تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 381 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اينكه ميگن قديميه ديگه از اون حرف هاست!!!!!!....... من به همه گفتم و به شما هم ميگم كه اگه كار خاصي نداري كه فقط وين موبايل بتونه انجامش بده پاكت نخر چون پشيمون ميشي كه چرا با اين پول يه گوشي بهتر نخريدي
    ممنون از حوابات.
    ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اگه امکانش هست این لینک htc رو بذار چون من یکی نصب کردم سرعت رو آورده پایین

ضمنا SpbMobileShell3 واسه تغییرات خوبه؟؟سرعت رو نمیاره پایین؟؟
    يكم پايين مياد اما محسوس نيست.. يعني حتما نصب كن

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علاالدین از پله های طبقه همکف برید پایین دقیقا روبروی پله ها توی ردیف وسط هردو مدل کیف رو داشت من هم کمریش رو گرفتم

Last edited by mahdi_alone; 29-06-2009 at 22:46.

5. 2 کاربر از mahdi_alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

عکس کیف مخصوص امنیا.من تو علائدین خریدم 25 هزار تومن
    ببخشید که کیفیت عکسا پایینه

Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 29-06-2009 at 22:40.

7. 2 کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در رابطه با دریافت بلوتوثی فایلهای با حجم زیاد توسط امنیا من از bluetooth ftp استفاده میکنم که هیچ احتیاجی به برنامه هایی غیر از برنامه های اصلی امنیا نداره

فقط کافیه برید توی setting بعد توی بلوتوث توی همون صفحه اول گوشی یا لپ تاپ رو بشناسونید فقط بعد از شناسوندن کافیه device مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد تمام اون گزینه ها مخصوصا OBEX file transfer علامت بزنید بعد save کرده و صفحه رو ببندید

برنامه file explorer رو اجرا کنید پوشه bluetooth ftp رو انتخاب کنید device رو که ساختید اینجا موجوده انتخابش کنید میبینید که تمام فلدر ها و فایلهای device مورد نظر در دسترس شماست میتونید توسط عمل copyوpaste فایل مورد نظر رو بدون در نظر گرفتن
    حجمش به گوشیتون انتقال بدید

9. این کاربر از mahdi_alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اهان کاملا حق با شماست.اما زاستش من حدود 400 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. پس اکسپریا خود به خود از لیست حذف میشه. کلا من دوس دارم زیاد با گوشیم ور برم.بتونم همه چیزشو یه جورایی تغییر بدم تا تنوع داشته باشه.در ضمن بدجور خوره ی بازیو موزیکم.حتی psp هم دارم ولی اینکه گوشیم خوراک بازی نباشه واسم ضد حاله! آهنگم که جای خودشو داره. به نظرت i900 میتونه راضیم کنه؟ از هر لحاظ؟ کیفیت صدا و تعداد بازی و نرم افزاراش چطوره؟ من تا حالا ppc نداشتم. بعضیا بدجور طزفدارشن بعضیام میگن خیلی محیطش خسته کننده وقدیمیه! می خوام بدونم نظرت چیه دوست من؟
    مگه برنامه ها روی حافظه 8 یا 16 گیگ نصب نمیشن؟ یعنی جای دیگه ای نصب میشن؟
    سلام.

اینکه شما دوست داری گوشی رو دستکاری کنی و توش تغییرات ایجاد کنی,فقط برو دنبال پاکت پی سی شما حتی میتونی با تغییر در رجیستری ویندوز موبایل میتونی تغییراتی ایجاد کنی که بعد از تغییر خودت هم باور نکنی.(مثل ویندوز) حالا اونایی که میگن خسته کننده هست شاید چون نمیتونن باهاش کار کنن و کارایی هاش رو یاد بگیرن خسته شدن. اما اینکه میفرمایید گفتن قدیمیه!! این دیگه از اون حرفاست شما با سیمبیان مقایسه کن ببین کدوم یکی زودتر آپدیت میشه .شما واسه ویندوز موبایل تقریبا" هر چند روز یکبارمیتونی شاهد رام های جدید باشی(البته طبیعیه که اکثرا" کوک شده باشن ولی کارایی شون از رام های افیشیال چیزی کمتر نیست چه بسا بیشتر هم هست).
    اما در مورد نصب برنامه رو حافطه 8 یا 16 ,چرا میتونید نصب کنید و اصولا" تنها برنامه هایی رو باید رو حافظه مرکزی نصب کنید که به صورت دیفالت باید اینکار رو بکنید وگرنه کار نمیکنن.
    به هر حال با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم بتونید با ویندوز موبایل( هر مدل از هر برندی که بگیرید)میتونید تجربه خوبی داشته باشید.فقط توصیه میکنم سعی کنید گوشی که میگیرید قابلیت GPS و G-Sensor رو داشته باشه چون در غیر اینصورت بعدا" پشیمون میشید.(مخصوصا" بخاطر اینکه شما گفتید بازی براتون مهمه و بازیهایی که نیازمند جی سنسور هستن زیاد هستن و اگثرا" خیلی جالب هستن.)

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ناكجا

پيش فرض

ببخشيد بچه ها كسي رجيستر Hexxagon Labs رو داره
    بازيش جالبه ولي رجيستر ميخواد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

اینکه شما دوست داری گوشی رو دستکاری کنی و توش تغییرات ایجاد کنی,فقط برو دنبال پاکت پی سی شما حتی میتونی با تغییر در رجیستری ویندوز موبایل میتونی تغییراتی ایجاد کنی که بعد از تغییر خودت هم باور نکنی.(مثل ویندوز) حالا اونایی که میگن خسته کننده هست شاید چون نمیتونن باهاش کار کنن و کارایی هاش رو یاد بگیرن خسته شدن. اما اینکه میفرمایید گفتن قدیمیه!! این دیگه از اون حرفاست شما با سیمبیان مقایسه کن ببین کدوم یکی زودتر آپدیت میشه .شما واسه ویندوز موبایل تقریبا" هر چند روز یکبارمیتونی شاهد رام های جدید باشی(البته طبیعیه که اکثرا" کوک شده باشن ولی کارایی شون از رام های افیشیال چیزی کمتر نیست چه بسا بیشتر هم هست).
    اما در مورد نصب برنامه رو حافطه 8 یا 16 ,چرا میتونید نصب کنید و اصولا" تنها برنامه هایی رو باید رو حافظه مرکزی نصب کنید که به صورت دیفالت باید اینکار رو بکنید وگرنه کار نمیکنن.
    به هر حال با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم بتونید با ویندوز موبایل( هر مدل از هر برندی که بگیرید)میتونید تجربه خوبی داشته باشید.فقط توصیه میکنم سعی کنید گوشی که میگیرید قابلیت GPS و G-Sensor رو داشته باشه چون در غیر اینصورت بعدا" پشیمون میشید.(مخصوصا" بخاطر اینکه شما گفتید بازی براتون مهمه و بازیهایی که نیازمند جی سنسور هستن زیاد هستن و اگثرا" خیلی جالب هستن.)
    ميشه چندتا بازي قشنگش رو بذاري... ممنون

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنون از حوابات.
    ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟

اگه از يه ديد بخواي نگاه كني هيچي و از ديد ديگه خيلي كارا... ببين برنامه ها براي پاكت حرفه اي تر هست ولي به شرط اينكه اين برنامه ها كه ميگم به كارت بياد وگرنه اگه يه گوشي بخواي واسه آهنگ گوش كردن و چت و بازي سيمبين كافيه... ببين دوست گلم پاكت از گوشي گرونتره... مثلا شما اگه با 250 بخواي پاكت بخري گزينه هاي زيادي نداري ولي اگه گوشي سيمبين بخواي بخري گزينه هاي زيادي داري... و نكته بعدي اينكه الان اكثر شركت هايي كه واسه وين موبايل برنامه ميزدن با توجه به همه گير شدن سيمبين براي سيمبين هم همون برنامه ها رو ميزنن كه اگه خواستي لينك ميدم... و در آخر اينكه بهتر و بدتري وجود نداره مهم نياز شماست و خواسته هاتون... من بين امنيا و اكسپريا توي انتخاب مشكل داشتم و چون امنيا واسم مناسب بود امنيا خريدم ولا غير... شما اگه دقيق استفاده هاتو بگي من تا بتونم كمكت ميكنم... البته تمام حرف هايي كه زدم نظر شخصيم بود كه شايد با نظر دوستان متفاوت باشه ولي مطمئن باش دور از هرگونه تعصب به برند خاصي هست

16. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

يه چي ميگم كسي نخنده.. من تا حالا فارسي ساز نصب نكردم... يه بار يه خيلي قديميو نصب كردم كه اونم فارسي ساز نبئد يه برنامه بود كه فونت هاي فارسي رو داشت كه درست كار نميكرد... فارسي سازي هست كه بي نقص باشه؟؟؟؟؟؟ البته هنوزم خيلي نيازي به فارسي ساز ندارم فقط واسه ديدن اس ام اس ميخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •