پک 16 جالب بود ...
نقل قول : همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا
فقط شاه ها نیستن ... یکم به اطرافت نگاه کن
پک 16 جالب بود ...
نقل قول : همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا
فقط شاه ها نیستن ... یکم به اطرافت نگاه کن
من کلا بحث اون زمانارو می کنم و البته مقایسه ای بین شاهای خودمون و پادشاهای دیگر کشورها در اون زمان و این که چطوری اونا به فکر مردم و آینده نگری بودن و شاهای ما به فکر......واقعا جگرمو کباب می کنه باید ریشه ای نگاه کرد به بعضی مسائل حیف که ما باید الان چوب این بی عرضه هارو بخوریم![]()
این مورد رو دوستان قبلا هم ذکر کردند اما کاش نیما یه مقدار کمتر توی دوربین نگاه میکرد.بعضی جاها رو ایراد نداره اما اینکه دائم توی دوربین رو نگاه میکنه روی اعصابه البته این نظر منه و شاید بقیه دوستان مخالف من باشند.
به نظر پک 16 یه خرده خر تو خر بود
پک 15 از 16 باحالتر بود
ولی 16هم در نوعه خودش خوب و دیدنی بود
نظر منم همینه.
کلا نیما تو دوربین نگاه می کنه، گاهی وقتا روشو برمی گردونه از دوربین![]()
پک 16 خیلی باحال بود مخصوصا 2 قسمت آخر . همه را هم بیخیال فقط بابا شاه و بابا اتی!
فقط فکر کنم دیگه برزو و نبینیم!! :(
آخه چرا.اون از بیخودی اوناز سوگلی حالا برزو رم فرستاد بره اگه مهران اینجوری بره جلو دیگه کسی جز خودش نمی مونه برا بازی![]()
سلام.
البته هنوز معلوم نیست که برزو حذف بشه یا نه. ولی اگر برزو هم بره یکی دیگه میاد به جاش مثل کاترین که رفت و قیصیاومد.
اگر این برزو خان حذف بشه حیف میشه کلی میخندیم از کاراش و حرکاتش![]()
من فکر نکنم بره. چون الیزه ازش سواستفاده کرد تا اون قرار داد امضا بشه. احتمالاً وسط راه از کالسکه بندازتش بیرون!اگر این برزو خان حذف بشه حیف میشه کلی میخندیم از کاراش و حرکاتش![]()
مگر این که قرار دادش تموم شده باشه و مدیری با این ترفند اونو از کار کنار بگذاره.(تو پک بعدی مشخص میشه.)
تو این 4-5 پک اخر 12 و 13 از همه بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)