تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 312 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

سلام
    من هم به دنياي ماورائ اعتقاد دارم چون اتفاقي براي من افتاد كه براي من هم جالب بود و هم تعجب انگيز كه براي شما تعريف ميكنم .
    چند سال پيش كه بچه من تازه به دنيا آمده بود با مادرش در حال پايين رفتن از پله ها بود كه 1 سال بيشتر نداشت و در بقل مادرش بود كه مانتوي بلندش ميگيره زير پاي خودش و با بچه از 10 تا پله به پايين پرتاب ميشه و مشكل ما از اينجا آغاز ميشه كه هر دوي آنها زخمي ميشن
    البته خانومم بدنش زخمي ميشه ولي متاسفانه بچه ضربه مغزي مختصري ميشه كه ديگه نه حرف ميزد و نه راه ميرفت و نه بازي ميكرد و همش گريه ميكرد تا اينكه بعد از رفتن به دكترهاي مختلف و نتيجه نگرفتن از دكترها و چون پول زيادي هم نداشتيم كه بچه را براي معالجه به خارج ببريم سر خورده از همه جا و شرمنده به خانه آمديم . تا اينكه به ياد خدا افتادم كه هميشه يار و ياور من بود و از ته قلبم از او خواستم كه بدون هيچ واسطه اي كمكم كنه كه شب داشتم ميخوابيدم كه خانومم فرياد كشيد كه بيا از بيني بچه داره خون مياد با عجله رفتم بالاي سرش و ديدم كه پيراهنش خوني شده كه به گريه افتادم و از خدا خواستم كه كمكم كنه . بعد از شستن بيني بچه به رختخواب رفتم و در حال مديتيشن عاجزانه از خدا خواستم كه به بچه كمك كنه كه در همين حال خودم رو در دريايي از نور نقره اي ديدم كه روي اين دريا شناور هستم بايد بگم كه آنقدر اين انرژي قوي بود كه خودمرو به زور كنترل ميكردم و كمي آن طرف تر سه نفر ايستاده بودند كه گويي براي كنترل من آمده بودند و به من اشاره ميكردند كه ميتوانم از اين انرژي براي بهبود دخترم استفاده كنم . و من هم همين كار را كردم ولي خيلي برايم مشكل بود . چون آن انرژي خيلي قوي بود . براي اولين بار بود كه همچين چيزي رو تجربه ميكردم . نيم ساعت طول كشيد كه من توانستم اين انرژي رو جمع كنم و مقداري از آنرو براي دخترم بفرستم . بين من و دخترم ديوار بود . من اين انرژي رو از پشت ديوار درست به طرف سر دخترم فرستادم كه در همان لحظه او جيغ بلندي كشيد و از خواب پريد و بلا فا صله خوابيد كه فهميدم آن انرژي برايش زياد بود . براي بار دوم هم همين كار را تكرار كردم البته بعد از نيم ساعتي كه توانستم دوباره كنترل خودمرو به دست بياورم و اين بار كمي ضعيف تر برايش فرستادم كه دوباره دخترم جيغ كشيد ولي آرام تر . براي بار سوم هم تكرار كردم كه تازه دستم آمده بود كه چه طور از آن انرژي ميشود استفاده كرد كه دخترم اين بار ناله اي كرد و خوابيد .
    كه من هم بعد از يك ساعتي خوابيدم و صبح با صداي بابا باباي دخترم از خواب بيدار شدم و دوباره شاهد تاتي تاتي كردن دخترم بودم . انگار دنيا رو بهم داده بودند . از خدا تشكر كردم و مطمئن شدم كه خدا در هيچ لحظه اي بنده خود را فراموش نميكند . فقط ما نميدانيم كه بايد خالصانه و از ته قلب از او بخواهيم تا كمكمان كند . در مورد آن انرژي . بايد بگويم كه آنقدر قوي بود كه حتي ميشد با آن كوه دماوند رو هم به يكباره از بين برد . ولي بعد ها فهميدم كه آن سه نفري كه آنجا ايستاده بودند نگهباناني بودند كه مراقب بودند كه من با اين انرژي نا خواسته صدمه اي به كسي ( دخترم ) يا به چيزي نزنم . چون واقعا كنترلش خيلي مشكل بود .
    در پايان از شما كه اين نامه را ميخوانيد ميخواهم كه هر روز مديتيشن كنيد و دروغ نگوييد و به ديگران كمك كنيد تا خداهم به شما كمك كند
    خدا حافظ.
    آنقدر قشنگ بود که مو به تنم بلند شد!!
    دوستان من از موقعی که این فرکانسهایی که چاکراها رو باز میکنند گوش میدم کلا یه جورایی توی بدنم احساس عجیبی میکنم...جالبه بدونید من اصلا این فرکانسها رو قبول نداشتم ولی الان که دارم گوش میدم احساس میکنم ارامشم بیشتر شده...حس ششمم که این همه زیاد بود داره زیاد تر میشه و خیلی چیزهای دیگه...میشه یکی توضیح بده دقیقا کار هر چاکرا چیه و اگه باز بشن دقیقا چه اتفاقی میفته؟..
    مرسی...
    عزیز اگه میشه بگو از چه برنامه ایی استفاده میکنی؟اگه امکانش هست لینکشو رو بزارین
    ما از کجا باید بفهمیم که چاکراه مثلا1 باز شده تا بریم سراغ چاکرای 2؟
    دوستان من ديشب که ميخواستم براي اولين بار تمرين برونفکني کنم بعد از ۵-۶ دقيقه يه حس غير قابل تعريف رو پيشونيم ايجاد شد و بعد کم کم حس کردم که شيقه هام دارن منفجر ميشن و ضربان قلبمم بالا رفت و ديگه نتونستم تحمل کنم و خودمو به حالت طبيعي در آوردم ولي تا دو سه دقيقه شقيقه هام يه حس خاص داشتند
    حالا درست انجام داده بودم؟
    تپش قلبت واسعه خلسه ی منفی هست
    واسعه اولین شبت فکر نکنم بد بوده!!

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوست عزیز لینک فرکانسها توی همین تاپیک هست...یه خورده بگردی پیدا میکنی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز لینک فرکانسها توی همین تاپیک هست...یه خورده بگردی پیدا میکنی..
    البته فکر نمیکنم یه خورده !

عزیز اگه میشه بگو از چه برنامه ایی استفاده میکنی؟اگه امکانش هست لینکشو رو بزارین
    ما از کجا باید بفهمیم که چاکراه مثلا1 باز شده تا بریم سراغ چاکرای 2؟
    باز شدن چاکرا ها هر کدوم علایمی داره ، مثلا چاکرا ی شیش اگه باز بشه ، میتونی مثلا چشم بسته همه جا رو

ببینی که البته این باز شدن چاکراها مراحل داره ، مثلا اگه روی شیش تمرکز کنی ، اول خواباتو میتونی کنترل کنی

بعد حس شیشمت تقویت میشه ، همین طور میره جلو که مثلا به جاهایی میرسی که میتونی با چشم سومت

یه جسمرو جابه جا کنی ، پشت دیوار رو ببینی و نمیدونم از این حرفا . برای این که ببینی چاکراهات چقدر بازه

میتونی بری تو این سایت ( که لینکش رو میدم ) و یه سری سوال پرسیده به انگلیسی که من خودم هر کاری

کردم نفهمیدم چی نوشته ! ولی میگن خیلی معتبره و میزان باز بودن تمام چاکراهات رو مشخص میکنه .

این یه راهه برای این که بفهمی کدوم چاکرات ، چقدر بازه ، یه راه دیگه هم هست ، اونم اینه که ببینی چه

قدرتایی داری که با باز بودن یه چاکرا انجام پذیره ، مثلا بعضی ها ذاتا از بچگی میتونن فکر بخونن که میشه گفت

چاکرای شیشون بازه نسبتا .

البته اگه هیچ اتفاقی هم نیوفته و فقط در چاکرا احساساتی ( مثل ضربان ، سوزن سزون شدن و ... ) بکنی ،

نشون میده که اون چاکرا داره فعال میشه . که فکر کنم بهترین راه اینه که بفهمی فعال شده یا نه .

لینک سایته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود فرکانسا :

کد:
    لینک راهنمای استفاده از فرکانسا :

کد:
    Last edited by Hoaxes; 15-05-2008 at 13:05.

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

11

من اگه بخوام کسی رو الگو قرار بدم اون فرد فقط سه شنبه لوبسانگ رامپا هست و بس هیچ کاری هم به دین ندارم
    مسیر رودخانه ثابته و همه قایق ها مجبورن به سمتی خاص حرکت کنن ولی این عشق به قایق باعث شده خیلی ها چنان مشغول قایق رانی بشن که دیگه هدف رو فراموش کنن بعضی ها هم مخصوصا مسلمون ها مدام قایقشون رو به رخ بقیه می کشن!!!
    نمونه این مسئله هم خوندن قران هست به نظر شما این دوره های قران چقدر مفیده؟ اصلا کسایی که به این دوره ها میرن چقدر متوجه چیزایی که می خونن می شن؟
    بحث انرژی جداست ولی تا زمانی که متوجه معنی مطالبی که می خونی نشی این خوندن چه فایده ای داره؟!!!

خدا همه مارو هدایت کنه...
    سلام
    آقای لیوسانگ خیلی چیز قشنگی گفتن...
    ولی دین بحثش فرق میکنه...
    دین چیزیه که تمام راه و روش زندگی انسان رو تعیین میکنه...
    دین یعنی قانون زندگی....
    هدف تکامله...
    برای مثال: تا وقتی که آنتی ویروس ورژن 2008 هست ما از 2005 استفاده نمیکنیم...به این میگن حس تکاملی انسان.
    در کتب مختلف ادیان به اسلام و پیامبر اشاره شده و اومدن اونو بشارت دادن...
    در دین هیچ اجباری نیست ...
    در مورد خواندن قرآن هم باید بگم طبق آزمایشی که تاثیر کلمات بر روح و جسم بدن رو نشون میداد بهترین اثرات برای زمان خواندن قرآن بوده...
    ما باید دنبال این ریشه هم بریم که نه تنها خواندن قرآن ثواب بالایی داره بلکه نگاه کردن به حروف مقدس قرآن هم ثواب بالایی داره (خوانده نشه) به نظر من ما باید دنبال این اصل هم بریم که چه رازی در نگاه کردن به حروف قرآن است.
    خداوند در قرآن میفرماید: اقم الصلاه لذکری...
    به یاد ذکر بر پا کنید...
    خواندن قرآن هم جزو اذکار است....
    دعای بنده اینه: خدا توفیق عمل به قرآن به ما عنایت کند ...
    خودش فرموده : بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را....(ادعونی استجب لکم)
    (طاهر)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

البته فکر نمیکنم یه خورده !

باز شدن چاکرا ها هر کدوم علایمی داره ، مثلا چاکرا ی شیش اگه باز بشه ، میتونی مثلا چشم بسته همه جا رو

ببینی که البته این باز شدن چاکراها مراحل داره ، مثلا اگه روی شیش تمرکز کنی ، اول خواباتو میتونی کنترل کنی

بعد حس شیشمت تقویت میشه ، همین طور میره جلو که مثلا به جاهایی میرسی که میتونی با چشم سومت

یه جسمرو جابه جا کنی ، پشت دیوار رو ببینی و نمیدونم از این حرفا . برای این که ببینی چاکراهات چقدر بازه

میتونی بری تو این سایت ( که لینکش رو میدم ) و یه سری سوال پرسیده به انگلیسی که من خودم هر کاری

کردم نفهمیدم چی نوشته ! ولی میگن خیلی معتبره و میزان باز بودن تمام چاکراهات رو مشخص میکنه .

این یه راهه برای این که بفهمی کدوم چاکرات ، چقدر بازه ، یه راه دیگه هم هست ، اونم اینه که ببینی چه

قدرتایی داری که با باز بودن یه چاکرا انجام پذیره ، مثلا بعضی ها ذاتا از بچگی میتونن فکر بخونن که میشه گفت

چاکرای شیشون بازه نسبتا .

البته اگه هیچ اتفاقی هم نیوفته و فقط در چاکرا احساساتی ( مثل ضربان ، سوزن سزون شدن و ... ) بکنی ،

نشون میده که اون چاکرا داره فعال میشه . که فکر کنم بهترین راه اینه که بفهمی فعال شده یا نه .
    سلام
    ممنون از زحماتت
    برای شما اتفاق افتاده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از زحماتت
    برای شما اتفاق افتاده؟

علیک سلام . قابلی نداشت .

چی برام اتفاق افتاده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی ببخشید ، شما احیانا وهابی نیستی؟ اون عکس آواتارت خودتی؟ ( دو تا سوال بود این ! )

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

راستی ببخشید ، شما احیانا وهابی نیستی؟ اون عکس آواتارت خودتی؟ ( دو تا سوال بود این ! )
    چرا فحش میدی؟ وهابی چیه؟
    این آواتر عکس شهید پازوکیه...
    در ضمن منظور من حالت هایی بود که توضیح دادی بعد از گوش کردن آهنگ اتفاق میفته.....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا فحش میدی؟ وهابی چیه؟
    این آواتر عکس شهید پازوکیه...
    در ضمن منظور من حالت هایی بود که توضیح دادی بعد از گوش کردن آهنگ اتفاق میفته.....

آخه تو امضات نوشتی نمیدونم بهایی ها رو بی خیال شدم ، فکر کردم قبلا بهایی یا وهابی بودی ...

آره اونا هم ایجاد شده ... .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی ببخشید این شهید پازوکی کی بیده؟ نکنه وهابیه؟ ببینم تو حرفات رنگ و بوی وهابیت میده ها

مشکوک میزنی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •