تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 283 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

در آغاز فعالیت ...The viper...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

الان گواهينامه بگيرم کلا چقدر هزينه داره؟
    الان حدودا با هزینه معاینه چشمو فیشهای واریزی حداقل 650 تومن میشه البته اگه همه ازمونهارو بار اول قبول بشید و نیاز به کلاس مجدد نباشه.
    هزینه اموزشگاه ها حدود 2 هفته پیش گرون تر شد.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان حدودا با هزینه معاینه چشمو فیشهای واریزی حداقل 650 تومن میشه البته اگه همه ازمونهارو بار اول قبول بشید و نیاز به کلاس مجدد نباشه.
    هزینه اموزشگاه ها حدود 2 هفته پیش گرون تر شد.
    پس قید گواهینامه رو باس زد..چ پولای حرومی می گیرن

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس قید گواهینامه رو باس زد..چ پولای حرومی می گیرن
    شما چند سالته ؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام ممنون داداش 10 ساله صادر کردن پشتش هم قسمت محدودیت چیزی ننوشته خالیه
    داداش پایه سومدیگه درسته؟من کرمانشاه هستم روزپنجشنبه یعنی دیروز 9 دی ماه 95 تکمیل پرونده کردم و کلا تموم شد بعد 1 ماه و خورده ای کلاس ایین نامه و فنی و تعلیم رانندگی تموم شد خیالم راحت شد فقط من 323 هزار و 800 دادم هزینه اموزشگاه ولی گفتن 50 دیگه گرون شده شما کدام استان هستی و چطور میگید 650 تومن؟؟؟؟؟؟؟من تعجب کردم
    در مورد 10 ساله صادر کردن هم بسیار عالی البته گفته بودن ولی ازتون سوال کردم خیالم راحت شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

داداش پایه سومدیگه درسته؟من کرمانشاه هستم روزپنجشنبه یعنی دیروز 9 دی ماه 95 تکمیل پرونده کردم و کلا تموم شد بعد 1 ماه و خورده ای کلاس ایین نامه و فنی و تعلیم رانندگی تموم شد خیالم راحت شد فقط من 323 هزار و 800 دادم هزینه اموزشگاه ولی گفتن 50 دیگه گرون شده شما کدام استان هستی و چطور میگید 650 تومن؟؟؟؟؟؟؟من تعجب کردم
    در مورد 10 ساله صادر کردن هم بسیار عالی البته گفته بودن ولی ازتون سوال کردم خیالم راحت شد.
    بله پایه سوم.هزینه تو هر شهر فرق داره اینجا تو تهران 502 تومن بود که دوهفته پیش یه اموزشگاه پرسیدم گفت شده 570 ولی از یکی دیگه پرسیدم گفت شده 550
    کرمانشاه هم از یکی از اقوام پرسیدم گفت اونجا هزینه کلاس ها 480 تومنه بجز هزینه های جانبی. نمیدونم چرا از شما انقدر کم گرفتن
    اینجا من یه اموزشگاه رفتم که قبل ازمون 10 هزار تومن از همه میگیرن و 15 تومن پول پست و معاینه چشم 30 تومن و حدود 40 تومن واریز فیش ها و بقیه خورده خرج ها که حدود 100 تومن میشه + 550 هزینه کلاس ها حدودا همون 650 میشه. تازه اگه شانس بیاری و ازمون عملی رو رد نشی وگرنه حدود 50 تومن دیگه باید بدی 40 تومن پول یک جلسه تمرین اضافه و 10 تومن دوباره قبل از ازمون مجدد میگیرن
    Last edited by ...The viper...; 30-12-2016 at 18:37.

6. این کاربر از ...The viper... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله پایه سوم.هزینه تو هر شهر فرق داره اینجا تو تهران 502 تومن بود که دوهفته پیش یه اموزشگاه پرسیدم گفت شده 570 ولی از یکی دیگه پرسیدم گفت شده 550
    کرمانشاه هم از یکی از اقوام پرسیدم گفت اونجا هزینه کلاس ها 480 تومنه بجز هزینه های جانبی. نمیدونم چرا از شما انقدر کم گرفتن
    اینجا من یه اموزشگاه رفتم که قبل ازمون 10 هزار تومن از همه میگیرن و 15 تومن پول پست و معاینه چشم 30 تومن و حدود 40 تومن واریز فیش ها و بقیه خورده خرج ها که حدود 100 تومن میشه + 550 هزینه کلاس ها حدودا همون 650 میشه. تازه اگه شانس بیاری و ازمون عملی رو رد نشی وگرنه حدود 50 تومن دیگه باید بدی 40 تومن پول یک جلسه تمرین اضافه و 10 تومن دوباره قبل از ازمون مجدد میگیرن
    اوکی بسیار عالی ممکنه یه عکسی از گواهینامتون بزاری ببینم؟قسمتهای اسمتون رو تو فتوشاپ یا برنامه پینت با مداد سیاه کنید
    همچنین از پشت گواهینامتون هم میشه ببینم تشکر ویژه

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

اوکی بسیار عالی ممکنه یه عکسی از گواهینامتون بزاری ببینم؟قسمتهای اسمتون رو تو فتوشاپ یا برنامه پینت با مداد سیاه کنید
    همچنین از پشت گواهینامتون هم میشه ببینم تشکر ویژه

براتون خصوصی میفرستم

9. این کاربر از ...The viper... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

براتون خصوصی میفرستم
    مرسی داداش ممنون ولی کمی تار وبی کیفیت بود واضح کاش میفرستادی انشالا منم منتظرم مال من بیاد برات میزارم ببینی شما کدوم استانی؟وچند روزه واست اومد؟من تازه 5 شنبه تحویل مدارک دادم گفت برو میاد درخونه.
    لامصب ایین نامه مقدماتی برای بار دوم قبول شدم و ایین نامه اصلی بار اول و امتحان اصلی شهر هم بار دوم امتحان اصلی بارون شدیدی اومده بود کرمانشاه سیل اومده بود افسر گفت کنار این پراید پارک کن و پارک دوبل کن من خر واسادم بعد رفتم عقب پارک کردم دیدم دقیقا بقل پل هست اب تا بالاش اومده بود ندیدمش درجا پرتمون داد پایین.

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

مرسی داداش ممنون ولی کمی تار وبی کیفیت بود واضح کاش میفرستادی انشالا منم منتظرم مال من بیاد برات میزارم ببینی شما کدوم استانی؟وچند روزه واست اومد؟من تازه 5 شنبه تحویل مدارک دادم گفت برو میاد درخونه.
    لامصب ایین نامه مقدماتی برای بار دوم قبول شدم و ایین نامه اصلی بار اول و امتحان اصلی شهر هم بار دوم امتحان اصلی بارون شدیدی اومده بود کرمانشاه سیل اومده بود افسر گفت کنار این پراید پارک کن و پارک دوبل کن من خر واسادم بعد رفتم عقب پارک کردم دیدم دقیقا بقل پل هست اب تا بالاش اومده بود ندیدمش درجا پرتمون داد پایین.
    من تهرانم دقیقا 10روز بعد از قبولی اومد. روز قبلش رفتم پلیس +10 واسه پیگری گفت مدارکت تایید شده ولی هنوز چاپ نشده ولی فرداش پستچی اوردش
    من بار سوم قبول شدم با اینکه 3 ساله پشت فرمون میشینم. روز اول با افسره بخاطر اینکه همش خانم هارو سوار میکرد و به مردا توجه نمیکرد پنج بار پشت سرهم اومد خانم هارو سوار کرد ماهم تو سرما خشک شده بودیمباهاش بحثم شد با مشت زدم رو ماشین اونم دوبار منو انداخت سری دوم که تا منو دید نشستم گفت پارک کن برو پایین ردی تو برگه هم هردوبار برام عدم تسلط به اعصاب میزد تا اینکه عوض شد یه افسر دیگه اومد راحت قبول شدمبرای شما هم فکر کنم دو هفته تا یک ماه طول میکشه بنظرم پیگیری نکن فایده نداره سیستماشون قاطی داره جواب درست حسابی نمیدن با خیالت راحت بشین خونه ایشالا به زودی میاد

12. این کاربر از ...The viper... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من تهرانم دقیقا 10روز بعد از قبولی اومد. روز قبلش رفتم پلیس +10 واسه پیگری گفت مدارکت تایید شده ولی هنوز چاپ نشده ولی فرداش پستچی اوردش
    من بار سوم قبول شدم با اینکه 3 ساله پشت فرمون میشینم. روز اول با افسره بخاطر اینکه همش خانم هارو سوار میکرد و به مردا توجه نمیکرد پنج بار پشت سرهم اومد خانم هارو سوار کرد ماهم تو سرما خشک شده بودیمباهاش بحثم شد با مشت زدم رو ماشین اونم دوبار منو انداخت سری دوم که تا منو دید نشستم گفت پارک کن برو پایین ردی تو برگه هم هردوبار برام عدم تسلط به اعصاب میزد تا اینکه عوض شد یه افسر دیگه اومد راحت قبول شدمبرای شما هم فکر کنم دو هفته تا یک ماه طول میکشه بنظرم پیگیری نکن فایده نداره سیستماشون قاطی داره جواب درست حسابی نمیدن با خیالت راحت بشین خونه ایشالا به زودی میاد
    داداش مرسی فدای تو نه بابا پیگیری نمیکنم من 9 ساله پشت ماشینم تا الانم شکر خدا به کسی نخوردم متولد 67 هستم حدود 11 سال پیش که 80 تومن بود ثبت نام کردم اموزشگاه منتها به دلیل نداشتن مدارک نعیین تکلیف خدمتی نتونستم اون موقع بگیرم گواهینامه رو الان بعد 11 سال پیر شدیم دیگه ذوق وشوق دارم ولی کم شده.خرید خدمت کردم با 11 سال غیبت که گذاشتن گواهینامه بگیریم.به هر حال موفق باشی داداش گلم در تمام مراحل زندگیت

14. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •