چطور میتونم با این محدودیتی که دارم با ناظرین انجمن یا اونایی که محدودیت هارو بر میدارن ارتباط برقرار کنم آخه زور داره یکی که یه روز زودتر از من عضو شده محدودیت نداره ولی من محدودم.![]()
چطور میتونم با این محدودیتی که دارم با ناظرین انجمن یا اونایی که محدودیت هارو بر میدارن ارتباط برقرار کنم آخه زور داره یکی که یه روز زودتر از من عضو شده محدودیت نداره ولی من محدودم.![]()
سلام
من چند نفرو دیدم که عکس تو امضاشون خیلی بزگ بود
مدیر یه درجه خواصی نداشتن
قضیه چیه
سلام
باگ است گویا. زین پس به جای واژه مجعول ویبی بگوییم باگ ویبی.
فکر کنم چون اون یه روز گذشت محدودیتات برداشته شد...
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
زمان پستت:
ديروز, 12:49 PM
سلام دوستان من نمیتونم پروفایل بعضی از دوستان ببینم فقط آمار و ارقام نشون میده یوزرم مشکل داره یا اینم جزو محدودیت اعضای جدید![]()
نه! این محدودیتیه که خود اون دوستان ایجاد کردن!
از بخش ویرایش حریم خصوصی می تونید کسانی که اطلاعات پروفایلتون رو می بینن محدود کنین ...
اونا هم مثلاً همه غیر از دوستانشون رو محدود کردن که نتونن اطلاعاتشون رو ببینن ...
ممنون دوست عزیز![]()
سلام/یه چیز خیلی عجیب، تعداد بازدیدکننده های پروفایل dreamland حدود 1میلیون هست!
یعنی واقعا پروفایلش 1میلیون بار مشاهده شده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
در قسمت گروه هاي اجتماعي قسمت جستجو هر كلمه اي وارد مي كنم پيدا نمي كنه فكر كنم مشكل داره
سلام
من که بچه نیستم(منضورم عوضو جدیده)
پس چرا وقتی تو قسمت نظر سنجی تاپیک زدم نیومد
فکر کردم ایراد از اینترنته 4-5 بار دیگه زدم نیومد
برای همین بی خیال شدم
ولی فردا دیدم که aQoa عزیز همشونو پاک کرده غیر از یکی
ینی چی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)