تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 274 از 1635 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    سلام
    دوربین دیجیتال (دوربین فیلم برداری یا هندی کم نه) هست که فیلم برداریش بصورت hd باشه؟ اگه هست مدلش رو معرفی کنید.

ممنون
    بله تا دلت بخواد هستش.فقط اول اینا را معلوم کن
    1- بودجه
    2- کامپکت میخوای یا غیر کامپکت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان کمکم کنید بین w150 و a2000 کدوم رو انتخاب کنم دیگه هیچ مهلتی ندارم باید هرچه زودتر بگیرم با تشکر

داره خودمونی میشه hrhgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلامم..
    بله تا دلت بخواد هستش.فقط اول اینا را معلوم کن
    1- بودجه
    2- کامپکت میخوای یا غیر کامپکت
    سلام

1- بودجه: تا 500 تومن ماکزیمم.
    2. کامپکت منظورتون از نظره ابعاده؟ اگه آره، ترجیحا کامپکت باشه بهتره، ولی زیاد مهم نیست، قاعدتا اگه کامپکت باشه یک چیزی مثه زومش کمتر میشه دیگه!؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

1- بودجه: تا 500 تومن ماکزیمم.
    2. کامپکت منظورتون از نظره ابعاده؟ اگه آره، ترجیحا کامپکت باشه بهتره، ولی زیاد مهم نیست، قاعدتا اگه کامپکت باشه یک چیزی مثه زومش کمتر میشه دیگه!؟

دوربین کامپکت که میشه،خیلی چیزاش کم میشه که یکیش زومه؛غیر زوم،کیفیتش،قدرت فلاشش،ماکروش،کیفیت لنزش و خیلی چیزای دیگه اش هم کم میشه.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز باطری داخل جعبه دوربین از نوع آلکالاین میباشد واز نوع بسیار مرغوبیست واگر شما بخواهین از باطریهای معمولی قلمی استفاده کنید همین مشکلی میشود که گفتی شما باید4عدد باطری شارژی قلمی AA با یک شارژر بگیری که حدود 20 تا 30 هزار تومن میشه اما مواظب باش باطری تقلبی بهت ندن تشخیص تقلبی ازاصلی کار سختیه وشاید غیر ممکن من تفاوتی که دیدم فقط باطری اصلی سنگینتره حالا برای اینکه تقلبی نخری چندپیشنهاد میکنم باطری از نوع سونی ویا انرژزایزر بگیر سونی یک نوع باطری شارژی داره که هزار بار شارژ میشه من خودم این باطری گرفتم حدود 400 عکس میگیرم یه20 دقیقه فیلمبرداری و با دوربین ور میرم تا شارژ تموم میشه باطری سونی سفید رنگه باطرح نارنجی با هولوگرام سونی حتما از نمایندگی سونی بخر باطری انرژزایزر هم باطری خیلی خوبیه من به عنوان باطری یدکی گرفتم 2500 میلی آمپره دوست عزیز حتما باطری شارژی خوبی بگیریکی از مزیتها اینه که دره جا باطری دوربین بخاطراستفاده های مکرر باطری ممکن لق بشه وباطری خوب به طبع بخاطر دوام شارژ دیرتر احتیاج به تعویض باطری داری راجع به شکلهای اطراف مونیتور هم میتونی اونها رو از رو مانیتور حذف کنی برای این کار از منو وارد شودرقسمت نمایش سفارشی کزینه های آیکن دار و حذف کن ولی به نظر من این کارو نکن چون این شکلها هر کدوم وقت عکسبرداری اطلاعات جالبی بهت میدن اما اون شکلها چی هستن نمیدونم چطوری توزیح بدم بهتره ازبالای مانیتور به سمت راست بگم اولش نشانگر زومه دوربینه که وقت زوم کردن در بالای صفحه میاد بعد شکل یه گل که حالت ماکرو برای عکاسی از سوژه های کوچک ونزدیکه همین شکل گل بانگهداشتن چند لحظه دگمه ماکرو درکلیدهای 4گانه سوپر ماکرو میشه شکل اون یه گل که یهs داخلشه که برای عکاسی ازسوژه های ریز وبسیار نزدیکه شکل بعدی نشاندهنده سرعت ایزوه شکل بعدوضعیت فلاش دوربینه بعدی علامت یه چشمه که وضعیت سیستم رفع قرمزی چشمه شکل بعدی مربوط می شه به حالتهای عکاسی مثلا یک عکس بگیره یا دوتا و یابیشتر یاعکس و با تاخیر بگیره برای زمانی خوبه عکاسم توی کادر باشه که میتونی درقسمت پایین کلید 4گانه تنضیم کنی بعدی یه عکس دوربین میاد که چرخش دوربین نشون میده شکل بعد که گوشه سمت راسته حالت دوربینه که مثلا روی اتوماتیکه یاc,tv.av.p........حالا شکل سمت راست مانیتوراز بالا به پایین علامت دایره کلمه i بغلش نشاندهنده وضعیت دقت تصویر شکل بعدیه دست هست که مربوطه به لرزشگیر دوربین - علامت MF سیسنم فوکوس دستیه که با فشار دادن دکمه بالایی4گانه وتنضیم اون باولوم دور کلیدههای 4 گانهمیتونی استفاده کنی. فکر کنم تا همین اندازه کافیه سر تو درد اوردم سعی کردم یه توضیحاتیم بدم چون دفترچه ندار ی شاید بدردت بخوره اگه سئوالیم داشتی بپرس من در خدمتم.
    دوست عزیز فکر کنم توضیحاتت واسه sx1 هم به درد بخوره یه سوال ازت دارم به نظرت من چه تنظیماتی بکنم که تو یه منظره بهترین عکسو بده واگه تو این منظره افراد هم بودن چیکار کنم؟
    منظره منظورم طبیعت هست

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ببین کامپکتها جمع و جور و باریکن و مدلی مثل Panasonic Lumix DMC-ZS3 زوم 12x optical داره که واسه یه کمپاکت عالیه
    ضمنن از 1280x720 pixels, 30fps یعنی HD پشتیبانی میکنه و قیمتش هم باید بین 400 تا 450 باشه که بیشتر از Panasonic Lumix DMC-FZ28 با گارانتی و بیمه هستش.ولی شما با خرید FZ-28 امکانات بیشتری بدست میاری اما وزنش بالای400گرمه و بزرگتره و جاگیرتره و نمیتونی توی جیبت حملش کنی!

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم توضیحاتت واسه sx1 هم به درد بخوره یه سوال ازت دارم به نظرت من چه تنظیماتی بکنم که تو یه منظره بهترین عکسو بده واگه تو این منظره افراد هم بودن چیکار کنم؟
    منظره منظورم طبیعت هست

دوست عزیز سلام اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که
    زماني هست كه مي خواهيد از يك منظره عكس بگيريد در اين حالت مي خواهيد همه چيز چه دور و چه نزديك در تصوير شما شفاف باشد حتی افراد يك قانون تخميني اينه که:(تنضیمات دیافراگم)
    يك Aperture بزرگ (يا F با مقدار كوچك) مثلاً P/2.8 براي بدست آوردن عمق كم تصوير (وضوح تصوير در فاصله كم)
    يك Aperture كوچك (يا F با مقدار بزرگ) مثلاً F/8.0 براي بدست آوردن عمق تصوير بالا (وضوح تصوير تا فاصله دور) اولین کاری که باید انجام بدی اینه که دوربینه رو حالتavویا بهتره روحالت دستی Mقراربدی ومقدار دیافراگم رو روی F/8 قرار بدی دومین کاری که باید انجام بدی حذف سیستم تشخیص چهره دوربینه چون اگه این کارو نکنی باز دوربین قسمتهای دور ه تارمیگیره فکر کنم تنضیمات sx1هم باsx10 یکی باشه بدین خاطر از منووارد شده در قسمت کادرAF گزینه ردیابی چهره و بهFlexizone تغییر بده بعد باید جهت تنظیم نور و تصویر خوب از تنظیمات شاتر ویا ایزو استفاده کنی (درحالت دستی M) .

8. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ایول دوربین خیلی پرقدرتیه.این دوربین رفت توی لیست انتخاب خرید من بالاتر از Panasonic FZ-28
    تا جاییکه من میدونم اولین دوربین عکاسی دیجیتال هستش که قابلیت ضبط فیلم با کیفیت Full HD داره یعنی 1080p و 30fps و MPEG4 AVC/H.264 که واسه کسانیکه عاشق فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده بالا هستن بسیار مناسبه
    ضمنن زوم اپتیکال 20X هم یه شاهکار دیگه هستش
    فقط چون مجهز به حسگر CMOS هستش باید کیفیت عکسهاش را بروبچ بررسی کنن تا ببینیم از دوربینهای CCD بدتر نباشه! ضمن اینکه CMOS بودنش باعث طول عمر باتریش شده
    یه قابلیت واقعن فوق العاده: قابلیت عکس برداری پیاپی 10فریم در ثانیه!!
    ضمنن قیمتش در ابتدای ورود به بازار ایران گمون کنم حدود 500 تومن باید باشه
    ایرادی که من بهش میگیرم فعلن حافظه ی داخلی ناچیزشه: 11 مگابایت
    اینجا را هم برم ببینم چی گفتن:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوربین بسیار جالبیه ... قابلیت های بیشتری هم داره ...

من تو وبلاگم در موردش نوشتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من دوربین خیلی خوبی میتونه باشه و برگ برنده ی سونی تو نمیه حرفه ای هاست ...

موفق باشید
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 25-04-2009 at 08:43.

10. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که

زماني هست كه مي خواهيد از يك منظره عكس بگيريد در اين حالت مي خواهيد همه چيز چه دور و چه نزديك در تصوير شما شفاف باشد حتی افراد يك قانون تخميني اينه که:(تنضیمات دیافراگم)
    يك aperture بزرگ (يا f با مقدار كوچك) مثلاً p/2.8 براي بدست آوردن عمق كم تصوير (وضوح تصوير در فاصله كم)

يك aperture كوچك (يا f با مقدار بزرگ) مثلاً f/8.0 براي بدست آوردن عمق تصوير بالا (وضوح تصوير تا فاصله دور) اولین کاری که باید انجام بدی اینه که دوربینه رو حالتavویا بهتره روحالت دستی mقراربدی ومقدار دیافراگم رو روی f/8 قرار بدی دومین کاری که باید انجام بدی حذف سیستم تشخیص چهره دوربینه چون اگه این کارو نکنی باز دوربین قسمتهای دور ه تارمیگیره فکر کنم تنضیمات sx1هم باsx10 یکی باشه بدین خاطر از منووارد شده در قسمت کادرaf گزینه ردیابی چهره و بهflexizone تغییر بده بعد باید جهت تنظیم نور و تصویر خوب از تنظیمات شاتر ویا ایزو استفاده کنی (درحالت دستی m) .
    دوست گلم اولا ازت خیلی تشکر میکنم دوما اینا رو از کجا یاد گرفتی به ما هم بگو یاد بگیریم سوما اگر ایدی من رو اد کنی تا بتونم باشما بیشتر حرف بزنم خیلی خوشحال میشم چهارما چیکار کنم که عکسام با این دوربین در تمامی حالات بهترین کیفیت رو داشته باشه اصلا به نظر من چون افراد زیادی این دوربینو دارن یه اموزش واسش بزار ملتم دعات میکنن در کل راهنمایی هات واقعا معرکس

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست گلم اولا ازت خیلی تشکر میکنم دوما اینا رو از کجا یاد گرفتی به ما هم بگو یاد بگیریم سوما اگر ایدی من رو اد کنی تا بتونم باشما بیشتر حرف بزنم خیلی خوشحال میشم چهارما چیکار کنم که عکسام با این دوربین در تمامی حالات بهترین کیفیت رو داشته باشه اصلا به نظر من چون افراد زیادی این دوربینو دارن یه اموزش واسش بزار ملتم دعات میکنن در کل راهنمایی هات واقعا معرکس
    خواهش میکنم من چیزی بلد نیستم شما نسبت به من لطف داری یه توضیح راجع به عدد دیافراگم بدم تکمیل ترش بکنم گفتم روی f8 بزاری اماشما باید مثلا روی f5,f6...... محک بزنی تا تنضیماتش دست بیاد یه چیز دیگه دوربینها در سیستم تشخیص چهره اگه چهره ویا فرد فضای بیشتر کادر و پر کنه ویا لاخص سوژه وسط تصویر باشه تصویر پشت تار میشه این خودش مزیت عکسهای پرتره است در این صورت سوژه برجسته تر جلب نظر میکند شما اگر میخواهیداین حالت بوجود نیاید میتوانید سوژه را دورتر وبهتراینکه در یک گوشه کادر قرار دهید سعی میکنم دو نمونه عکس برایتان بزارم تا منظورم را بهتر ادا کنم

13. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •