سلامم..بله تا دلت بخواد هستش.فقط اول اینا را معلوم کن
1- بودجه
2- کامپکت میخوای یا غیر کامپکت
سلامم..بله تا دلت بخواد هستش.فقط اول اینا را معلوم کن
1- بودجه
2- کامپکت میخوای یا غیر کامپکت
دوستان کمکم کنید بین w150 و a2000 کدوم رو انتخاب کنم دیگه هیچ مهلتی ندارم باید هرچه زودتر بگیرم با تشکر
سلام
1- بودجه: تا 500 تومن ماکزیمم.
2. کامپکت منظورتون از نظره ابعاده؟ اگه آره، ترجیحا کامپکت باشه بهتره، ولی زیاد مهم نیست، قاعدتا اگه کامپکت باشه یک چیزی مثه زومش کمتر میشه دیگه!؟
دوربین کامپکت که میشه،خیلی چیزاش کم میشه که یکیش زومه؛غیر زوم،کیفیتش،قدرت فلاشش،ماکروش،کیفیت لنزش و خیلی چیزای دیگه اش هم کم میشه.
دوست عزیز فکر کنم توضیحاتت واسه sx1 هم به درد بخوره یه سوال ازت دارم به نظرت من چه تنظیماتی بکنم که تو یه منظره بهترین عکسو بده واگه تو این منظره افراد هم بودن چیکار کنم؟
منظره منظورم طبیعت هست
ببین کامپکتها جمع و جور و باریکن و مدلی مثل Panasonic Lumix DMC-ZS3 زوم 12x optical داره که واسه یه کمپاکت عالیه
ضمنن از 1280x720 pixels, 30fps یعنی HD پشتیبانی میکنه و قیمتش هم باید بین 400 تا 450 باشه که بیشتر از Panasonic Lumix DMC-FZ28 با گارانتی و بیمه هستش.ولی شما با خرید FZ-28 امکانات بیشتری بدست میاری اما وزنش بالای400گرمه و بزرگتره و جاگیرتره و نمیتونی توی جیبت حملش کنی!
دوست عزیز سلام اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که
زماني هست كه مي خواهيد از يك منظره عكس بگيريد در اين حالت مي خواهيد همه چيز چه دور و چه نزديك در تصوير شما شفاف باشد حتی افراد يك قانون تخميني اينه که:(تنضیمات دیافراگم)يك Aperture بزرگ (يا F با مقدار كوچك) مثلاً P/2.8 براي بدست آوردن عمق كم تصوير (وضوح تصوير در فاصله كم)يك Aperture كوچك (يا F با مقدار بزرگ) مثلاً F/8.0 براي بدست آوردن عمق تصوير بالا (وضوح تصوير تا فاصله دور) اولین کاری که باید انجام بدی اینه که دوربینه رو حالتavویا بهتره روحالت دستی Mقراربدی ومقدار دیافراگم رو روی F/8 قرار بدی دومین کاری که باید انجام بدی حذف سیستم تشخیص چهره دوربینه چون اگه این کارو نکنی باز دوربین قسمتهای دور ه تارمیگیره فکر کنم تنضیمات sx1هم باsx10 یکی باشه بدین خاطر از منووارد شده در قسمت کادرAF گزینه ردیابی چهره و بهFlexizone تغییر بده بعد باید جهت تنظیم نور و تصویر خوب از تنظیمات شاتر ویا ایزو استفاده کنی (درحالت دستی M) .
دوربین بسیار جالبیه ... قابلیت های بیشتری هم داره ...ایول دوربین خیلی پرقدرتیه.این دوربین رفت توی لیست انتخاب خرید من بالاتر از Panasonic FZ-28
تا جاییکه من میدونم اولین دوربین عکاسی دیجیتال هستش که قابلیت ضبط فیلم با کیفیت Full HD داره یعنی 1080p و 30fps و MPEG4 AVC/H.264 که واسه کسانیکه عاشق فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده بالا هستن بسیار مناسبه
ضمنن زوم اپتیکال 20X هم یه شاهکار دیگه هستش
فقط چون مجهز به حسگر CMOS هستش باید کیفیت عکسهاش را بروبچ بررسی کنن تا ببینیم از دوربینهای CCD بدتر نباشه! ضمن اینکه CMOS بودنش باعث طول عمر باتریش شده
یه قابلیت واقعن فوق العاده: قابلیت عکس برداری پیاپی 10فریم در ثانیه!!
ضمنن قیمتش در ابتدای ورود به بازار ایران گمون کنم حدود 500 تومن باید باشه
ایرادی که من بهش میگیرم فعلن حافظه ی داخلی ناچیزشه: 11 مگابایت
اینجا را هم برم ببینم چی گفتن:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو وبلاگم در موردش نوشتم :به نظر من دوربین خیلی خوبی میتونه باشه و برگ برنده ی سونی تو نمیه حرفه ای هاست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
Last edited by Mohammad Hosseyn; 25-04-2009 at 08:43.
دوست گلم اولا ازت خیلی تشکر میکنم دوما اینا رو از کجا یاد گرفتی به ما هم بگو یاد بگیریم سوما اگر ایدی من رو اد کنی تا بتونم باشما بیشتر حرف بزنم خیلی خوشحال میشم چهارما چیکار کنم که عکسام با این دوربین در تمامی حالات بهترین کیفیت رو داشته باشه اصلا به نظر من چون افراد زیادی این دوربینو دارن یه اموزش واسش بزار ملتم دعات میکنن در کل راهنمایی هات واقعا معرکس
خواهش میکنم من چیزی بلد نیستم شما نسبت به من لطف داری یه توضیح راجع به عدد دیافراگم بدم تکمیل ترش بکنم گفتم روی f8 بزاری اماشما باید مثلا روی f5,f6...... محک بزنی تا تنضیماتش دست بیاد یه چیز دیگه دوربینها در سیستم تشخیص چهره اگه چهره ویا فرد فضای بیشتر کادر و پر کنه ویا لاخص سوژه وسط تصویر باشه تصویر پشت تار میشه این خودش مزیت عکسهای پرتره است در این صورت سوژه برجسته تر جلب نظر میکند شما اگر میخواهیداین حالت بوجود نیاید میتوانید سوژه را دورتر وبهتراینکه در یک گوشه کادر قرار دهید سعی میکنم دو نمونه عکس برایتان بزارم تا منظورم را بهتر ادا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)