باحال بود...
--
--
فـــــــدای دوستان
تا باشه از این سوء تفاوتا باشه
چرا دیگه کسی سوتی نمیده راست گفتن که زور باید بالای سر این مملکت باشه
از این به بعد همه باید روزی حداقل 1سوتی بدن وگرنه...![]()
امروز رفته بودیم دانشگاه داشتیم بر میگشتیم صبح جمعه بودو همه بیحوصله بودن
دوستم گفت ایران بیشترین گاز رو تو ایران داره
----------------------
دوران دبیرستان ما یه میدیر داشتیم که خیلی سخت گیر بودو به همه چی گیر میداد
یه روز ما داشتیم فوتبال بازی میکردیم تو حیاط و نیاز شدید به دروازه بان داشتیم یهو یه نفر داشت میرفت مدرسه اندازه و هیکلش مثل بچه های دبیرستانی بود دوستم گفت اقا شما بیا دربازه وایسا اونم اون هم گفت نه من کار دارم
ما رفتیم دنبالش با زور گذاشتیمش دروازه و گفتیم این پسره خطرناکه حرفشو گوش کن واستا دربازه اون بنده خدا هم واستاد
چند روز که کذشت گفتن مدیر عوض شده ما هم رفتیم مدیر جدیدو ببنیم دیدم همون مردست که با زور بردیم گذاشتیم دروازه بان از شانس ما این مدیره 360 درجه با مدیر قبلیه رق داشت و چیزی بهمون نگفت.
odgd fhphgi ...یه روز ما داشتیم فوتبال بازی میکردیم تو حیاط و نیاز شدید به دروازه بان داشتیم یهو یه نفر داشت میرفت مدرسه اندازه و هیکلش مثل بچه های دبیرستانی بود دوستم گفت اقا شما بیا دربازه وایسا اونم اون هم گفت نه من کار دارم
ما رفتیم دنبالش با زور گذاشتیمش دروازه و گفتیم این پسره خطرناکه حرفشو گوش کن واستا دربازه اون بنده خدا هم واستاد
چند روز که کذشت گفتن مدیر عوض شده ما هم رفتیم مدیر جدیدو ببنیم دیدم همون مردست که با زور بردیم گذاشتیم دروازه بان از شانس ما این مدیره 360 درجه با مدیر قبلیه رق داشت و چیزی بهمون نگفت.
یعنی خیلی باحاله ...
دیروز صبح بلند شده بودم ... سرما خوردم یه سرم قرص و شربت میخواستم بخورم ... (شربته خیلی تلخه )
بعد اومدم چایی ریختم ... بعد به دلیل تلخ بودن شربته خواستم شیرینش کنم ... منم که هیچوقت شیرین نمیخورم اشتباهی نمک ریتخم ...
اومدم هم میزنم چایی رو میگم چقد بد هم میخوره ! ... آقا آخر موفق شدیم و حل شد ...
بعد دیدم روش کف کرده ؟!!!! موندم ... حدث زدم که اشتباهی نمک ریخته باشم ...
بعد با این احتمال که نمک ریختم آروم یکمشو خوردم که تست کنم ... وای .... خدارو شکر که احتمال میدادم نمک باشه و داشتم تست میکردم مثلا ...
اصلا... صورتم سرخ شد
================================
ببخشید چون قبل از تست حدث زدم نمک باشه یکم بی مزه شد![]()
ایول بچه ها کلی حال کردیم
ما هم تو دبیرستان شبیه این قضیه رو داشتیم...یه روز ما داشتیم فوتبال بازی میکردیم تو حیاط و نیاز شدید به دروازه بان داشتیم یهو یه نفر داشت میرفت مدرسه اندازه و هیکلش مثل بچه های دبیرستانی بود دوستم گفت اقا شما بیا دربازه وایسا اونم اون هم گفت نه من کار دارم
یا حق (:
دمت گرمodgd fhphgi ...
یعنی خیلی باحاله ...خیلی باحال بود.ایول.یعنی آخرش بود.
![]()
odgd fhphgi ...
یعنی خیلی باحاله ...خیلی باحال بود، بابا دم خودت و خاطرهت گرم!! مردم از خندهدمت گرم خیلی باحال بود.ایول.یعنی آخرش بود.![]()
odgd fhphgi ...
یعنی خیلی باحاله ...quote]دمت گرم خیلی باحال بود.ایول.یعنی آخرش بود.آقا من نمی دونم چی بگم اینقدر این باحال بود. یکی از داداشامو که اورژانش اومد بورد. اون یکی رو هم با چوب اوفتادیم به جونش ، اونقدر زدیمش که تا آروم شد. تورور خدا از دادن پست های اینهمه خنددار که باعث مسدومیت می شه جداً خوداری کنید
Last edited by ubisoft; 15-04-2008 at 19:56.
سلام
چند وقت پیش یه تاپیکی تو متفرقه زده شد با عنوان با عیدیهاتون چی خریدین
چند تا از دوستان خالی بسته بودن منم گفتم یه چیزی بگم . رفتم گفتم من یه کارت --- خریدم
وای یهو دیدم سیر پیام خصوصی یکی از دوستان روانه شد. نمیدونم مدلش چیه . سرعت دانلودش چقدره و سوالهای زیادی که جوابش رو کسی میدونس که --- داشته باشه.
حلاصه تا یه مدت با کمک سرچ جواباشو میدادم و یکی از بچه هات کمکم میکرد و میخواستم بهش گم دروغ گفتم اما روم نشد
بالاخره تو چند تا از سوالها دستم داشت رو میشد که رفتم گفتم آقا ما دروغ گفتیم و اون دوستمون هم گفت اشکال نداره . میگفت حالا از این که منو سر کار میزاشتی چقدر داشتی حال میکردی . منم گفتم به خدا ناخاسته بود . البته ایشون رفتن خیلی دنبالش و مطالب خوبی هم پیدا کردند اما ..........
نتیجه اخلاقی : دروغ گفتن بده و لا اقل در زمینهای دروغ بگو که توش تخصص داشته باشی ( نصیحت یکی از دوستان )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)