فعلآ خبری نیست.به نظر من این سی های جدید که ورژنشون (20یا 21) میباشد عیبی ندارند
وتقریبآ عیبهاشون برطرف شده.
صد در صد بله.![]()
فعلآ خبری نیست.به نظر من این سی های جدید که ورژنشون (20یا 21) میباشد عیبی ندارند
وتقریبآ عیبهاشون برطرف شده.
صد در صد بله.![]()
در جواب سوال شما هم باید بگم که پشتش (در باطری) انعطاف پذیر و مقاوم میباشد ونمیشکنه؟
واسه شکلکها هم مشکلی نیست همین روزا نرم افزارش میاد بیرون.
قبلآ که n73 داشتم رو اون نصب کرده بودم
ولی یه چیزی , واسه فرستادن اون شکلک ها باید طرف مقابل هم این نرم افزارو داشته باشه تا شکلکها واسه اون هم نمایش داده بشه.پس یکم تحمل کن.![]()
یه سوال دیگه من کد #00000#*
را میزنم جایی که شماره های تلفن میگیره ولی فریمورو بهم نشون نمیده ! کدم اشتباهه ؟
ای بابا
داداشه من شما باید 4 تا صفر بزنین.
دوستان سلام.
من هم قصد خرید این گوشی رو دارم. یه نگاه به review ی سایت gsmarena انداختم. معایب گوشی به این صورت لیست شدن:
Main disadvantages:
Limited 3rd party software availability *
UI is still immature with somewhat dodgy user experience *
Touchscreen sensitivity not the best in the class *
No smart dialing
Poor image quality and no GPS geotagging (geotagging is now added via firmware update)
Touch web browser not quite polished
No voice-guided navigation license
No office document editing out-of-the-box
Doesn't charge off microUSB
تقاضام از دوستان آگاه اینه که تا حد امکان موارد رو توضیح بدن. منظورم معنی عبارات نیست، عبارات واضح هستن. مثلا به کیفیت پایین دوربین اشاره شده، منظورم اینه که توضیح بدید این نقص میزانش چقدره و آیا اونقدری هست که به خاطرش از خریدن گوشی صرف نظر کرد؟
یا اینکه گفته شده حساسیت Touchscreen در حد گوش های همرده نیست. واقعا اینطوره؟
اگه مورد به مورد توضیح بدید، حتی خیلی کوتاه، واقعا ممنون میشم... (اونایی که با * مشخص کردم واسم مهم تره.)
چون سیستم عامل این گوشی زمان زیادی نیست که وارد بازار شده بخاطرهمین نرم افزار ها براش کمه
در مورد بقیه معایب دارم از روی تجربه میگم و مدت زمانی که این گوشی رو داشتم ... تاچش نسبتا خوبه ولی قبول کنید در برابر گوشی های گران تر کمی ضعیف هست اما در رنچ قیمتش یه چیز توپه ... آپدیت کنی بهتر هم میشه ...
دوربینش هم بد نیست ... ولی در حد سایر 3.2 های نوکیا نیست و لی فیلم برداری با کیفیت VGA یکی از قدرت های این گوشی هست ...
در مورد این جمله :
No office document editing out-of-the-box
از آنجاییکه این گوشی کیبورد نداره دیگه نیازی به این هم نداره ...
در ضمن بقیه عیب ها از همه گوشی ها گرفته میشه مثلا شارژ نشدن به وسیله ی USB
سلام عزیز .
چطوری ؟
والا من دیروز گرفتم تا الان دارم باهاش زندگی میکنم !
تنها مشکلش کیفیت دوربینشه .
تاچ عالی
کیفیت صدای عالی .
امکاناتش هم تقریبا تکمیله .
جدیدترین سیستم عامل هم داره .
به نظر من که مت سه ماهه از این گوشی استفاده می کنم گوشی فوق العاده ای هست.
در مورد حساسیتش هم باید گفت که اونطورها هم بد نیست. فقط یه کم ضربه ایه نه حسی.
اتفاقا" اینش هم خوبه چون اونوقت دستت به هرچی بخوره برنامه ها قاطی میشه.
در مورد دوربینش باید گفت 3.2 هستش و زیاد قوی نیست ولی در روز خوب عکس می گیره. در مکانها در بسته و یا تاریک خوب جواب نمی ده ولی اونقدر محاسن داره که بشه معایبش رو چشم پوشید.
عوضش وضوح تصویری در پخش فیلمش و وضوح صداش در پخش موسیقی عالیه.
شما هم نباید انتظار داشته باشی که یه گوشی بی نقص تمام عیار پیدا کنی.
اگه دنبال همه ی خواسته هات هستی یه n97 بگیر چون اون هم حسیه و هم دوربینش بالاست.
اما برای کسایی که عشق نوکیا دارن و لمسی هم دوست دارن این گوشی فوق العاده ست.
البته باید خودت امتحانش کنی تا بفهمی.
شنیدن کی بود مانند دیدن.
سلام حمید جان...
این یه مورد رو هممن برات روشن کنم:
واسه نقشه های GPS هست که میگه باید برای لایسنس بخری تا راهنماش فعال بشه...ول مشکلی نیست میتونی بیای بخش برنامه هاش...Garmin نصب کنی...No voice-guided navigation license
شاد باشی![]()
حیف ورداشتن با گارانتی مموری گوشیو با 120 تا آهنگ ایرانیه قدیمی که سرجمع 2 تاشم بدرد نمیخوره پر کردن . آهنگای اصلی خودش خیلی چیزای خوبی توش بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)