تو این رنج قیمت ماشین ایرانی خوب گیر نمیاد (مثلا باید مینیاتور ثبت نام کنی!) به نظر من اگه از لحاظ لوازم یدکی مشکلی نداری بگیر!
تو این رنج قیمت ماشین ایرانی خوب گیر نمیاد (مثلا باید مینیاتور ثبت نام کنی!) به نظر من اگه از لحاظ لوازم یدکی مشکلی نداری بگیر!
ميشه يك ماشين خوب معرفي كنين تو مايه هاي 26 تومن باشه و خدماتش هم تو ايران خوب باشه!
از هیوندای آوانته بهتر پیدا نمیکنی! تو اون رنج میتونی رو جنتو و پرشیا Elx هم فکر کنی اما هیچکدوم آوانته نمیشه!
آوانته ماشینی که هیچوقت ناامید نمیشی! یادمه اوایل که اومده بود یه بار تو پیست تو درگ یه زانتیا رو زد! موتورش مثل آتشفشانه اگه روشن بشه دیگه نمیشه جلوش رو گرفت!
خدماتش چه جوريه؟وسايلش گير مياد؟
نخیر. موتور همه پراید ها دقیقا یکی هست و هیچ فرقی نداره.
موتور پایه گاز سوز هم فعلا فقط ایرانخودرو زده. ( کاری ندارم با اینکه خودش زده یا داده براش ساختن)
تنها تفاوت در اینه که اونا سیستم سوخت رسانی گاز از کارخونه روشه. وگرنه موتورش همونه. این سیستم رو هم هر خودرویی بخواد میتونه با 900 تومن بندازه روی خودش. ولی تفاوت اصلی کسی که بیرون 900 میده این کارو میکنه و شما که مثلا 500-700 تومن همون اول دادید اینه که توی کارت شما مینویسه .وخت : دوگانه سوز، بنزین گازcng البته دقیق نمیدونم عین این عبارت باشه یا نه. ولی تو همین مایه هاست.
که این خودش یه چیزایی رو باعث میشه.
از جمله اینکه شما با هر سال بیمه کردن خود به خود گاز هم بیمه میشه ولی بیمه شرکتی ها 1 ساله هست و بازم باید برای اون یه بار دیگه بریم بیمه نامه گاز بگیریم.
این تاپیک بیشتر برای کلی گویی هست. اگه میخوایید جزیی بپردازیم لطفا تاپیک دیگه بزنید. هر چند پوریا مطالب زیادی گفتن.
امیر و پوریا جان ایربگ براش قابل سفارش هست.
پوریا شاید مدلی که سوار شدی سفارشی بوده.
اگه میخوایید خیلی تمیز بگیرید که بعید میدونم با 9 تومن گالانت سوپر سالن که فکر کنم بشه همون 93-94 و این حدودا پیدا کنی. ولی با این پول فکر کنم بشه گالانت 92 از اینایی که میگیم اتاق لاغر خیلی تمیز پیدا کنی.
البته به شانس و اقبالت هم بستگی داره، مثلا چند روز پیش خبر دار شدم که یه گالانت سوپر سالن که فقط یه گلگیرش رنگ شده و بقیه ماشین چه داخلی چه بدنه و چه فنی سالم بوده. فروخته شده 6 تومن.
در کل ماشین خیلی خوبی هستن. از کلاس خودروهای تقریبا لوکس هم میشه.
اما اگه توی شهر بزرگی زندگی نمیکنید ممکنه کمی نگهداریش براتون سخت باشه. دیر خراب میشه، ولی اگه خراب بشه و قطعش پیدا نشه حالتو میگیره.
در ضمن اگه رفتین سراغ این ماشین برای من هم دنبال لنسر glx تمیز باشید و اگه پیدا کردین خبرم کنید.
کدوم شهر زندگی میکنید؟؟؟؟ از ماشین چه انتظاراتی دارید؟؟ ( برای یاد آوری انتظارات و ... میتونید قسمت قوانین مشاوره که لینکش توی امضام هست رو بخونید.)
بستگی به شهرت داره. ولی تو شهرای بزرگ مشکلی نداره معمولا.
![]()
البته فرشاد جان یک چیز مهم یادت رفت البته نمیدونم در رابطه با سایپا صدق کنه یا نه اونم اینه که من تو ماشینای ایرانخودرو که بعد گاز سوز میشه با اونایی که از اول بودن یک فرق اصاصی دیدم اونم ecu دوم مخصوص گاز بود که من میدیدم جاهشو تو 405 که خود ecu اصلی زیر برف پاک کن هست میان ecu دوم رو میزارن جایی که ecu سمند هست با روبروی باطری در سمند هم که جای ecu همونجاس ecu دوم رو به قاب ecu اول پیچ میکنننخیر. موتور همه پراید ها دقیقا یکی هست و هیچ فرقی نداره.
موتور پایه گاز سوز هم فعلا فقط ایرانخودرو زده. ( کاری ندارم با اینکه خودش زده یا داده براش ساختن)
تنها تفاوت در اینه که اونا سیستم سوخت رسانی گاز از کارخونه روشه. وگرنه موتورش همونه. این سیستم رو هم هر خودرویی بخواد میتونه با 900 تومن بندازه روی خودش. ولی تفاوت اصلی کسی که بیرون 900 میده این کارو میکنه و شما که مثلا 500-700 تومن همون اول دادید اینه که توی کارت شما مینویسه .وخت : دوگانه سوز، بنزین گازcng البته دقیق نمیدونم عین این عبارت باشه یا نه. ولی تو همین مایه هاست.
که این خودش یه چیزایی رو باعث میشه.
از جمله اینکه شما با هر سال بیمه کردن خود به خود گاز هم بیمه میشه ولی بیمه شرکتی ها 1 ساله هست و بازم باید برای اون یه بار دیگه بریم بیمه نامه گاز بگیریم.
در کل ماشینای دو گانه سوز ایران خودرو دو ecu داره
يك ماشين كه حدود قيمتش 26 تومن باشه
ايمني . شتاب بالا . شيك . خدماتش خوب باشه وسايلش گير بياد و...
من در مشهد هستم
پیشنهاد من هیوندا آوانته هست البته قیمتشو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم همسن حدودا باشه
سلام
ماشین تا سقف 7 تومان
تا 3 ماه دیگه ؟
ممنون
دوستان ایا به همه ی ماشین های وارداتی کارت سوخت تعلق می گیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)