سلام
من رو پی اس تو بازی می کنم.
اسامی درست باشگاههای انگلیس رو میخام.
بعدش هم آپشن فایل آماده قابل استفاده روی پی اس تو هم رو نت پیدا میشه ؟
سلام
من رو پی اس تو بازی می کنم.
اسامی درست باشگاههای انگلیس رو میخام.
بعدش هم آپشن فایل آماده قابل استفاده روی پی اس تو هم رو نت پیدا میشه ؟
شما همه چیز تو این سایت پیدا میکنین:
منظورم آپشن فایل و امثالهم هست که می خواینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin Asterix; 01-05-2008 at 17:22.
آقا من میتونم با گرافیک 8500gt 256mb 128bit ddr2
با cpu 2.8 celeron و رم یک گیگ بازی رو رو مدیوم روون روون روون بازی کنم با 8400gs نشد - یعنی وقتی بازیکنا زیاد میشن بازی تیک داره
به احتمال 90% تيك نزنه
من با سی پی یو 2.5 رم 1gig و کارت گرافیک 8400gs رو high بدون هیچ مشکلی بازی میکنم
با سیستم شما نباید تیک بزنه.
یعنی مشکل از کجاست ؟ میگم نکنه بخاطر اینکه کارت من 8400 gs مارکش بدر نخور باشه ؟ مارکش soyo tek بود ولی حالا که 40 تومن فروختم تا یه هفته دیگه یه 8600gt 256 ddr3 از xfx 115 تومن میگیرم تا با خیال راحت بازی کنم رو های ------ راستی خبر کارت گرافیک جدید ati رو شنیدید مدلش اینه
h4850 1gb ddr5 قیمت این کارت به نقل از منبع تا دو هفته دیگه وارد ایران میشه قیمتش رو زیر 400 تخمین زدن
منبع هم : نشریه هفتگی علم روز (ict) تو اخرین شمارش که میشه 14 اردیبهشت - صفحه 13
درایور کارتت رو از سایتش دانلود کن در ضمن directx برای سال 2008 اپدیت شده رو حتما بگیر و نصب کن
سیستم من اینه:
cpu:intel core 2 quad q6600 2.4
4gb ram ddr2
geforce 8800 gt
مشکلم اینه که وسط بازی یه دفعه صفحه به هم میریزه و نه alt + f4 کار میکنه نه میتونم task manager رو باز کنم مجبورم ریستارت کنم. direcx جدید رو هم ریختم و همینطور درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کردم ....2بار هم نصبش کردم...مشکل از کجاست؟
واسه منم زیاد پیش میاد.فک کنم اینم از باگها و ایرادای بازیه
اخه مال من تا 2دقیقه بازی میکنم اینجوری میشه اصلا نمیشه بازی کرد....روی یه پی سی دیگه امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)