تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 274 از 1042 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من صبا نت دارم خیلی هم راضیم
    خوب این حرف شما چه ربطی به سوال ها وبحث های دوستان داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_3650's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من گفتم تو این2 تا گزینه ، اسیا بهتره ...
    بفرمایید که چه استفاده ای دارید ؟ چه هزینه ای می خواد بذارید ؟

آسیات واسه وبگردی بد نیست ، اگه دان دارید ،نا محدود اگه می خواید ، داتک قیمت هاش بدک نیست ، حجمی شبانه دار ، با قیمت و کیفیت مطلوب ، فعلا نداریم

دیروز زنگ زدم آسیا نت سفارش دادم.128 1gig فعلا سفارش دادم.چون بار اولم هست گفتم ببینم چه جوریه تا بعد بیبینیم چی میشه.

من بیشتر وبگردی و کمی دانلود دارم.با این تفاصیل آسیا خوب هست دیگه؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخوند جون مرسی ازت نوشته بودی که بخش آموزش برم برای قضیه خرید مودم ایسوز
    این بخش آموزشتون کجاست دستت درد نکنه لینکشو واسم بزار

تا فردا ببینیم میشه خط رو بگیریم بگه خط راه میفته میرم دنبال مودم یکی بخرم تا وقتی وصل میشیم
    راستی آخوند باید کمکم کنی هاااا من نصب مودم و کانفایگ کردنش رو برای شاتل بلد نیستم باید راهم بندازی ببین اصلا میتونی یه بخشی بزاری برای آموزش ساخت همین یه تاپیکی چیزی با کن و با شکل نشون بده که همه بدونن و پول مفت توی دهن این نصابها نریزن دستت درد نکنه یه دنیا درود و سپاس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه چی هست

دیروز زنگ زدم آسیا نت سفارش دادم.128 1gig فعلا سفارش دادم.چون بار اولم هست گفتم ببینم چه جوریه تا بعد بیبینیم چی میشه.

من بیشتر وبگردی و کمی دانلود دارم.با این تفاصیل آسیا خوب هست دیگه؟
    آره بابا ، کافیه ، البته 1 گیگ کمه ، ولی با 2 گیگ ، یا اگه خیلی بیافتی رو پی سی 3 گیگ کفایت می کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اهم ، اهم (سرفه بود مثلا ) 1 ، 2 ، 3 ، صدا میاد

خب دوستان ، یه خبر دارم ، نمی دونم چقدر براتون جذابه ...
    اما خب ، من کارم رو می کنم ، می خواد براتون خوب باشه می خواد بد ، لـــــــــــول
    امروز تو دانشگاه ، رو برد یه برگه دیدم ( گمراه شدم ، برای یکی از دوستان رفتم آزمایشگاه شیمی ، وگرنه ما رو چه به نساجی ، اون ها رو که به زور تو یونی راه می دن ، می بینی تو رو خدا به اونها می گن مهندس ، به ما می گن بابا برقی )مبنی بر ارایه دی اس ال برای دانشجویان و فارق التحصیلان و هیئت علمی یونی آزاد ، با تخفیف 50 %
    یه گشتی زدم تو این لینک
    کد:
    دیدم شرکتی که با این ها کار می کنه ، عصر انتقال داده ها هست ( آسیا نیست )
    کد:
    از همه جالب تر این که لیست قیمت ها رو ببینید ، قیمت ها بدک نیست ، دل آدم رو قلقک می ده ، دان شبانه از 2 تا 8 صبح ، و قیمت هر گیگ 2/5 هست ( از کل این آسیا رو بخابونه ، من حال می کنم ) سرویس 256 به اسم b1 اش به نظرم گزینه خوبی می تونه باشه ، ماهی 4 گیگ ، 256 ، دان شبانه رایگاه

تا اینجای کار ، همه چی عادی و رو به خوب بودش ( که تازه همین رو هم من به شخصه مورد غفلت گذاشتم ، اگه نماینده نباشه ، بدک نیست ، کسی از کیفیت سرویس هاش خبر داره ؟ ) چیزی که قضیه رو جذاب کرده ، تخفیف 50% اون هست برای ما ها ....

حالا باید ته و توی قضیه رو در بیاریم ، کسی چیزی می دونه ؟

*** از همه بد تر ، با هنر سرویس نمی ده

( الآن دیدم ، 3 تا پست پشت سر هم زدم ، درسته که موضوعات ربطی به هم نداره ، اما اگه کسی می تونه یکی شون کنه ، بیرته ، تنکس )
    باز دمشون گرم به شما میدن
    به ما که سراسری هستیم کوفت هم نمیدن چی برسه به تخفیف اینترنت.
    رفتم نگاه کردم دیدم.قیمتاش گرونه واسه من.اگه تخفیف ندن.پس نتیجه میگیریم بازم همین شرکتی که هستیم میمانیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من امشب کمی غمگینم
    آسمونم ابریه
    هیشکی حرف نزنه که یه چک میزنم زیر گوشش
    رفتم مخابرات میگه خط جدید نمیدیم !!! امکان این که pcm رو هم از روی خطتون برداریم نیست !!!
    یکی بیاد فقط به صدای خسته و اشکهای من گوش بده
    اگه کسی میتونه با ابراز همدردی گره ای از مشکلاتم باز کنه یک در دنیا و صد در آخرت خدا اجرش بده

ََِadsl که نشد نظرتون رو برای کابلی بگید چون پولم واسه وایرلس خیلی کمه این اینترنت کابلی چه جوریاست ؟؟ من که میخواستم خط بگیرم میرم کابلی میگرم به درک
    فقط یکی بگه این کابلی رو کدوم شرکت میده و از کجا باید بگیریم یه خورده اظهارنظر کنه بلکه دلم آروم بگیره

چقدر دیگه آخ خدا یا این مردم مگه چه گناهی کردن که باید تاوان بی فکری یه مشت بی سواد و احمق رو بکشن آخه تا کی تا کی !!!!

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من امشب کمی غمگینم
    آسمونم ابریه
    رفتم مخابرات میگه خط جدید نمیدیم !!! امکان این که pcm رو هم از روی خطتون برداریم نیست !!!
    اگه کسی میتونه با ابراز همدردی گره ای از مشکلاتم باز کنه یک در دنیا و صد در آخرت خدا اجرش بده

ََِadsl که نشد نظرتون رو برای کابلی بگید چون پولم واسه وایرلس خیلی کمه این اینترنت کابلی چه جوریاست ؟؟ من که میخواستم خط بگیرم میرم کابلی میگرم به درک
    فقط یکی بگه این کابلی رو کدوم شرکت میده و از کجا باید بگیریم یه خورده اظهارنظر کنه بلکه دلم آروم بگیره

چقدر دیگه آخ خدا یا این مردم مگه چه گناهی کردن که باید تاوان بی فکری یه مشت بی سواد و احمق رو بکشن آخه تا کی تا کی !!!!
    بابا ناراحتی نداره که برو آزاد یه خط بدون pcm بخر منتقل کن به خونتون ( البته قبلش با مخابرات یه هماهنگی کوچک بکن ببین این کارو می کنن یا نه ، الیته قاعدتا باید بتونن انجام بدن)
    بعد هم حله دیگه
    درست میشه غصه نخور

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من امشب کمی غمگینم
    آسمونم ابریه

مخابرات ولنجک که اذیت نمیکرد !
    بازم برو . برو پیش رئیسشون یه داد بزن.

8. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    مرسی وحید عزیز ولی رفتم با معاونش صحبت کردم
    گفتن برای امکان سنجی باید اول خط بخری بعدش ببینیم میشه یا نه بعد هم اگه که نشد نوبتت رو حفظ میکنیم برای دور بعدی که اونجا ظرفیتش باز شد شما رو جابجا کنیم
    و هفته دیگه هم قیمتش نصف میشه یعنی هر خط میشه 50 تومن
    والا خودمم توی همین فکرم امروز میرم ببینم میشه من یه خط برای خونه یکی از فامیلامون که سه تا از خونه ما بالاتره بگیرم بعدش انتقال بدم !!! ولی میترسم بگه وقتی که نمیشه خط بدیم قاعدتا نمیشه انتقال هم بدیم
    حالا میریم ببینم چی میشه اگه هم نشد ناچارا باید با همین دایال آپ ( لاکپشت )) بسازیم..

10. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مخابرات ولنجک که اذیت نمیکرد !
    بازم برو . برو پیش رئیسشون یه داد بزن.
    تایید می شه ، معاون و رییس معمولا آدم تر اون کارمندان زبون نفهم اند
    برو پیششون بشی حرف بزن ، اگه جواب نداد ، تاپیک Pcm بالاست ، بخون اش حتما ، من هم سعی می کنم که اون جا یه پست بزنم که کامل همه چی رو بگم

12. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در حال حاضر وضعیت خیلی افتضاحه ، پشتیبانی میگه مشکل از مخابرات هست و زمانی هم به ما اعلام نکردند که چقدر طول میکشه .

لطفا دوستانی که از سایر isp ها به غیر از داتک اشتراک دارن ، اعلام وضعیت کنن ! ( : دی ) ببینیم واقعا مشکل از مخابراته یا نه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •