نه ، گفتم كه هيچ مدله protect نكردمش و توي OpenOfiice.Org Writer نسخه ويندوزي ويرايش ميشه
نه ، گفتم كه هيچ مدله protect نكردمش و توي OpenOfiice.Org Writer نسخه ويندوزي ويرايش ميشه
اگه دوست داريد فايلتون رو ارسال كنيد تا بررسي بشه
من پيشنهاد ميكنم فايل وردتون رو پس از باز كردن به يه نام ديگه و در يه مكان ديگه ذخيره كنيدو چك كنيد ببينيد باز هم مشكل هست يا نه
می خواهم اگر جملاتم تکراری بود آنها را پاک کنم
شما ميتوني با يه جايگزني ساده اينكارو بكني
كادر Replace رو با زدن CTRL+H باز كنيد
جمله تون رو در Find what بنويسيد و در Replace with چيزي ننويسيد
ميتونيد با قرار دادن كرسر در يه جايي از متن و بعد زدن دكمه More و انتخاب گزينه Up يا Down از باكس search بهش بفهمونيد كه از اينجا به بالا و يا از اينجا به پايين رو جايگزين كنه
با سلام.یعنی کتاب ها را با زرنگار می نویسند؟
بله
كتابها رو با زرنگار هم مي نويسند
تا قبل از اينكه ورد 97 وارد بازار بشه اصلا چاپخانه ها نسخه غير زرنگار قبول نميكردند Zarnegar76
با عرض سلام. ضمن تایید نظر جناب wordist عزیز ، شما هم می توانید این کار را انجام دهید و هم اینکه محتویات فایلتان را کپی کرده و در فایل دیگری paset نمایید.از طرفی وقتی فایلی روی سیستم من فقط خواندنی می شود و من می خواهم تغییری را save کنم، از من می پرسد که فایل فقط خواندنی است ، آن را با چه نامی save کنم؟وقتی نام جدید و مسیر دلخواه را بدهید ، عملاً فایل شما با نام جدید و خواندنی و نوشتنی save می شود.البته باید ذکر کنم که آفیس سیستم من 2007 نیست ولی اصلاً نباید در عمل فرقی داشته باشد.
ممنون.
يعني من بايد انتهاي "هر خط" اينتر و دليت بزنم/؟؟؟ خب اينکه کلي زمان بره و تا حالا هم همينکارو مي کردم
كاري غير از اين نميشه كرد
چون بالاخره اگه بخواي از جايگزيني كلي هم استفاده كني براي اينكار جاهايي هست كه جايگزيني نبايد انجام بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)