الان حدودا با هزینه معاینه چشمو فیشهای واریزی حداقل 650 تومن میشه البته اگه همه ازمونهارو بار اول قبول بشید و نیاز به کلاس مجدد نباشه.
هزینه اموزشگاه ها حدود 2 هفته پیش گرون تر شد.
الان حدودا با هزینه معاینه چشمو فیشهای واریزی حداقل 650 تومن میشه البته اگه همه ازمونهارو بار اول قبول بشید و نیاز به کلاس مجدد نباشه.
هزینه اموزشگاه ها حدود 2 هفته پیش گرون تر شد.
پس قید گواهینامه رو باس زد..چ پولای حرومی می گیرن
شما چند سالته ؟
داداش پایه سومدیگه درسته؟من کرمانشاه هستم روزپنجشنبه یعنی دیروز 9 دی ماه 95 تکمیل پرونده کردم و کلا تموم شد بعد 1 ماه و خورده ای کلاس ایین نامه و فنی و تعلیم رانندگی تموم شد خیالم راحت شد فقط من 323 هزار و 800 دادم هزینه اموزشگاه ولی گفتن 50 دیگه گرون شده شما کدام استان هستی و چطور میگید 650 تومن؟؟؟؟؟؟؟من تعجب کردم
در مورد 10 ساله صادر کردن هم بسیار عالی البته گفته بودن ولی ازتون سوال کردم خیالم راحت شد.![]()
بله پایه سوم.هزینه تو هر شهر فرق داره اینجا تو تهران 502 تومن بود که دوهفته پیش یه اموزشگاه پرسیدم گفت شده 570 ولی از یکی دیگه پرسیدم گفت شده 550
کرمانشاه هم از یکی از اقوام پرسیدم گفت اونجا هزینه کلاس ها 480 تومنه بجز هزینه های جانبی. نمیدونم چرا از شما انقدر کم گرفتن
اینجا من یه اموزشگاه رفتم که قبل ازمون 10 هزار تومن از همه میگیرن و 15 تومن پول پست و معاینه چشم 30 تومن و حدود 40 تومن واریز فیش ها و بقیه خورده خرج ها که حدود 100 تومن میشه + 550 هزینه کلاس ها حدودا همون 650 میشه. تازه اگه شانس بیاری و ازمون عملی رو رد نشی وگرنه حدود 50 تومن دیگه باید بدی 40 تومن پول یک جلسه تمرین اضافه و 10 تومن دوباره قبل از ازمون مجدد میگیرن![]()
Last edited by ...The viper...; 30-12-2016 at 18:37.
اوکی بسیار عالی ممکنه یه عکسی از گواهینامتون بزاری ببینم؟قسمتهای اسمتون رو تو فتوشاپ یا برنامه پینت با مداد سیاه کنید
همچنین از پشت گواهینامتون هم میشه ببینم تشکر ویژه![]()
براتون خصوصی میفرستم![]()
مرسی داداش ممنون ولی کمی تار وبی کیفیت بود واضح کاش میفرستادی انشالا منم منتظرم مال من بیاد برات میزارم ببینی شما کدوم استانی؟وچند روزه واست اومد؟من تازه 5 شنبه تحویل مدارک دادم گفت برو میاد درخونه.
لامصب ایین نامه مقدماتی برای بار دوم قبول شدم و ایین نامه اصلی بار اول و امتحان اصلی شهر هم بار دوم امتحان اصلی بارون شدیدی اومده بود کرمانشاه سیل اومده بود افسر گفت کنار این پراید پارک کن و پارک دوبل کن من خر واسادم بعد رفتم عقب پارک کردم دیدم دقیقا بقل پل هست اب تا بالاش اومده بود ندیدمش درجا پرتمون داد پایین.![]()
من تهرانم دقیقا 10روز بعد از قبولی اومد. روز قبلش رفتم پلیس +10 واسه پیگری گفت مدارکت تایید شده ولی هنوز چاپ نشده ولی فرداش پستچی اوردش
من بار سوم قبول شدم با اینکه 3 ساله پشت فرمون میشینم. روز اول با افسره بخاطر اینکه همش خانم هارو سوار میکرد و به مردا توجه نمیکرد پنج بار پشت سرهم اومد خانم هارو سوار کرد ماهم تو سرما خشک شده بودیمباهاش بحثم شد با مشت زدم رو ماشین اونم دوبار منو انداخت سری دوم که تا منو دید نشستم گفت پارک کن برو پایین ردی تو برگه هم هردوبار برام عدم تسلط به اعصاب میزد تا اینکه عوض شد یه افسر دیگه اومد راحت قبول شدم
برای شما هم فکر کنم دو هفته تا یک ماه طول میکشه بنظرم پیگیری نکن فایده نداره سیستماشون قاطی داره جواب درست حسابی نمیدن با خیالت راحت بشین خونه ایشالا به زودی میاد
![]()
داداش مرسی فدای تو نه بابا پیگیری نمیکنم من 9 ساله پشت ماشینم تا الانم شکر خدا به کسی نخوردم متولد 67 هستم حدود 11 سال پیش که 80 تومن بود ثبت نام کردم اموزشگاه منتها به دلیل نداشتن مدارک نعیین تکلیف خدمتی نتونستم اون موقع بگیرم گواهینامه رو الان بعد 11 سال پیر شدیم دیگه ذوق وشوق دارم ولی کم شده.خرید خدمت کردم با 11 سال غیبت که گذاشتن گواهینامه بگیریم.به هر حال موفق باشی داداش گلم در تمام مراحل زندگیت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)