تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 1081 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

دوست من با اين تنظيمات شما دقيقا با IDM به مشكل برميخوريد. تنظيمات را بصورت زير قرار بديد.:

در تصویری که شما گذاشتید عبارتهای زیر اومده :

Allow any TCP activity

Allow any UDP activity

ولی در قسمت Filteration reule مربوط به idman برای من گزینه های زیر اومده :

Allow any TCP activity with specified host

Allow any UDP activity with specified host

در ضمن بجای دو گزینه 8 بار این گزینه ها تکرار شده (برای آی پی های مختلف)

الان که همه این گزینه ها روی حالت سبز هستند و تیک خوردند برای دانلود مشکل دارم .

idman قادر به شروع دانلود نیست .
    مرتب برای هر دانلود باید آنتی ویروس رو موقتا غیر فعال کنم .

خب احتمال هست که در اون لحظه ویروسی چیزی حمله کنه و این خیلی بده .

تازه بعد از شروع دانلود و فعال شدن آنتی ویروس بعد از مدتی سرعت دانلود پایین میاد و خیلی وقتها نهایتا سرعت به صفر میرسه .
    هی برای ادامه دانلود مرتب باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنم .

خیلی داره اذیت میکنه .

-----------
    چیکار باید بکنم ؟؟

نمیشه از اول اول idman رو به فایر وال معرفی کنم و اختیارات کامل رو بهش بدم ؟؟

ممنون میشم یک راه حل اساسی بدین که از شر این معضل راحت بشم /

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

pandemonium عزیز
    اول ببین فایروال باید بر روى حالت Training Mode باشه (یا Low Security) ... بقیه گزینه ها بدرد کار با اینترنت نمیخوره
    دوم اینکه از نسخه بتا که استفاده نمى کنى

کاسپر زمانى اجازه فعالیت IDM رو سلب میکنه که خود کاربر این فرمان رو بهش بده ... وقتى کاسپر رو نصب میکنى، فایروالش شروع به تکامل میکنه یعنى از اون زمان هر برنامه اى که براى اولین بار قصد ارتباط با جهان خارج رو داره باید اجازه دائم یا موقتش صادر بشه یا کلا بلوکه بشه

براى اینکه مشکلاتى نظیر مشکل شما پیش نیاد باید در دادن دستور به فایروال دقت کرد:
    پس از اینکه کاسپر نصب شد، درست در اولین فعالیت IDM ، کاسپرسکى یه هشدارى در زمینه فعالیت IDM میده که شما باید همانند تصویر زیر در همون مرحله اونو بعنوان دانلودمنجر به کاسپر معرفى کرده و گزینه Allow بزنید (یا حتى میتونید با انتخاب گزینه Any Activity اجازه هرگونه فعالیت رو بهش بدید)

اما راه حل مشکلت در حال حاضر اینه که فکر کنم فقط کافیه یکبار فایروال کاسپر رو خاموش کنى (نه اینکه کاسپرسکى رو غیرفعال کنى) و دوباره فایروال رو روشن کنى و بعد مجددا با IDM کار کن ...اینبار که هشدار داد همانند تصویر بالا عمل کن

امیدوارم مشکلت حل بشه
    Last edited by majid20; 12-04-2008 at 13:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    ببخشيم من دو سوال داشتم ! البته تو تاپيك هاي مربوط به كسپرسكي گشتم ولي جواب به چشمم نخورد
    توضيحات مسئله : رو كامپيوتر اداره كسپر 6 نصب شده (يعني نصب كردند) و در كامپيوتر منزل از كسپر 7 استفاده مي كنم همچنين در اداره اينترنت با سرعت بالا داريم ولي در منزل اينترنت ذغالي
    سوالات :
    1 آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر را سيو كرد و به كامپيوتر منزل منتقل كرد ؟؟ اگر پاسخ مثبت است چگونه ؟؟
    2- آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر 6 را به به كسپر 7 منتقل نمود ؟؟؟ روشهاي ممكن را توضيح دهيد؟

ببخشيد من معلم يا استاد نيستم ولي مجبور شدم سوالات رو اينجوري مثل امتحانات بنويسم . ضمنا" نمره اين سوالات در امتحان پايان ترم شما نتيجه مستقيم دارد
    از كليه دوستاني كه جواب مي دهند يا حتي سوالات را مي خوانند متشكر و سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

pandemonium عزیز
    اول ببین فایروال باید بر روى حالت Training Mode باشه (یا Low Security) ... بقیه گزینه ها بدرد کار با اینترنت نمیخوره
    دوم اینکه از نسخه بتا که استفاده نمى کنى

کاسپر زمانى اجازه فعالیت IDM رو سلب میکنه که خود کاربر این فرمان رو بهش بده ... وقتى کاسپر رو نصب میکنى، فایروالش شروع به تکامل میکنه یعنى از اون زمان هر برنامه اى که براى اولین بار قصد ارتباط با جهان خارج رو داره باید اجازه دائم یا موقتش صادر بشه یا کلا بلوکه بشه

براى اینکه مشکلاتى نظیر مشکل شما پیش نیاد باید در دادن دستور به فایروال دقت کرد:
    پس از اینکه کاسپر نصب شد، درست در اولین فعالیت IDM ، کاسپرسکى یه هشدارى در زمینه فعالیت IDM میده که شما باید همانند تصویر زیر در همون مرحله اونو بعنوان دانلودمنجر به کاسپر معرفى کرده و گزینه Allow بزنید (یا حتى میتونید با انتخاب گزینه Any Activity اجازه هرگونه فعالیت رو بهش بدید)

اما راه حل مشکلت در حال حاضر اینه که فکر کنم فقط کافیه یکبار فایروال کاسپر رو خاموش کنى (نه اینکه کاسپرسکى رو غیرفعال کنى) و دوباره فایروال رو روشن کنى و بعد مجددا با IDM کار کن ...اینبار که هشدار داد همانند تصویر بالا عمل کن

امیدوارم مشکلت حل بشه
    ممنون.
    این کار رو کردم : فایروال رو خاموش و بعد روشن کردم .
    ولی مشکل دانلود با آی دی من همچنان سرجاش هست . تغییری نکرد.

خب فکر میکنم با خاموش و روشن کردن هیچ تغییری در تنظیمات فایروال که انجام نمیشه .

قبلا یک بار آی دی من رو هم آن اینستال کردم و دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرد .
    دیگه فایروال ازم چیزی نپرسد چون تنظیمات رو قبلا داشت .

الان برداشتم آی دی من رو کلا از لیست فیلترشن روال پاک کردم و دوباره دانلود کردم که مثلا فایروال مصل دفعه اول ازم چیزی بپرسه ولی هیچ چیزی نپرسید !
    و کماکان مشکل دانلود دارم.

دوباره هم که بخوام آی دی من رو به لیست فیلترشن رول خودم دستی اضافه کنم ازم آی پی های مجاز رو میخواد . باید آی پی برهش وارد کنم و خود اینها یعنی محدودیت !

مگه میشه راهی نباشه که تنظیمات اولیه فایروال رو دستکاری کرد ؟؟؟

چی کار کنم فایروال آی دی من رو محدود نکنه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض یک چیز عجیب !

برداشتم فایروال رو استپ کردم .
    بعد با آی دی من خواستم یک فایل رو دانلود کنم ولی دیدم باز هم -با وجود خاموش بودن فایروال - نمیتونه دانلود رو شروع کنه !!

تنها زمانی تونست دانلود رو شروع کنه که کل کاسپر اینترنت سکوریتی رو متوقف کردم !

این یعنی جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند بار بر روى سیستم دوستان فایروال کسپر با IE ویا IDM مشکل داشته (که بخاطر دستور بلاک اشتباه ، این مشکل پیش اومده بود) و من با خاموش کردن فایروال و روشن کردن مجدد اون، این مشکل رو حل میکردم ...

اما با این اوصاف که شما میگید من فکر کنم مشکل از فایروال نباشه ... خوب به تصویر زیر نگاه بکن... تنظیمات فایروال کاسپر براى IDM در حالت درست باید اینطور باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برداشتم فایروال رو استپ کردم .
    بعد با آی دی من خواستم یک فایل رو دانلود کنم ولی دیدم باز هم -با وجود خاموش بودن فایروال - نمیتونه دانلود رو شروع کنه !!

تنها زمانی تونست دانلود رو شروع کنه که کل کاسپر اینترنت سکوریتی رو متوقف کردم !

این یعنی جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه نگاه به قسمت Parental Control بنداز ببین خاموش کردى یا روشنه ... شاید سایتى که IDM قصد دانلود داره رو ----- کرده

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خب مشکل من همینه دیگه :

دو گزینه آخر در لیست فایروال این برنامه برای من وجود ندارند

نمیدونم چه طور این دو گزینه رو بهش اضافه کنم .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

یه نگاه به قسمت Parental Control بنداز ببین خاموش کردى یا روشنه ... شاید سایتى که IDM قصد دانلود داره رو ----- کرده
    نه خاموشه .

دانلودم از رپیدشر بوده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    ببخشيم من دو سوال داشتم ! البته تو تاپيك هاي مربوط به كسپرسكي گشتم ولي جواب به چشمم نخورد
    توضيحات مسئله : رو كامپيوتر اداره كسپر 6 نصب شده (يعني نصب كردند) و در كامپيوتر منزل از كسپر 7 استفاده مي كنم همچنين در اداره اينترنت با سرعت بالا داريم ولي در منزل اينترنت ذغالي
    سوالات :
    1 آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر را سيو كرد و به كامپيوتر منزل منتقل كرد ؟؟ اگر پاسخ مثبت است چگونه ؟؟
    2- آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر 6 را به به كسپر 7 منتقل نمود ؟؟؟ روشهاي ممكن را توضيح دهيد؟

ببخشيد من معلم يا استاد نيستم ولي مجبور شدم سوالات رو اينجوري مثل امتحانات بنويسم . ضمنا" نمره اين سوالات در امتحان پايان ترم شما نتيجه مستقيم دارد
    از كليه دوستاني كه جواب مي دهند يا حتي سوالات را مي خوانند متشكر و سپاسگزارم
    دوست عزيز انتقال فايل های آپديت از محصول کسپری به محصول ديگر امکان پذير هست، البته بيشتر از ورژن های بالا تر به پايين تر، يعنی بعضی مواقع فايل آپديت کسپر 6 برای کسپر 7 امکان داره خوب انتقال پيدا نکنه، البته بر عکس اين مورد هميشه کار ميکنه، درکل پيشنهای ميکنم آموزش بدست آوردن و انتقال آپديت کسپر رو که بصورت فايل PDF درآوردم از پايين دانلود کنيد(البته با همکاری دوستان تهيه شده):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •