ممنون خودش ولی تو شبیه ساز خیابونش رو حذف کرده و ماشینی از اونجا عبور نمیکنه! چه بد![]()
ممنون خودش ولی تو شبیه ساز خیابونش رو حذف کرده و ماشینی از اونجا عبور نمیکنه! چه بد![]()
دفعه قبل از مهرآباد تا دبی رفتم همین بلا سرم اومد!! انقدر عصبی شدم
که مستقیم هواپیما و مسافراشو یه جا فرستادم کف دریا.
همین کار رو کردم ولی فایده نداشت.![]()
دوست دارید به صورت زنده به مکالمات برج مراقبت فرودگاه های دنیا گوش دهید ؟!
دوست دارید مکالمات ATC را از خود خلبانان سراسر جهان بیاموزید؟
از هدست خلبانان به گوش شما!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen_rkh; 03-04-2010 at 21:59.
پس اینجوری که من فهمیدم منظور من فلپ باید باشهاز کجاش بیرون میاد؟
اگر از زیر بال میاد اسمش Flap (فلپ) و توضیحش هم یک کتاب میشه برو تو مقاله بخون.
ولی فلپ موقع فرود یعنی لحظه ی فرود بیرون نمیاد. از قبلش بیرونه. بعد از فرود جمعش میکنند.
کد atc فرودگاه های مختتلف رو مثلا امام رو چطوری میشه پیدا کرد؟
بله دقیقا فلپ هست.پس اینجوری که من فهمیدم منظور من فلپ باید باشه
![]()
Flaps
باله هایی در زیر بالهای اصلی (Wings) هستند که طبق درجه بندی خاصی باز میشوند. این باله ها جریان هوای زیر بال را تغییر میدهند و سبب میشوند هواپیما زودتر بتواند از باند جدا شود و یا دیرتر دچار Stall شود.
مقدار باز بودن Flap در زمان Take off و landing بسته به نوع هواپیما و شرایط محیط متغیر است.
همیشه Flap را بعد از بستن چرخها ببندید و در هنگام فرود هم بعد از باز شدن چرخها آنها را باز کنید. در هنگام پرواز با سرعت زیاد اگر Flap باز باشد قطعا آسیب میبیند.
همچنین در جلوی بالهای بعضی هواپیماها قسمتی وجود دارد که Slats نامیده میشود و همراه با Flaps باز میشود و وظیفه ی آنها تقریبا مثل Flap است ولی محدود تر.
از Flap میتوانید در هنگام فرود برای کم کردن سرعت فرود استفاده کنید. مقدار باز بودن Flap در شرایط مختلف در دفترچه ی مخصوص هر هواپیما وجود دارد.
تقریبا تمام هواپیماها دارای Flap هستند.
اگر منظورتون اینه که در این سایت چطوری میشه این کار رو کرد، باید بگم که فعلاً فرودگاه های ایران به این سایت اضافه نشدن، اما هر لحظه چند فرودگاه جدید به این سایت اضافه می شن. برای جستجوی یک فرودگاه، کد ICAO این فرودگاه رو توی فیلد سمت چپ صفحه وارد کنید.
اما اگه منظورتون اینه که به طور کلی چطور میشه از کد فرودگاه های مختلف مطلع شد، باید بگم که سایت های زیر برای این کار مناسب هستند:
Falling Rainکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWorld Aero Dataاما راحت ترین راه استفاده از همون شبیه ساز هست. زمانی که شما فرودگاه مبداً پرواز رو انتخاب می کنید، می تونید با وارد کردن کشور یا شهر، از فرودگاه های داخل اون کشور یا شهر مطلع بشید و کد ICAO اون ها رو هم ببینید. یا اینکه اسم خود فرودگاه رو وارد کنید و کد ICAO رو در جلوی اون ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
Last edited by mohsen_rkh; 04-04-2010 at 07:12.
کسی این جا نرم افزار AES رو برای FSX داره؟
اگه داره لطفا با کرکش Upload کنه. ممنون
سلام به همگی
آقا من یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی تو FSP میپرم گاها کل محیط FSX کرش میکنه و ارور Dont send میده...
وقتی دقت کردم دیدم موقع اجرای fsp حدود 1200 مگ از رم پر شده... البته من روی رزولوشن 900*1440 پرواز میکنم و تمام جزئیات رو هم روی حداکثر گذاشتم...
دوستانی که رو رزولوشن بالا پرواز میکنن هم همین مشکل رو تا حالا داشتند...؟؟؟
رو گرافیک 256 رم 512 جواب می ده؟
من دسته genius metalstrike pro خریدم خوبه؟
بله. البته باید جزئیات رو کم کنید.
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
بله. عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)