تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 274 از 1174 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

70 میلیون چی ؟؟؟
    اگه دلار باشه خوبه ولی اگه یورو باشه خیلیه ....
    خود دیارا 30 40 میلیون می ارزه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه نه نه همون 70 تا دلار هم نمی ارزه حالا چی دیارا را هم بهش اضافه کنیم نه بهتره که به فکر دروگبا که خیلی بازیکن خوبیه وبه قول کاسیاس استامینا داره مث سگ و گلزن هم که هست و مصدومیت هم که اگه بگیره زود خوب میشه ولی نیستلروی زود مصدوم میشه و اگه اون نباشه واقعآ رائول تنهای خیلی کارش سخته .....
    راستی اند جان واس چی گفتی سرم خورده به دیفال ؟؟؟من که نفهمیدم؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض نكونام: قهرماني رئال را به تاخير ميندازيم!!!

جواد نکونام ، هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا، گفت تیم او قادر خواهد بود قهرمانی رئال مادرید را در رقابت های لالیگا به تاخیر بیندازد.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تیم فوتبال رئال مادرید روز یکشنبه در پامپلونا با اوساسونا دیدار خواهد کرد و پیروزی در این دیدار، به سی و یکمین قهرمانی تیم مهمان منجر خواهد شد. نکونام که به تازگی پس از هشت ماه مصدومیت به میادین فوتبال بازگشته، بر این باور است که اوساسونا مانع از قهرمانی زودهنگام رئال مادرید می شود.

وی گفت: ما جشن قهرمانی رئال مادرید را به تاخیر می اندازیم. آنها با جام قهرمانی از زمین ما بیرون نمی روند. من اطمینان دارم که تیم ما در این دیدار مقابل صدرنشین رقابت های لالیگا به برتری می رسد.

اوساسونا در پایان هفته سی و پنجم رقابت های لالیگا تنها دو امتیاز با منطقه خطر فاصله دارد و برای فرار از سقوط ، نیاز دارد که در این دیدار پیروز شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

میگم حالا این نکونام رو اصلآ بازی میدن که اینجور اظهار نظر کرده ها؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

فک نمی کنم...
    چون تازه از مصدومیت در اومده ....
    ممکنه اخرش بازی کنه ....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ایکر کاسیاس سنگربان رئال مادرید دو روز قبل از بازی با اساسونا.با مطبوعات مصاحبه ای انجام داده که برای شما دوستان عزیز مهمترین نکاتش رو ترجمه کردم.......

آیا شما همه چیز را تمام می کنید؟
    من انجام می دهم.هرچه زودتر بهتر.یکشنبه به نظر میرسد ما قهرمان می شویم.اما ما منتظر هستیم ما فقط به بردن فکر می کنیم.ما می خواستیم هفته قبل قهرمان شویم اما ویارئال نگذاشت.

آیا شما ترجیح می دهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
    چیزی که مهم است این است که ما ببریم.این امکان دارد که ما قبل از بازی قهرمان شویم.اما زیباتر است اگر با بازی خودمان قهرمان شویم.

آیا هواداران اوساسونا برای شما مشکل ایجاد می کنند؟
    این یک ورزشگاه غیر عادی است چون تماشاگران به ما خیلی نزدیک هستند.آنها به خوبی از تیمشان حمایت می کنند.اما سال پیش آنها به طرف من یک فندک پرتاب کردند.مردم دیوانه همه جا هستند.اما این دلیل نمیشود که همه را دیوانه بدانیم.

بارسلونایی ها در فقدان جام به سر می برند.چه راهنمایی برای انها دارید؟
    راهنمایی؟آنها بازیکنان بزرگی دارند که میداند در این مواقع چه کار کنند.بارسلونا یک تیم برنده است بنابراین نبردن جام برای آنها سخت است.بعضی وقتها این چنین می شود.

شما کدام را ترجیح می دهید؟بردن جایزه زامورا یا بردن بارسلونا...
    ال کلاسیکو همیشه باشکوه است.بردن بارسلونا در برنابئو بهترین چیزی است که می تواند رخ بدهد.زامورا جایزه بسیار بزرگی است.

دیروز الیور کان از مسابقات اروپایی خداحافظی کرد...
    این چیزی است که روزی برای همه اتفاق می افتد.کان دوران خوبی داشت.بهترین بازیکن تیمش و کسی که توپ گیری های خوبی داشت.او همیشه یکی از بهترین دروازبان های دنیاست.اما زمانش پایان رسیده و ما جوانترها باید از او بخاطر چیزهایی که از او یاد گرفتیم تشکر کنیم.من برای او آرزوی بهترین ها را می کنم.

وضعیت تیم نسبت به پارسال چه تغییری کرده است؟
    ما امسال کمتر باخته ایم و منظم تر بوده ایم.با بازی های بد کمتر.سال قبل ما بعضی وقتها می بردیم.اما امسال نه.ما زیبا بازی می کنیم و می بریم.

شما درباره بازی امسال بازیکنان آرژانتینی خود چه فکر میکنید؟
    آنها عالی بودند.گاگو و هیگواین خیلی جوان هستند و خودشان را نشان دادند.آنها با فوتبال اسپانیا کنار آمدند و فصل خوبی داشتند.هاینزه بازیکن با تجربه ای است.ساویولا هم فوتبال اسپانیا را خوب می شناسد.

آیا شکست اوساسونا آسان نخواهد بود؟
    آنها در وضعیت پیچیده ای هستند.اما ما می خواهیم درباره خودمان فکر کنیم.نه درباره رقیبانمان و یا داور.ما می جنگیم تا ببریم.
    Last edited by charlize; 02-05-2008 at 22:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گاگو جان دست درد نکنه میگم خدایشش میبینید که این کاسیاس چقدر فروتن هستش ها.....؟
    یه چیز دیگه خوب مث اینکه این دروگبا خیلی بازیکن چغریه به نظر شخصی من اگه ما دنبال یه مهاجم خوب هستیم اون بهترین گزینه میتونه باشه...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه...........
    بعد مدتها بیشتر دو نفر هستیم.......
    خوبی کسراااااااااااااااااااااا اااا ؟؟؟؟
    احمد جان شما چطوری؟؟؟؟؟؟
    راستی به نظر من گوتی الان بهترین بازیساز ممکن برای رئاله.........اما یه جانشین نیاز داره....که من فکر نمی کنم بازیکنان بزرگی مثل کاکا گزینه خوبی باشن..........
    و در مورد نستلروی هم بهترین مهاجم این چند سال اخیر رئاله..........اونم یه جانشین نیاز داره که دیدیم ساویولا خوب کار کرد.......ولی فکر کنم بازیکنی مثل فابیانو خوب باشه.......در صورتی که دروگبا اصلا نمیتونه نیمکت نشین باشه.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

چارلی جان در مورد گوتی صد در صد موافقم بله اون بتهرین گزینه بازیسازی برای ماست ولی اینو باید بگم که کاکا گزینه خوب بله گزینه خوبی برای اون نیست بلکه برای جایگزین بودن اون بهترین گزینه هست و برای نمیکت نشین شدن اون بهترین گزینه هست.........

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پذيرايي ياران نكونام از رئال مادريد

خبرگزاري فارس: در دومين شب از هفته سي و پنجم لاليگا اوساسونا در خانه خود ميزبان رئال مادريد است.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قهرماني شماره 31 رئال مادريد در صورت شكست مقابل اوساسونا و پيروزي ويارئال در ال مادريگال به ال دربي كلاسيكو موكول مي شود، هم تيمي هاي جواد نكونام مي كوشند با غلبه بر رئال مادريد به كسب سهميه اروپايي اميدوار باشند.
    فردا شب بارسلونا نيز در ديداري حساس ميزبان والنسيا است و در صورت ناكانمي در خانه خود رتبه سوم خود را نيز در خطر از دست دادن مي بيند.
    در ليگ دسته دوم اسپانيا نيز ديدار هاي حساسي در هفته سي و ششم برگزار مي شود. 3 تيم نومانسيا ، مالاگا و اسپورتينگ گيخود بيشترين بخت را براي صعود به لاليگا دارند.
    برنامه بازي هاي شب دوم از هفته سي و پنجم لاليگا :
    آلمريا - رئال بتيس
    اتلتيك بيلبائو - رئال مايوركا
    لوانته - اسپانيول
    راسينگ سانتاندر - رئال مورسيا
    سويا - رئال وايادوليد
    ويارئال - ختافه
    بارسلونا - والنسيا
    اوساسونا - رئال مادريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •