تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 274 از 2550 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    از دوستان به ویزه آقا مسعود میدانند که چرا همارا قطع و وصلش و معلق بودنش زیاد شده ؟ برای باز کردن همین فروم هم باید چند بار رفرش کنم بعد با کلی زحمت باز میشه . برای بسیاری از سایتها هم همین طوره.
    کلا از چند روز پیش سرعت مرور صفحات به شدت پایین اومده در حالی که سرعت دانلود افتی نداشته آیا چنین چیزی امکان دارد ؟

2. 4 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    ما از صبح تا الان گذاشتیم دانلود کنه / با نصف سرعت دانلود می کنه

یعنی بجای 120 ( یا حالا دوروبر 120 ) داره به 50-60 دانلود می کنه / در حالی که برای سرویس 1 مگ نباید اینطوری باشه
    به نظرتون این مشکل رو مکس نت حل می کنه یا ... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    ما صبح گذاشتیم دانلود کنه / با نصف سرعت دانلود می کنه

یعنی بجای 120 ( یا حالا دوروبر 120 ) داره با 50-60 دانلود می کنه / در حالی که برای سرویس 1 مگ نباید اینطوری باشه
    به نظرتون این مشکل رو مکس نت حل می کنه یا ... ؟
    قبلا از همارا محدود 512 داشتیم که با همین سرعت 50-60 دانلود می کرد ولی چون سرویس 1 مگ نمی داد مجبور شدیم به طور مکس نت بریم که با همین 50-60 دانود می کنه

به بخش فروش زنگ می زینم پاس می دن به سمت پشتیبانی می گن باید اونا پاسخ بدن
    به پشتیبانی زنگ می زنیم پاس می دن بخش فروش می گن اونا باید پاخس بدن

الان چیکار باید بکنم؟

امروز می خواستم برم مکس نت گفتم از طریق تلفن شاید حل کردن ( البته دیروز هم گفته بودیم که جواب درستی ندادند )

گفتیم با این سرویس مشکلمون حل می شه نشد که بدتر هم شد!!

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سلام
    از دوستان به ویزه آقا مسعود میدانند که چرا همارا قطع و وصلش و معلق بودنش زیاد شده ؟ برای باز کردن همین فروم هم باید چند بار رفرش کنم بعد با کلی زحمت باز میشه . برای بسیاری از سایتها هم همین طوره.
    کلا از چند روز پیش سرعت مرور صفحات به شدت پایین اومده در حالی که سرعت دانلود افتی نداشته آیا چنین چیزی امکان دارد ؟

اتفاقا منم این طوریم !! سرعت مرور صفحات پایینه ولی سرعت دانلود فرقی نکرده البته امروز این طوری شده .وووو

1

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام
    اتفاقا منم این طوریم !! سرعت مرور صفحات پایینه ولی سرعت دانلود فرقی نکرده البته امروز این طوری شده .وووو

1
    منم همین مشکل رو دارم
    دیروز بدتر بود . زنگ زدم گفتن احتمالا خطتون نویز داره. نویزگیر هم وصل کردم . سرعت دانلود خوب شد ولی مشکل باز شدن صفحات همچنان باقیست. بدجور بگیر نگیر داره

آقا مسعود بیاین یه متن از سوال و جواب های ما با همارا رو هم بذارین دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم
    دیروز بدتر بود . زنگ زدم گفتن احتمالا خطتون نویز داره. نویزگیر هم وصل کردم . سرعت دانلود خوب شد ولی مشکل باز شدن صفحات همچنان باقیست. بدجور بگیر نگیر داره

آقا مسعود بیاین یه متن از سوال و جواب های ما با همارا رو هم بذارین دیگه
    سلام
    پس دوستان هم همین مشکلو دارن
    من الان با شرکت تماس گرفتم خدا را شکر که ایندفه هفت خان رستمو رد نکردیم (همون شماره ها ) خیلی زود برداشتن
    مسئولش گفت که مشکل از ما نیست و مسئولیت کاهش سرعت مرور بر عهده مخابرات است . علتش هم مشکل در خط بین زنجان و تبریز است . بعد گفتند که مخابرات قول داده بود تا آخر هفته مشکل را حل کنند ولی هنوز حل نشده است .

8. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

آقا مسعود ممنون از اطلاعاتتون ولی شما نمیدونم دقیقا چرا به این حد از همارا سیستم طرفداری میکنید ولی من حتی از بخش فروش همارا ناراضی هستم چه برسه به سرویسشون . سیستم همارا با باج دادن به مخابرات داره در سیستم بقیه ISP ها اختلال ایجاد میکنه . یکی از دوستان من در مخابرات کار میکنه و اینو به من گفته . به هر حال کاری ندارم . من چند سال میشه از ماکس نت هم استفاده کردم از شاتل هم . از هر دو راضی هستم . یه زمانی از همارا هم استفاده کردم الان هم یکی از دوستان و آشنایان ما با همارا کار میکنه همیشه ناله میکنه از سرویس همارا . در این سایت یه عده میخون راهنمایی بگیرند و به اصطلاح اطلاعات شیر بشه ولی شما نمیدونم چرا قصد تخریب دارید و همه شرکتها رو به غیر از همارا زیر سئوال میبرید ؟؟؟ البته دور از انتظار نیست
    شاید بهتر بود از اطلاعاتتون (البته شک دارم داشته باشید) در اختیار یزورها بذارید نه چند مورد از اشتباهات شرکتها رو اینجا عَلم کنید .
    اینم بگم قصد جسارت و توهین به کسی هم نداشتم فقط میخواستم جو این تاپیک بهم نخوره .
    با تشکر

10. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

اقای مسعود شما که اینقدر طرف همارا رو دارید باهاشون صحبت کنید اونا هم دانلود شبانه رو افزایش بدن مثلا :
    1نصفه شب تا 8 صبح
    تا دهن بقیه سرویس بشه
    موافقم . مسعود به جای اینقدر بد گفتن از بقیه شرکتها و طرفداری از همارا بگید همین سرویس ها رو نصف قیمت بدن وگرنه آششون همچین آش دهن سوزی نیست

12. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

با سلام

لطفا قبل از هر چیزی به این صفحه برید و از موضوع آگاه بشید :

forum.p30world.com/showthread.php?t=344167

ماکس نت و چالشهایپیش رو

داستان از زمانی کلید می خورد که ماکس نت وسوسه شده واقدام به ارائه ی سرویس های محدود حجمی مینماید

و حتی در اقدامی عجیب و جهت پیشی گرفتن بر رقبای احتمالی ! ( به زعم خودشان) پارا را فراتر گذاشته و سرویس 2 مگابیت را ( با قیمت نجومی ) با افتخار هر چه تمام آماده ی ارئه معرفی می نماید

بعد از اندک زمانی که از ارائه ی این سرویس ها می گذرد و تجربیات ماکس نت در این زمینه رو به افزایش می گذارد و صد البته از طرف دیگر اعتراض یوزر ها اغاز میشود

( مبنی بر اینکه چند شرکت دیگر همین سرویس را با قیمتی پایینتر و شبانه ی رایگان ارائه میکنند ) .

ماکس نت با عجله هر چه تمام اقدام به راه اندازی استفاده ی شبانه ی رایگان میکند تا اعتراض یوزر ها( مرفهان بی درد ! ) را خاموش کند

حتی برای بار دوم هم که شده پارا فراتر گذاشته و ساعت استفاده ی رایگان را از 2 تا 8 صبح اعلام میکند ( شرکت های دیگر این زمان را تا 7 اعلام کردهاند )

اما این ترفند هاهم صدای اعتراض یوزر ها را خاموش نمیکند چون مشکل از جای دیگری آب میخورد !!!

بله طبق روال معمول دیگر شرکت ها این شرکت هم نرم افزار مشهور اکانتینگ پارس پویش را در سیستم خود نصب کرده است ولی هنوز .. . . . .

اندک زمانی میشودکه یوزر ها این بار به حجم کم شده ی خود در زمان استفاده ی رایگان معترضند وجواب شنیده شده از پشت تلفن یک قسمت دارد :

() اسمتون رویادداشت میکنم تا وقتی مسول فنی ( ادمین ) از مرخصی امد مشکلتون رو بررسی کنه

( نه اینکه حجمتون رو برگردوونه ! – تازه برسی خواهد کرد که مبادا یوزر حق شرکت راپایمال کند آنهم شرکتی که بجای 5 تومن 20تومن برای راه اندازی میگیرد )

بیچاره یوزر هاییکه این نوع مشکلات را دارند تجربه میکنند از روزهای وسط هفته ی پیش ( تا الان بیش از 10 روز ) وقتی با پشتیبان صحبت میکنند و کار به جاهای حساس میرسه این بهانه رو میشوند که ادمین شبکه رفته مرخصی .

حال این چه ادمین و شرکتی است که فعلا (تا زمان نگارش این سطور ) 10 روز از 30 روز ماه رو مرخصی تشریف دارند خدا میداند !

آیا بهتر بودشرکت بجای پشتیبان شبانه یک ادمین زاپاس تدارک میدید ؟

مرسی از اطلاعاتت
    به نظر من بهتر بود که یه همچین سیستمی حتی با این ضعف هایی که البته باید نسبت مشترکهاشو در نظر بگیرید رو شرکتهای دیگه هم داشتند .
    تدارک دیدن سیستم پشتیبانی رو کدوم یکی از شرکتهای دیگه حتی بهش اهمین میدن . به هر کدوم زنگ میزنی جواب نمیدن چه برسه ...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

ویرایش شد ...
    Last edited by symk; 31-08-2009 at 14:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •