که کل سیم با کل فیش در ارتباط باشند حتی چند تار سیم از دست رفته هم می تونه در افت ولتاژ تاثیر بگذارد.

13. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم یه مدته میخام بلوسنس بگیرم ولی بیشتر جهت مدیا پلیرش میخام تا گیرنده .
    منتها یه سوال : این گیرنده با آنتن های کوچیک رومیزی هم خوب میگیره یا نه ؟
    اگر در منطقه محل سکونت شما پوشش سیگنال دیجیتال خیلی خوب باشه بله، به راحتی با همان آنتنهای کوچک رومیزی جواب میده. منتها اگر مثل مکان منزل ما پوشش خوبی نداشته باشه، باید از آنتنهای هوایی باند UHF شاخه ای که حداکثر 10 هزار تومان قیمت داره استفاده کرد.

یه راهنمایی اگر در تهران هستید:
    اگر در محل شما، شبکه خبر به صورت آنالوگ با کیفیت خوب و بدون برفک و سایه دریافت میشه، با همون آنتنهای کوچک رومیزی موفق به دریافت کانالهای دیجیتال خواهید شد. چون تلویزیون دیجیتال در تهران دقیقا با همان قدرتی و فرکانس سابقی فرستاده میشه که شبکه خبر آنالوگ پخش میشه. من این رو با تجربه شخصی عرض میکنم.

البته این نکته کنکوری در هر شهر فرق میکنه.

15. 3 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •