تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 472 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    جناب گودرزي
    باتوجه به مشكلات متعددي كه براي خودرو شماپيش اومده كاملا حق داريد كه اينگونه معترض باشيد ولي باوركنيد كه ماشين ايراني وصفر خريدن واقعا شانسي است بگونه اي كه بعضي ها هيچكدام از مشكلات ذكرشده را نداشته و بقول معروف دارن حالشو مي برن .
    به هرحال همه اين موارد مرتفع ميشه و سالهاي بعد بعنوان خاطره ازشون ياد خواهي كرد.

آقا اگه سر 5000تا ماشينو گارانتي نبرم ايرادي نداره و گير نمي دن ؟ ميشه سر 10000تا ببرم؟
    موفق باشيد
    ميتونند گارانتي بخاطرش باطل كنند

2. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان واسه EF7 پایه گازسوز بهترین روغن چیه؟
    کاسترول 10w40 یا elf 10w40 یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم، دوستم تونستی کشف کنی که ایراد از چی هستش؟

من ماشینم 290 تا کار کرده که امروز دیدم روغن ریزی شروع شده!! حالا باید ببینم که داستان من چی هستش
    در مورد صداي زنجير مانند كه ماشين شما هم اين مشكل را داشت ميخواستم بپرسم كه رينگهاي ماشين شما هم اسپرت هست؟ نمايندگي بعد از كلي ور رفتن به ماشين ميگه به خاطر رينگهاي اسپرته كه اين صدارو ميده و بايد رينگها تعويض بشه!
    در مورد روغن ريزي ماشين من هم 700 تا كاركرده ديروز ديدم روغن ريزي داره بردم نمايندگي گفت از درپوش سنسور كيلومتره.
    براي اين دو مورد الان دو روزه ماشين توي نمايندگيه!!!

5. این کاربر از hinza1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان واسه EF7 پایه گازسوز بهترین روغن چیه؟
    کاسترول 10w40 یا elf 10w40 یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟
    خارجي:elf 10w40 و ايراني بهران پيشتاز و ايرانول

7. این کاربر از hinza1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان ماشین من با ۱۴ کیلو گاز نهایتا ۱۵۰ کیلومتر بیشتر طی نمیکنه بنظرم مصرف خیلی بالاست بنظرتون باید چیکارش کنم؟ یکی از دوستانم که ef7 داره گفت با ۱۴ کیلو حداقل ۲۰۰ کیلومتر راه میره
    ضمنا کپسول اینا چند کیلو گاز میگیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در مورد صداي زنجير مانند كه ماشين شما هم اين مشكل را داشت ميخواستم بپرسم كه رينگهاي ماشين شما هم اسپرت هست؟ نمايندگي بعد از كلي ور رفتن به ماشين ميگه به خاطر رينگهاي اسپرته كه اين صدارو ميده و بايد رينگها تعويض بشه!
    در مورد روغن ريزي ماشين من هم 700 تا كاركرده ديروز ديدم روغن ريزي داره بردم نمايندگي گفت از درپوش سنسور كيلومتره.
    براي اين دو مورد الان دو روزه ماشين توي نمايندگيه!!!
    از اون صداهای گنگ هست که وقتی توی ماشین شنیده می شه پیدا کردنش به شدت سخت هست تو نمایندگی هم که آنچنان با دقت بالا توجه نمی کنن که، می گن چیزی نیست حساس نشو!! رینگهای من هم اسپرت هست، و اینکه این روغن ریزی یک روز مثل آبشار می ریزه زیر ماشین و یک روز چیزی نمی ریزه، چون امشب می خواستم زنگ بزنم امداد خودرو دیدم چیزی نمی ریزه
    من هم توی هفته دومی که تحویلش گرفته بودم به خاطر مشکلات بسیار زیادی که داشت دو روز نمایندگی خواب بود

یک مشکلی که باهاش دارم اینه که به شدت داغ می کنه موتور ماشین، به این شکل که امروز در ساعت 7 تا 8 بعد از ظهر باهاش یک ساعتی چرخ زدم بعد گذاشتمش تو پارکینگ و این بار از قصد درب موتور رو هم باز گذاشتم الان که ساعت 12 باشه چک کردم باز هم حرارت زیادی داره موتور، اون لحظه ای که در موتور رو باز می کنی وقتی تازه خاموش می کنم، نمی دونید چه حرارت عجیبی احساس می شه، و به هیچ کدوم از اجزای داخلی موتور نمی شه دست زد، این طبیعی هست، مال شما هم این طوری هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از اون صداهای گنگ هست که وقتی توی ماشین شنیده می شه پیدا کردنش به شدت سخت هست تو نمایندگی هم که آنچنان با دقت بالا توجه نمی کنن که، می گن چیزی نیست حساس نشو!! رینگهای من هم اسپرت هست، و اینکه این روغن ریزی یک روز مثل آبشار می ریزه زیر ماشین و یک روز چیزی نمی ریزه، چون امشب می خواستم زنگ بزنم امداد خودرو دیدم چیزی نمی ریزه
    من هم توی هفته دومی که تحویلش گرفته بودم به خاطر مشکلات بسیار زیادی که داشت دو روز نمایندگی خواب بود

یک مشکلی که باهاش دارم اینه که به شدت داغ می کنه موتور ماشین، به این شکل که امروز در ساعت 7 تا 8 بعد از ظهر باهاش یک ساعتی چرخ زدم بعد گذاشتمش تو پارکینگ و این بار از قصد درب موتور رو هم باز گذاشتم الان که ساعت 12 باشه چک کردم باز هم حرارت زیادی داره موتور، اون لحظه ای که در موتور رو باز می کنی وقتی تازه خاموش می کنم، نمی دونید چه حرارت عجیبی احساس می شه، و به هیچ کدوم از اجزای داخلی موتور نمی شه دست زد، این طبیعی هست، مال شما هم این طوری هستش؟
    سلام داغ بودن موتور طبیعیه مال منم دقیقا همینطوره
    ضمنا دوستان یکی دیگه از کشفیاتم این بود که وجود صداهای غیر قابل کشف بخاطر اچار کشی نبودن و تق و لق بودن خیلی از جاهای ماشین هست حداقل مشکل دنده مو که اینطوری رفع کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    بعضی از مغازه های دیاگ زنی دیدم که با لپ تاپ دیاگ میزنند.
    میخواستم ببینم نرم افزار خاصی داره؟
    از کجا باید بگیرم؟
    میشه دانلود کنم؟

sent from my glx sky using tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

طبیعیه.
    کلا Ef7 موتور گرمیه.

13. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    بعضی از مغازه های دیاگ زنی دیدم که با لپ تاپ دیاگ میزنند.
    میخواستم ببینم نرم افزار خاصی داره؟
    از کجا باید بگیرم؟
    میشه دانلود کنم؟

sent from my glx sky using tapatalk
    سلام

نرم افزارش پولی هستش.
    غیر از قیمت لپ تاپ ، حداقل حدود 1 تومان بابت نرم افزار و قطعه رابط لپ تاپ با Ecu باید بدین.

البته برای کارهای عادی دیاگ elm327 تو بازار هستش با قیمت حدود 100 تومان ( یا کمتر ) که تا حدی کارتون رو با Ef7 راه میندازه.
    با ای سی یو بوش تست کردم و تقریبا خوب جواب داد.
    تعدادی از پارامتر های ای سی یو رو نمایش میده ( نه همه رو ) و بیشتر ارور های ای سی یو رو میخونه.

15. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •