سخت هم نباشه انقدر داوطلب داره که احتمال قبول شدن رو میاره پایین
هرکی رو میدیدی امروز کامپیوتر خونده بود
تعداد داوطلبینش نسبت به ظرفیت پذیرشش خیلی کمه
سخت هم نباشه انقدر داوطلب داره که احتمال قبول شدن رو میاره پایین
هرکی رو میدیدی امروز کامپیوتر خونده بود
تعداد داوطلبینش نسبت به ظرفیت پذیرشش خیلی کمه
میدونم پذیرشش کمه اما غیر انتفاعی ها چی؟؟
من پارسال رفیقم فقط مدار 20 درصد(3 تا سوال) و برنامه سازی هم 30 درصد -تخصصی ها سفید+ادبیات و معارف در حد افتابه-- الویت سوم یا چهارم غیر انتفاعی مشهد قبول شد..
چون مشهد غیر انتفاعی برای کامپیوتر زیاد داره در حد 15 یا 16 تا فکر کنم قبول شدنش راحت باشه
لپ کلام:امیدی هست برای غیر انتفاعی های مشهد؟؟فقط خواهشا نگید بستگی به رتبه و فلان اینا داره
مدار:2 تا تست رو مطمئن 100 در صد هستم درست زدم
زبان تخصصی:50 درصد
سیستم عامل:10 تا 15 درصد نهایت
ذخیره:20 درصد نهایت
برنامه سازی:2 تا تست زدم حتما یکیش درسته
ساختمان:سفید!
عمومی ها:خیلی کم!!!
رو چه حسابی این حرف رو میزنید، اتفاقا کامپیوتر سخته و بعضی از سوالات را از ارشد طراحی کردند.
به این علت که درسهای کامپیوتر به جز سی پلاس پلاس کلاً یه سری مفهومه
مثلاً درخت دودویی یا مالتی پلکسر هر کدوم یه مفهوم هستن.
اگه مفهومه رو درک کنی و دو تا تست بزنی تمومه
منتظریم ها!!میدونم پذیرشش کمه اما غیر انتفاعی ها چی؟؟
لپ کلام:امیدی هست برای غیر انتفاعی های مشهد با توجه به تعداد زیادشون؟؟فقط خواهشا نگید بستگی به رتبه و فلان اینا داره
مدار:2 تا تست رو مطمئن 100 در صد هستم درست زدم
زبان تخصصی:50 درصد
سیستم عامل:10 تا 15 درصد نهایت
ذخیره:20 درصد نهایت
برنامه سازی:2 تا تست زدم حتما یکیش درسته
ساختمان:سفید!
عمومی ها:خیلی کم!!!
ببین غیر انتفاعی ها بلاخره به نسبت هزینه داره و حساب کنی اگر دانشجوی شهرستان باشی راحت بالای ترمی 1500 خرجت میشه پس میصرفه آزاد تو شهر خودتون قبول بشی و هزینه ترمی 1 تومن رو متقبل بشی و در عوض شب خونه خودت بخوابی ، البته نظر من اینه و دیدگاه من اینطوریه
دوست من رتبه 15 هزار شد غیر انتفاعی چالوس سال 88 قبول شد
وقتی نگاه به درصدهای نفرات قبول شده در سال های قبل میکنی میبینی که اگر دروس رو میانگین 10 درصد زده باشی غیرانتفاعی راحت قبولی
ببخشید که شما درس های دیگه رو ندیدی، ذخیره و معماری .... اونا هم از نظر شما آسونه دیگه.
دوستان کسی که نیومد ازمون محرومیتی(کن لم یکن اینا)که در قبالش اعمال نمی کنن؟!من رشتم برق بود دیدم بخونم نخونم غیر انتفاقعی هست تصمیم گرفتم نرم سر ازمون(نتیجه گیری در حد المپیاد
)
من ساکن مشهدم!!
ولی کاردانی رو توی شهرستان بودم!!از هزینه هاش هم مطلعم
برای همین غیر انتفاعی برای ما زا آزاد به صرفه تره!!
ولی در کل میشه امید داشت؟؟
غیبت در آزمون مشکلی ایجاد نمیکنه
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
اگر ساکن مشهد باشید که خوب غیر انتفاعی هم هزینه کم تری داره و هم مدرکش خوبه
مشهد هم من اونطور که خاطرم هست اگر اشتباه نکرده باشم برای رشته نرم افزار به نسبت کل ایران بیشترین پذیرش رو داره
گفتم که میانگین همه سوالات رو 10% زده باشی طبق روال سال های قبل غیرانتفاعی میشه قبول شد البته ناگفته نمونه همه این ها احتمالاتی هست که داده میشه ممکنه امسال وضعیت بهتر و یا بدتر شده باشه ، میانگین 20% رو در نظر بگیری دیگه 100% قبولی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)