تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 630 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

4

بچه ها
    الان یه هفته که هیچی نخوندم
    خیلی اعصابم خورده
    احساس میکنم انگیزه اولو برای درس خوندن ندارم احساس میکنم دیگه نمی تونم تو دانشگاهی که میخوام قبول شم.
    حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
    کمکم کنین
    اولین کاری که باید بکنی ، افکارت رو درست کنی. بدون که بقیه هم شرایطی بهتر از تو ندارند.خود من ( اگر کارنامه ی منو دیده باشی ) دو روز اول این هفته رو هیچی درس نخوندم.

بعدش باید یه هدف در نظر بگیری.هدفت این نباشه که : میخوام برق شریف بیارم. هدفت این باشه که : میخوام تلاشم رو بکنم که شهریور 88 پشیمون نباشم و آرزو نکنم که ای کاش اسفند 87 بود !!!

از حداکثر خودت استفاده کن.

2. 6 کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

4

دوستان عزیز × به پاسخ این سوال ( پست شماره 2724) نیاز ضروری دارم ×

با تشکر .

میدونی چرا کسی جوابت رو نمیده؟!
    چون معمولا این سوال ها به دعوا و گاهی زد و خورد منجر میشه.
    نظرات متفاوته.من برات پیغام خصوصی میزارم و جوابم رو مینویسم....

4. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

میدونی چرا کسی جوابت رو نمیده؟!
    چون معمولا این سوال ها به دعوا و گاهی زد و خورد منجر میشه.
    نظرات متفاوته.من برات پیغام خصوصی میزارم و جوابم رو مینویسم....
    ممنون .

میشه بپرسم کدوم یکی تعداد آزمون های بیشتری داره !؟

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

ممنون .

میشه بپرسم کدوم یکی تعداد آزمون های بیشتری داره !؟
    قلم چی بیشتره.به نظر من مهمترین فایده ی این مراکز به خاطر برنامه ریزی و مقایسه با دیگران هست

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

میگم کسی نمیدونه
    از کجا میشه (((تراز کسایی رو که رتبه زیر 10000 آوردن
    وجایی که قبول شدنو در سال 87 )))))
    پیدا کرد؟

آخه میخوام بدونم رتبه های زیر ده هزار سال87
    چه ترازی آوردن و کجا و چه دانشگاهی قبول شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزيز اگه كمي صبر كني اواخر ارديبهشت كانون خودش يه مجله مخصوص براي اين داره!

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

بچه ها
    الان یه هفته که هیچی نخوندم
    خیلی اعصابم خورده
    احساس میکنم انگیزه اولو برای درس خوندن ندارم احساس میکنم دیگه نمی تونم تو دانشگاهی که میخوام قبول شم.
    حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
    کمکم کنین
    شاید یه کوچولو خسته شده باشی که کاملا طبیعیه ...
    شایدم یه سری افکار منفی به سراغت اومده که باعث شده انگیزتو از دست بدی !
    "قبول نمی شم" کدومه ؟!
    الآن خیلی زوده واسه اینکه این فکرا ! سه ماه و خورده ای وقت داری هنوز ...
    ببین همیشه شرایط اونقدرا هم که فکر می کنیم بد نیست !
    من خودم یه هفته هم بیشتر بود که اصلا درس نمی خوندم ! نه اینکه کم بخونم اصلا نمی خوندم ...
    به شدت هم با ادبیات و تحلیلی مشکل داشتم چون حجمشون فوق العاده زیاده !
    هر روز هم به خودم می گفتم از فردا شروع می کنم ... دوباره فرداش می گفتم از فردا ... از اول هفته ... از روز تولدم ...
    بالاخره دیروز رفتم کتابخونه و بعد از یکی دو هفته !!! شروع کردم تحلیلی خوندن ! تو یه چشم به هم زدن تموم شد ! ( چند صفحه آخرش مونده که ایشالا فردا تموم میشه ، راحت میشم !!!) بعدش رفتم سراغ ادبیات ، یه چند ساعتم ادبیات خوندم بعد که برگشتم نگاش کردم دیدم فقط 3-2 تا درس مونده تا کل ادبیاتم تموم شه !
    اصلا خودم مونده بودم این همه رو کی خوندم ؟! هر چی برمی گشتم چند صفحه قبل ، می دیدم نه انگار همشو بلدم !
    هم کلی انگیره گرفتم هم به خودم کلی امیدوار شدم و فهمیدم سرعت مطالعم خیلی بالاست و هم اینکه فهمیدم چه قدر از یه سری جلوترم ولی خودم خبر ندارم !!!
    ------------
    با این فکرا که دیگه دیر شده و نمی تونم دانشگاه مورد علاقم قبول بشم و اینا فقط خودمونو عقب میندازیم !
    من فکر کردم که از یه سری درسا خیلی عقبم ( در حالی که از خیلی ها جلوتر بودم !!! ) و با این فکرم خودمو یکی دو هفته از درس خوندن محروم کردم !
    از همین الآن یه استارت دوباره بزن ! 100% اگه از الآن محکم و قوی دوباره شروع کنی دانشگاه مورد علاقت قبول می شی ! مطمئن باش که می تونی ...
    یه نگاهم بنداز به کارای مثبتی که تا حالا واسه کنکورت انجام دادی ! هر درسی رو که خوندی و تست زدی رو بیار جلوی چشات و مطمئن باش خیلی ها از تو عقبترن و این کارایی رو که کردی هنوز انجام ندادن ! تو که نمی خوای این زحمتایی که تا اینجا کشیدی دود شه بره هوا ؟! پس سعیتو بکن که تکمیلشون کنی !
    حرفهای pesarebaba هم تایید میشه! حالا اگه مثه من در رویای شریف و اینا هم بودی مساله ای نیست !!!
    فقط تلاشتو بکن تا رویات به واقعیت تبدیل بشه !
    موفق باشی و پر انگیزه !

9. 8 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

شاید یه کوچولو خسته شده باشی که کاملا طبیعیه ...
    شایدم یه سری افکار منفی به سراغت اومده که باعث شده انگیزتو از دست بدی !
    "قبول نمی شم" کدومه ؟!
    الآن خیلی زوده واسه اینکه این فکرا ! سه ماه و خورده ای وقت داری هنوز ...
    ببین همیشه شرایط اونقدرا هم که فکر می کنیم بد نیست !
    من خودم یه هفته هم بیشتر بود که اصلا درس نمی خوندم ! نه اینکه کم بخونم اصلا نمی خوندم ...
    به شدت هم با ادبیات و تحلیلی مشکل داشتم چون حجمشون فوق العاده زیاده !
    هر روز هم به خودم می گفتم از فردا شروع می کنم ... دوباره فرداش می گفتم از فردا ... از اول هفته ... از روز تولدم ...
    بالاخره دیروز رفتم کتابخونه و بعد از یکی دو هفته !!! شروع کردم تحلیلی خوندن ! تو یه چشم به هم زدن تموم شد ! ( چند صفحه آخرش مونده که ایشالا فردا تموم میشه ، راحت میشم !!!) بعدش رفتم سراغ ادبیات ، یه چند ساعتم ادبیات خوندم بعد که برگشتم نگاش کردم دیدم فقط 3-2 تا درس مونده تا کل ادبیاتم تموم شه !
    اصلا خودم مونده بودم این همه رو کی خوندم ؟! هر چی برمی گشتم چند صفحه قبل ، می دیدم نه انگار همشو بلدم !
    هم کلی انگیره گرفتم هم به خودم کلی امیدوار شدم و فهمیدم سرعت مطالعم خیلی بالاست و هم اینکه فهمیدم چه قدر از یه سری جلوترم ولی خودم خبر ندارم !!!
    ------------
    با این فکرا که دیگه دیر شده و نمی تونم دانشگاه مورد علاقم قبول بشم و اینا فقط خودمونو عقب میندازیم !
    من فکر کردم که از یه سری درسا خیلی عقبم ( در حالی که از خیلی ها جلوتر بودم !!! ) و با این فکرم خودمو یکی دو هفته از درس خوندن محروم کردم !
    از همین الآن یه استارت دوباره بزن ! 100% اگه از الآن محکم و قوی دوباره شروع کنی دانشگاه مورد علاقت قبول می شی ! مطمئن باش که می تونی ...
    یه نگاهم بنداز به کارای مثبتی که تا حالا واسه کنکورت انجام دادی ! هر درسی رو که خوندی و تست زدی رو بیار جلوی چشات و مطمئن باش خیلی ها از تو عقبترن و این کارایی رو که کردی هنوز انجام ندادن ! تو که نمی خوای این زحمتایی که تا اینجا کشیدی دود شه بره هوا ؟! پس سعیتو بکن که تکمیلشون کنی !
    حرفهای pesarebaba هم تایید میشه! حالا اگه مثه من در رویای شریف و اینا هم بودی مساله ای نیست !!!
    فقط تلاشتو بکن تا رویات به واقعیت تبدیل بشه !
    موفق باشی و پر انگیزه !
    مواظب باش به خاطر سرعت غیر مجاز نگیرنت
    ولی خارج از شوخی تحلیلی رو از رو چی میخونی؟؟

11. این کاربر از m007007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

پيش فرض

سلام
    راستش بعد از مدت ها سیو کردن صفحات کنکوری های 87 و ایضا 88 هوس کردم از آخرین صفحه ای که قبلا داشتم رو به بالا بخونم.پست شمارو دیدم
    واقعا مشعوف شدم.
    سوال من اینه که چحوری تونستین که اینطوری بکنین؟ یعنی این همه تغییر؟ اراده و اینجور چیزها رو میدونم.راستش من از بس از این مطالب خوندم و شنیدم در حد یک مشاور اطلاع دارم الابته واسه دیگران!
    ولی بازم من نظرم اینه که هر کسی فقط و فقط با روش منحصر به فرد خودشه که میره به سمت قله.البته راهنما هم مهمه و این که من میخواهم ، به قول هرمان هسه.ولی نکته ای که هست اینه که آشنایی با این روش ها میتونه در آدم یه تکونی یا بهتر بگم انرژی فعال سازی رو ایجاد کنه تا موتور روشن بشه و اون وقت....بوم بترکونه و مثل آدم (اینو درشت یا همون بولد بخونین!) بره جلو.نه مثل خر و امثال این ها! البته این نظر منه.
    خب به هر حال.هر کسی یک چیز مهمی داره.اولین و مهمترین چیزی که مطرحه اینه که خودم میتوانم.یعنی خودم.یعنی بیس و پایه ی کار روی خودم استواره و در نهایتم این خودمم که با تفکر و تصمیم و عملم خوش بختی یا بد بختی خودمو در زندگی فعلی تعیین میکنم.
    حالا میخوام بدونم این چه چیزیه.یعین رمز و راز یا بهتر بگم فوت و فن کارت کجا بوده که تونستی دگرگونیتو با سرعت زیادی آغاز کنی؟
    ممنون میشم.
    این همه تغییر خیلی عجیب نیست تا وقتی که اراده هست ،دوست عزیز واقعیت اینه "ما همه می تونیم،با توکل بر خدا"رمز مشخصی نداره!البته یه سری عوامل هستند که انگیزه های منو تقویت کردند ولی اینا همه به تفکرات خودت بستگی داره.
    به نظر من زندگی باید از روز مرگی در بیاد اینکه بیای یه کاری رو تعجب برانگیز به دونی و یه تحول 180درجه ای رو غیر قابل باور ، به این علتِ که اکثر افراد رسیدن به هر موفقیتی رو فقط با یه روال خاص می شناسند البته این 100% درسته ، حالا من که با اون روال پیش نیومدم باید چه کنم؟ اگه بخوام اون اصل رو رعایت کنم از بقیه عقب می افتم.
    یه مثال ساده می زنم!! حتماً وقتی پست منو خوندید یاد این افتادید "رهرو آن نیست که گهی تند گهی خسته رود /رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود"
    100% درسته و تأئید میشه کسی که از همون اول آهسته وپیوسته اومده بالا حتماً نتیجه می گیره ولی من که تا الان غافل بودم اگه آهسته برم که تا 6 ماه بعد کنکور به بقیه می رسم!!.
    هنر اینه که بتونی یه تحول بزرگ بوجود بیاری من تحول ، ایده های جدید و خلاقیت رو می پسندم.

13. 5 کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

نوشته شده توسط pesarebaba2006
    سلام به همگی عزیزان . گفتم یه کار خلاقانه کنم.واسه همین یه عکس از محیط درس خوندنم گرفتم تا شاید این کار من با سلیقه ی بعضی از شماها جور در بیاد. (مدیران محترم لطفا delete نفرمایند)

شما بهتر بود طراح دکور میشدی!!!
    رو میزت چقد شلوغه ؟ رو میزو خالی کن فقط کتابی که میخونی رو بزار.
    بهتر بود میز رو، رو به یه فضای باز بزاری.
    Last edited by Vict0Ria; 07-03-2009 at 07:50. دليل: از دسته این....:(

15. 3 کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

4

شما بهتر بود طراح دکور میشدی!!!
    رو میزت چقد شلوغه ؟ رو میزو خالی کن فقط کتابی که میخونی رو بزار.
    بهتر بود میز رو، رو به یه فضای باز بزاری.
    شما درست میگین. ولی اینطوری خیلی بهتر میشه تمرکز گرفت.خوشبختانه آدم بهانه گیر و دلیلتراشی برای ناکامی هام ، نیستم. و خوب میتونم تمرکز کنم. واسه همین وقتی میرم تو نخ مطلب ، اصلا نگاهم به جای دیگه نمیفته.
    ولی نظرتون قابل احترامه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •