این کارا رو هم کردم..اینترنت هم ADSL هست...
چرا این مشکل برای هیچ کسی تا حالا پیش نیومده....ویندوز عوض کنم فقط برای یه مسنجر؟؟![]()
این کارا رو هم کردم..اینترنت هم ADSL هست...
چرا این مشکل برای هیچ کسی تا حالا پیش نیومده....ویندوز عوض کنم فقط برای یه مسنجر؟؟![]()
سلام ؛ اگه شما همه چيز رو چك كرده باشين و باز مشكل سره جاشه ممكنه پورت شما بسته شده باشه
از ديد من بهترين كار اينه كه با ISP مشورت كنين..
با سلام
اين مشكل بيشتر نرم ا فزاري و ويندوزي هست
شما با وب مسنجر هم امتحان كن
و اينكه حتما ويندوز رو عوض كن و يه ورژن ديگه از مسنجر رو نصب كن
البته يه كار ديگه هم ميتونيد بكنيد
نرم افزار مسنجرتون رو با your uninstaller پاكش كنيد و دوباره نصب كنيد
اگه نشد ويندوز رو ديگه بايد عوض كنيد
موفق باشيد.
سلام من امروز میخواستم برم تو چت ولی موقع وصل شدن یاهو مسنجر ارور میده یه ورژن دیگه هم دان کردم ولی اونم ارور میده.اینم ارورش there was a problem to sign yahoo messenger![]()
از پروكســــــــي استفاده نمي كنين..؟
ADSL هستين..؟ با آيدي ديگه تست كردين..؟
نه استفاده نمیکنم . adsl هم ندارم.بله تست کردم.ولی بعضی موقعها به طور شانسی وارد میشه ولی دوباره قطع میشه![]()
سلام
1- آواتار مسنجرم (display image ) را نمیتونم تغییر بدم . وقتی یه تصویر دیگه انتخاب میکنم دوباره برمی گرده روی همون تصویر قبلی
2- یه آیدی دارم که وقتی میخوام براش عکس انتخاب کنم ، توی کادر تصویر فقط سیاهی هست و عکس نمیاد
چیکار باید بکنم ؟؟
ممنون
آواتار قبلـی که بهش بازمیگرده رو پاک کنید و چند بار این رو انتخاب کنید1- آواتار مسنجرم (display image ) را نمیتونم تغییر بدم . وقتی یه تصویر دیگه انتخاب میکنم دوباره برمی گرده روی همون تصویر قبلی
باید بیشتـر چت کنید2- یه آیدی دارم که وقتی میخوام براش عکس انتخاب کنم ، توی کادر تصویر فقط سیاهی هست و عکس نمیاد
من وایمکس دارم و چند روزه این مشکل رو دارم! فکر میکنم ایرانسل کاری کره که نشه آی دی رو باز کرد. درسته؟؟؟
موقع log in شدن سرعت دانلود و آپلود 0 میشه و باز نمیکنه![]()
بي چاره ايرانسل...!؟!
وقتي آپ 0 باشه... يعني ياهو مسنجر مشكل داره...!؟! چون هيچي Send نمي كنه...!؟!
وقتي هم چيزي Send نشه... و Request اي فرستاده نشه...! پس Response هم گرفته نميشه و Recive صفر ميشه...!؟!
موفق باشيد...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)