احتیاج به فایل آموزشی اکسل 2010 دارم
ممنون
احتیاج به فایل آموزشی اکسل 2010 دارم
ممنون
دو تا پست بالاتر تو امضا دوست عزیزمون esyo می تونی ببینیش
سلام این سوالات رو خیلی وقت پیش پرسیدم جوابی داره
با سلام .
دوستان من اگه بخوام رو کل یه فایل excel پسورد بزارم ، باید چیکار کنم ؟
یعنی قبل از اینکه اطلاعات نمایش داده بشه ، یه پسورد کلی بخواد .
چون یه فایل excel دارم که میخوام آپلود کنم و چند جا استفاده کنم و نمیخوام کسی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشه .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
در اکسل 2007
بايد فايل اكسل مورد نظر را save as كنيد. در پنجره اي كه باز مي شود، در قسمت پايين پنجره منتها اليه سمت چپ، tools را باز كنيد.يك آيتم به نام generalpotions دارد. اگر روي آن كليك كنيد، پنجره اي باز مي شود كه از شما پسورد مي پرسد. با دادن پسورد، فايل اكسل شما قفل مي شود و به محض اينكه بخواهيد آن را مجددا باز كنيد، بايد پسورد مورد نظر را وارد كنيد.
در اکسل 2003
جهت دادن پسورد به فاياهاي اكسلي ميتوان وقتي كه صفحه كار اكسل باز ميباشد از قسمت منوي toold - options - security را انتخاب نموده سپس پسورد مورد نظر را وارد و تآييد نماييد و ok كنيد از اين پس فايل شما داراي پسورد ورودي خواهد بود
با این پسورد گذاری که دوستمون ebibarati توضیح دادن فکر نمی کنم به چیز دیگه ای نیاز باشه ، اما برای اطمینان بیشتر میتونید فایلتون رو زیپ کنید و به پوشه زیپ هم یه پسورد بدین !
Last edited by Netw0rks; 23-07-2011 at 13:01.
با تشکر از هر 2 دوست عزیز
تازه میتونم واسه امنیت بیشتر پسوند فایل Winrar رو از rar به xxx تغییر بدم که قابل شناسایی واسه هرکسی نباشه !!!
سلام
دوستان من شغلم یه جوریه که کل روز مجبورم با اکسل کار کنم
حالا یه سوالی برام پیش اومده
من وقتی تو اکسل سرچ میکنم با کنترل اف فقط اون خونه اول که ردیف هست میاد میشه کاری کرد که کل اون ردیف روشن بشه تا با سلول بالا و پایینی اون ردیف اشتباه نشه ( من ردیف اول رو که میزنم مثلا تو همون ردیف سلول 10ومی زو بایذ اطلاعات وارد کنم یکمی سخته)
و اینکهراهی هست که یه سلول در میون تیره و روشن باشه تا وضوح باشه بین سلولا ولی تو پرینت همه سفید باشن؟
راههای مختلفی هست ولی بهترین کارها اینه که :
1- بعد از سرچ گزینه Find All را انتخاب کنید تا تمام اطلاعات سطر رو نشونتون بده
2- می توانید از فیلتر کردن به جای سرچ استفاده کنید خیلی ها این روش را ترجیح داده اند.
در مورد قسمت دوم سوالتون
شما همون از Format as Table استفاده کنید ولی موقع پرینت باید Print Preview و page setup و در تب Sheet در کادر Print تیک Black and white را بگذارید.
موفق و موید باشید
دوست من سلام
ممنون از راهنماییت ببین کار من پیگیریه مرسولات پستیه باید سرچ کنم سریع نام تحیول کیرنده رو جلوی اون بار کد بنویسم
یعنی من بار کد رو با بارکد خون سرچ میکند (عدد بارکد رو) بعد تو سطر مقابلش اطلاعات رو میدم و این همش ادامه داره یه دونه نیست مثلا تو یه ساعت 200 بار باید این کار رو بکنم با بسته های مختلف
میشه روشی رو که گفتین یکمی تو ضیح بدین چیکا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)