شاید یه کوچولو خسته شده باشی که کاملا طبیعیه ...
شایدم یه سری افکار منفی به سراغت اومده که باعث شده انگیزتو از دست بدی !
"قبول نمی شم" کدومه ؟!
الآن خیلی زوده واسه اینکه این فکرا ! سه ماه و خورده ای وقت داری هنوز ...
ببین همیشه شرایط اونقدرا هم که فکر می کنیم بد نیست !
.gif)
من خودم یه هفته هم بیشتر بود که اصلا درس نمی خوندم ! نه اینکه کم بخونم
اصلا نمی خوندم ...
به شدت هم با ادبیات و تحلیلی مشکل داشتم چون حجمشون فوق العاده زیاده !
هر روز هم به خودم می گفتم از فردا شروع می کنم ... دوباره فرداش می گفتم از فردا ... از اول هفته ... از روز تولدم
.gif)
...
بالاخره دیروز رفتم کتابخونه و بعد از یکی دو هفته !!! شروع کردم تحلیلی خوندن ! تو یه چشم به هم زدن تموم شد ! ( چند صفحه آخرش مونده که ایشالا فردا تموم میشه ، راحت میشم !!!) بعدش رفتم سراغ ادبیات ، یه چند ساعتم ادبیات خوندم بعد که برگشتم نگاش کردم دیدم فقط 3-2 تا درس مونده تا کل ادبیاتم تموم شه !
اصلا خودم مونده بودم این همه رو کی خوندم ؟!
.gif)
هر چی برمی گشتم چند صفحه قبل ، می دیدم نه انگار همشو بلدم !
هم کلی انگیره گرفتم هم به خودم کلی امیدوار شدم و فهمیدم سرعت مطالعم خیلی بالاست
.gif)
و هم اینکه فهمیدم چه قدر از یه سری جلوترم ولی خودم خبر ندارم !!!
.gif)
------------
با این فکرا که دیگه دیر شده و نمی تونم دانشگاه مورد علاقم قبول بشم و اینا فقط خودمونو عقب میندازیم !
من فکر کردم که از یه سری درسا خیلی عقبم ( در حالی که از خیلی ها جلوتر بودم !!! ) و با این فکرم خودمو یکی دو هفته از درس خوندن محروم کردم !
از همین الآن یه استارت دوباره بزن ! 100% اگه از الآن محکم و قوی دوباره شروع کنی دانشگاه مورد علاقت قبول می شی ! مطمئن باش که می تونی ...
.gif)
یه نگاهم بنداز به کارای مثبتی که تا حالا واسه کنکورت انجام دادی ! هر درسی رو که خوندی و تست زدی رو بیار جلوی چشات و مطمئن باش خیلی ها از تو عقبترن و این کارایی رو که کردی هنوز انجام ندادن ! تو که نمی خوای این زحمتایی که تا اینجا کشیدی دود شه بره هوا ؟! پس سعیتو بکن که تکمیلشون کنی !
.gif)
حرفهای pesarebaba هم تایید میشه! حالا اگه مثه من در رویای شریف و اینا هم بودی مساله ای نیست !!!
فقط تلاشتو بکن تا رویات به واقعیت تبدیل بشه !
موفق باشی و پر انگیزه !
.gif)