بخر دوست عزيز!
چه نوع راهنمايي لازم داري؟
بخر دوست عزيز!
چه نوع راهنمايي لازم داري؟
سلام.
كسي اطلاعاتي در مورد
hp elitebook 8540p داره؟چطور لپ تاپي هستش؟
یکی از بهترین مدل ها با توجه به قیمتش هست ......
بهتره بودجه و کاربردتون رو بگید تا شاید مدل های بهتری وجود داشته باشند !!!
موفق باشید
من نهايتاً مي خوام 1300 هزار تومن هزينه كنم و بين سوني و اچ پي موندم(اما به اچ پي بيشتر متمايلم) و لپ تاپ رو هم قراره كسي برام از كانادا بخره و بياره.هر چي بيشتر تو دنياي لپ تاپ ها مي گردم بيشتر گيج مي شم!فعلاً چيزي كه نظرم رو جلب كرده همونيه كه تو پست قبليم اسمشو گفتم يعني:elitebook 8540p ترجيحاً دوست دارم لپ تپم مانيتور 17 داشته باشه و فول اچ دي باشه و چيزي كه خيلي واسم مهمه اينه كه كيفيت ساخت لپ تاپم خوب باشه و قطعاتي كه با هم مچ هستند در اون به كار رفته باشه!اگه اين ويگي ها رو داشته باشه و 17 هم نباشه مشكلي نداره!فكر ميكنم به اندازه ي كافي توضيح دادم.يه چيزيو يادم رفت و اون اينكه اين بابايي كه قراره واسه من لپ تاپ رو بياره گفته كه سريع تر مدلمو انتخابك نم چون آماده ي حركت به سوي ايرانه و واسه انتخاب مدل لپ تاپم فرصت ندارم!
با همه ي اين تفاسير دوستاني كه مي تونن برادري كنن و به من مدل هايي از اچ پي رو كه خودشون داشته ن يا آشناهاشون داشتن و ميدونن كه جواب ميده يا اطلاعات كافي درم وردش دارن رو به من معرفي كنن.
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــون!
سلام،
3190 ظاهرش شبيه بقيه مدلاي اچ پي هستش كه با اين رنگ (نقره اي argento) ارائه شدن؛
تو سايت اچ پي يه عكس و يه ويدئوي دمو از اين مدل هست.
من لينك چند تا عكسو واست مي زارم كه لزوما 3190 نيستن ولي از لحاظ ديزاين فرقي با اين مدل ندارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم چند تا ديگه عكس
آقای lovelord2020 اگه میشه یه چند تا عکس hp 3140 هم بزارید
و بدی ها و مشکلات این لپ تاپ رو هم بگید
سلام
دوستان آیا برای لپ تاپ های Hp راحی هست که از طریق اون بشه فهمید لپ تاب ریفر بوده یا نه (غیر از اون برچسب های قرمز چون اونا معمولا تو ایران کنده میشه )
منظورم از طریق سایتشونه (چون میخوام برای مراجع قضایی قابل استناد باشه )
با تشکر فراوان از anon85 و آفا مسعود عزیز (lovelord2020) میخواستم بدونم نظرتون راجع به 3174 چیه؟
خواهش دوست عزيز
ديزاين سري 3100 شبيه هم هستش
ولي چشم اگه 3140 دستم رسيد حتما مي ذارم عكساشو
البته اگه از نظر ديزاين متفاوت باشه با اين مدل كه شك دارم ممكنه رنگش فرق داشته باشه
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
اره مي توني گارانتي رو تو سايت اچ پي رجستر كني
اگه ريفر باشه مشخص مي شه
ولي واسه مراجع قضايي در صورتي نعتبر هستش كه تعهد ريفر نبودن رو تو گارانتي داده باشه بهت
البته خودت بايد چك مي كردي روز اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)