سلام
بله
اگر هم ازمون داشته باشه خیلی قبولی در اون سخت نیست ...
توصیه میکنم حتما ترمی باشه نه پودمانی
سلام
بله
اگر هم ازمون داشته باشه خیلی قبولی در اون سخت نیست ...
توصیه میکنم حتما ترمی باشه نه پودمانی
دفترچه علمی کاربردی پودمانی هنوز نیومده ...
دوستان من دیپلم حسابداری دارم ... اما میخوام برای دانشگاه رشته کامپیوتر - نرم افزار شرکت کنم !
به نظرتون اگه برای علمی کاربردی ترمی که از همین امروز ثبت نامش شروع شده بخونم میتونم تو مدت بافی مونده موفق به قبولی بشم ؟ ( چون شنیدم خیلی سخت نیست قبولیش ! )
یا منتظر بمونم برای پودمانی ..؟!
. . . . . .
Last edited by migmig3000; 29-04-2013 at 01:27.
دوستان من امروز دفترچه علمی کاربردی کاردانی ترمی رو خوندم و در گرایش های کامپیوتر, رشته ها خیلی تغییر کردن مثلا من رشته سخت افزار ندیدم.حالا میخوام ببینم بین دو رشته کاردانی شبکه های کامپیوتر و رشته کاردانی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه های گسترده, کدومشون به رشته نرم افزار شبیه ترن یعنی کدومشون از لحاظ واحد ها بیشتر به رشته نرم افزار شباهت دارن؟ چون میخوام ببینم اگه تو نرم افزار پذیرفته نشدم حداقل از بین این دو رشته, یکیشونو انتخاب کنم که بعده ها که خواستم برای کارشناسی شرکت کنم از لحاظ مواد ازمونی شبیه تر به نرم افزار باشن تا به مشکل بر نخورم.
مرسی دوست عزیز . فقط یه سوال . فرق پودمانی و ترمی چیه ؟
الان تو سایت سنجش یه ثبت نام هست برای ترمی . همینه ؟ بگم ثبت نام کنه ؟
Last edited by hamijoon; 28-04-2013 at 13:19.
یعنی یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟![]()
پودمانی بدون کنکور ِ و ادامه ی درس های دبیرستان نیست ... تا فوق دیپلم حدود 3 سال طول میکشه ( تقریبا به اندازه ی 1 ترم بیشتر ! )
ولی ترمی کنکور داره و درساش ادامه ی درسای دبیرستانه ... تا فوق دیپلم هم 2 سال - 2 سال و نیم طول میکشه ! طبق شنیده هام خیلی بهتر از پودمانیه !
بله بگید همون ترمی ثبت نام کنه و درسای دبیرستان رشته ای که میخواد کنکورش رو بده رو حتما بخونه ( یه ماه بکوب و مردونه کافیه ! )
قبولیش خیلی سخت نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)