تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 1137 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

- ریاضی تجربی؟ (تست)
    به نظرتون اگه تستای حسابان رو کارکنه که سطحش واسه تجربی ها بالاست،فایده داره یا باید کتابای تجربی بخونه؟اگه آره چی توصیه میکنید؟
    - واسه زیست شناسی بجز خیلی سبز کتاب خوب دیگه ای تو بازار هست؟
    - واسه زمین شناسی مبتکران خوبه؟ کسی کتاب بهتری می شناسه که امتحانشو پس داده باشه و مورد تائید باشه؟
    - واسه زبان بجز کتابای شهاب اناری کسی کتاب بهتری پیشنهاد می کنه؟
    - واسه زبان فارسی هامون سبطی یه کتاب دو جلدی داره که مبتکران چاپ می کنه اونو بگیریم یا صبر کنم این کتاب جدیده که دریافت می خواد منتشر کنه بیاد تو بازار؟
    - آمار به جز گاج چی خوبه؟
    - فیزیک رمزینه خوبه یا اندیشه سازان؟ (به این یکی خیلی دقیق جواب بدید لطفن طرف فیزیکش می لنگه و اصلن از فیزیک خوشش نمیاد)
    - تست ادبیات؟

* دوستان یکی که من باهاش رودربایسی دارم ازم خواسته بهش کتاب معرفی کنم یه جورای پای آبرو وسطه.تروخدا زود جواب بدید( و البته دقیق) تا من شرمنده نشم.شرایط بس ناجوانمردانه سخت است !

سلام به دوستان گرامی
    من کتاب زبان فارسی مبتکران را دارم ..هردوجلدشو اما کنکوری نیستو کاملا با ترتیب کتاب متفاوته و توصیه میکنم کتاب گاج سبز ...میدونی چه جوریه ؟!!!اول هر درس را اومده نکاتش را گفته و بعد تستهای کنکور را و تالیفی برات قرار داده
    فیزیک مبتکران خوبه تالیف محمود زاده...ادبیات مبتکران (تستهای چهار گزینه ای )

خب دوستان جواب منو بدید :برای کنکور تخصصی زبان ،کتاب لغات و اصطلاحات مبتکران تالیف شهاب اناری گرفته ام ...میگن بهترین کتاب برا کنکور زبانه ؟!!!درسته ؟!!

با تشکر فراوان

2. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

ببینم دین وزندگی مبتکران کتابش چه جوریه؟!!!من ندیده ام برای سال دوم وسوم انتشار کرده باشه ..فقط یه جا دیدم نوشته بود،کتاب جامع دین وزندگی چاپ مبتکران ولی خودم از گاج سفید استفاده میکنم...گاهی اوقات هم قلم چی (از سوالاتش خوشم نمیاد ) این که میگید همگامان دیگه چه ویژگی هایی داره؟!!!تازه شنیده ام گاج یه کتاب مخصوص احادیث و ایات چاپ کرده...کسی از اون استفاده کرده ؟!!!!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فیزیک مبتکران خوبه تالیف محمود زاده...
    البته این کتاب بدرد کنکور نمیخوره ولی واسه امتحان نهایی و امتحانایی دیگه (منظور تشریحیه) عالیه. اگه شما برای کنکور میخواین سمت این کتاب نرین.
    برای زیست بعد از کتاب سبز کتابهای محوری مهروماه هم خیلی خوبه البته باید قبلش کتاب رو مطالعه کنین بعد برین سراغش . ریاضی تست تجربی اینا خوبن: نوبل/خیلی سبز/مهروماه (بررسی کنید ببینید کدوم رو میپسندین)
    چون فیزیک رمزینه رو ندیدم نمیتونم نظری بدم ولی اندیشه سازان عالیه. بقیه رو هم نظری ندارم واسه اینکه الکی خرج رو دستتون نذارم بچه هایی که واردترن جواب بدن

5. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

درسته که اکثر سوالاش تشریحیه اما من برای فیزیک 2که استفاده کردم ،راضی بودم ودر انتهای همون جواب تشریحی ،نکات مهمی داشت کهواقعا به درد میخورد...و اخر هرفصل هم که سوالات کنکور را اورده بود ،راحتتر از سوالات خودش جواب میدادم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دوستان میشه بگید برای درس جبر و احتمال چه کتابی را بگیرم...کتاب گاج سفید که با ریاضیات گسسته با هم هست را دارم ولی چون سال سوم هستم فقط مباحث مربوط به سال سوم را میخونم ...شما دیگه چه کتابی را معرفی میکنید؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم دین وزندگی مبتکران کتابش چه جوریه؟!!!من ندیده ام برای سال دوم وسوم انتشار کرده باشه ..فقط یه جا دیدم نوشته بود،کتاب جامع دین وزندگی چاپ مبتکران ولی خودم از گاج سفید استفاده میکنم...گاهی اوقات هم قلم چی (از سوالاتش خوشم نمیاد ) این که میگید همگامان دیگه چه ویژگی هایی داره؟!!!تازه شنیده ام گاج یه کتاب مخصوص احادیث و ایات چاپ کرده...کسی از اون استفاده کرده ؟!!!!

کتاب برای پیام ایه کتاب نشر الگو خیلی کتاب خوبی هست

برای تست هم که بین جامع گاج و جامع نشر الگو(انرژی اتمی)صحبت میشه من جفتش رو دارم

خلاصه هاش که خیلی مثل همه ولی تست بنظرم تست های نشر الگو سنگین تره
    Dadash eshtebah nakon.vala gaj behtare.kheyli khob dars dade.man ghalam chi dino zendegi hamishe bala 90 mizanam.ba hamin gaj
    داداش؟اسمم که تبسم ِ
    بگذریم این بالا گفتم من جفتش رو دارم ولی بشخصه درصد های گاجم بالاتر از انرژی اتمی چرا نمیدونم؟

و خودم کتاب انرزی اتمی رو بیشتر میپسندم

توی خلاصه هاش هم با اینکه خیلی شبیهن نشر الگو بهتر کار کرده

منظورتون اينه كه كتاباش پيدا نميشه يا قيمتش خيلي بالاست ؟؟
    نه همینجوری گفتم خب هر کسی یه شرایطی داره
    ای بابا کاش زودتر میومدم اینجا من همین دیشب کاج سفیدو خریدم
    گاج سفید رو دست کم نگیر خیلی کتاب خوبیه

در کنار اینکه بیشتر از هر چیز میتونی به همون خوندن و به عبارتی بلع و هضم کتابتکیه کنی

برای نکات و اینها هم واقعا کفایت میکنه خودت رو اذیت نکن

9. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دوستان برای درس جبر و احتمال چه کتابی را تهیه کنم؟!!!کتاب مبتکران را دیدم اما خیلی حجمش زیاده و فوق العاده وقت گیر به نظر میرسه اما کانون سبز (نکته ها وروش ها)کامل و جامع نیست و زیاد ازش خوشم نیومد اما کانون ابی میگن بد نیست ،اره ؟!!! گاج دارم اما با ریاضیات گسسته ترکیب شده و برای سال سومی به درد نمیخوره ،نه ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها شما واسه تحلی چی میخونین؟
    از این کتابا تو بازار کدوم اموزشی تره.مفهومی؟؟

12. این کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان برای درس جبر و احتمال چه کتابی را تهیه کنم؟!!!کتاب مبتکران را دیدم اما خیلی حجمش زیاده و فوق العاده وقت گیر به نظر میرسه اما کانون سبز (نکته ها وروش ها)کامل و جامع نیست و زیاد ازش خوشم نیومد اما کانون ابی میگن بد نیست ،اره ؟!!! گاج دارم اما با ریاضیات گسسته ترکیب شده و برای سال سومی به درد نمیخوره ،نه ؟!!

اگه قصدت امتحان نهایی که یه گاج سیاه بگیر.
    اگه واسه کنکور لازم داری.مبتکران.همون که عکس هندونه رو جلدشه

14. 2 کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    من کتاب زبان فارسی مبتکران را دارم ..هردوجلدشو اما کنکوری نیستو کاملا با ترتیب کتاب متفاوته و توصیه میکنم کتاب گاج سبز ...میدونی چه جوریه ؟!!!اول هر درس را اومده نکاتش را گفته و بعد تستهای کنکور را و تالیفی برات قرار داده
    فیزیک مبتکران خوبه تالیف محمود زاده...ادبیات مبتکران (تستهای چهار گزینه ای )

خب دوستان جواب منو بدید :برای کنکور تخصصی زبان ،کتاب لغات و اصطلاحات مبتکران تالیف شهاب اناری گرفته ام ...میگن بهترین کتاب برا کنکور زبانه ؟!!!درسته ؟!!

با تشکر فراوان

کسی که از من خواسته کتاب معرفی کنم سوم ِ.
    زبان فارسی واسه کنکور نمیخواد که واسه اینکه کلن تسلط پیدا کنه و الخ می خواد.تو که میگی این کتاب رو داری ترتیبش رو کار نداشته باش کلن چه جوریاست؟ به درد همه جور آدم می خوره؟(ضعیف و متوسط و ...)خوب توضیح داده.
    بعد از خوندنش آدم میتونه ادعا کنه تو زبان فارسی کلی چیز حالیشه و ...؟

*واسه کنکور اختصاصی هم شهاب اناری یه کتاب 4 جلدی داره که دو جلدش گرامر کاربردی و دو جلدش درک مطلب و ... است.چاپ نمیشه باید بگردی پیداش کنی.احتمالن این رو گفتن و گرنه من اسم اون کتاب رو به عنوان کتاب اصلی واسه اختصاصی نشنیدم (میگن مکمل خوبیه)

16. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •