تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 3195 اولاول ... 1742242642702712722732742752762772782843243747741274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

قرار بود این ماه بیاد.دیگه نمیدونم.ولی اگه تا اخر این ماه نیومد به احتمال زیاد افتاده 2009.
    دوست عزیز اگه میخواین xbox360 بخرین منتظر نمونین.همین فالکون هم عالیه.
    موفق باشید.
    تاييد ميشه
    مادربرد JAPSER هم به اين معني نيست كه هيچ وقت 3 چراغ نشه
    حتي در اون هم اين امكان وجود داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

سلام می خواستم ببینم مادر بورد جاسپر کی به بازار می یاد ؟
    تا اونجا که من میدونم تا یک ماه دیگه البته یخورده کمتر باید بیاد. اما همونطور که jhonny گفت همین falcon عالیه.

مادربرد JAPSER هم به اين معني نيست كه هيچ وقت 3 چراغ نشه
    حتي در اون هم اين امكان وجود داره
    میشه بگی از کجا اینقدر مطمینی که اونم سه چراغ بشه؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم تا یک ماه دیگه البته یخورده کمتر باید بیاد.

میشه بگی از کجا اینقدر مطمینی که اونم سه چراغ بشه؟؟؟؟؟؟
    درمورد زمان اومدنش قرار بود اول AUGUST تو بازار RELEASE جهاني بشه
    امروز 9 اگوست و هيچ خبري نيست
    جالب تر از اون اينجاست كه خود MS به هيچ وجه وجود خارجي همچين MB رو تاييد نكرده
    و صحبت هايي هم هست كه اين مادربرد شايعه اي بيش نبوده
    خيلي ها مي گفتن اين مدل هاي 60 گيگ JASPER هستن كه اونها هم FALCON از اب در اومدن

در مورد 3 چراغ شدن
    شما ببين اين مادربرد هم مثله مادر برد هاي قبليه
    با اين تفاوت كه GPU اون هم 65 NM شده
    ولي هنوز هم توليد گرما ميكنه
    من نگفتم 3 چراغ ميشه
    گفتم احتمال 3 چراغ شدنش هست

در fALCON شايد از هر 100 تا يكي بوده
    تو اين اگه بياد بازار شايد از 1000 تا يكي باشه

موفق باشي

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو جوب

پيش فرض

درایوم hitachi هست یه چیز دیگه هم پیدا کردم افت فریمش جاهای مشخص هست مصلا halo توی ارک جاهای مشخص افت فریم داره

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

بنظر من اینا همش شایعه هست که میگن play box بده ولی دیسکهایی که تو داخل رایت میشن عالیه ... خداییش تو ایرانمون چی درست تولید میشه که حالا مثلا دیسکهای رایتیمون خوب از اب دربیاد؟؟ اینا همش تبلیغات نا درستیه که فروشگاههای مرکزی پخش که خودتون اسمشونو بهتر میدونید انجام دادن تا محصولات رایتی خودشونو به فروش برسونن ...بنظر من تا حالا کسی نتونسته دلیل منطقی بیاره که دیسکهای داخلی برتری دارن ...اکثر دوستان مثل خود من یه چیزی شنیدن که مثلا فلان دیسکو نگیریم چون برا کنسولمون بده .بعد ماهم براحتی قبول میکنیم واقعا شما که میگین play box بده بگید از کدوم منبع این اطلاعات رو بدست اوردید میشه یه سایت معتبر رو معرفی کنید که همچین چیزی گفته باشه؟؟ دوستان واقع بین باشید براحتی هر حرفی رو قبول نکنید
    تایید میشه !
    PlayBox مالزیه
    اینا رو همین مغازه های ایرانی به دهن اینا انداختن و هی میگین PlayBox بده و فروشنده که تو خونش رایت کرده اون خوبه همه ی ما میدونیم که PS2 تا یک سال از دی وی دی های مالزی تو ایران پشتیبانی می کرد و وقتی بازی رو می ذاشتی تو درایو تا 1 ثانیه می آورد اما حالا دی وی دی های ایرانی اومده و علاوه بر دیر لود شدن حتی بعضی وقتها دی وی دی آکبند بدون لکه هم نمیاره .
    مشکل عزیزان تو درایو BenQ همه ی ما هاست و کسی هم که میگه ماله من هیچ مشکلی نداره حتما یه بازیباز حرفه ای نیست و به چیز های جزئی توجه نکرده . چیزایی مانند دیر لود شدن لیوان روی میز و ....
    درسته که تو مال من مشکل جدی نیست و یهو خیابان ناپدید نمی شه اما همین دیر لود شدن نیم ثانیه ای لیوانی رو که مثال زدم خودش جای سوال داره .
    Last edited by Masoud Pro; 09-08-2008 at 16:23.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

مسعود جان اينا تجربه ماست كه ديدم play box خيلي ضعيف تر از verbatim هست
    منم خودم به شخصه تو rainbow six 2 مشكل باگ داشتم ولي وقتي رو verbatim بازي رو گرفتم تمامه مشكلات باگ و اين چيزا حل شد...
    و همينطور تو gta iv الان ديگه مشكل انچناني ندارم ولي وقتي رو play box داشتم بازيو همش باگ داشت مثلا يهو زمين غيب ميشد !!!!

8. 2 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام .. من امروز از پرتو بازی splinter cell double agent رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم اولا تو اونجایی که عکس درایو هست که اسم بازیی که گذاشتینو مینویسه (تو قسمت داشپورت) فقط مینویسه (play dvd) (بجای نوشتن اسم بازی) بعد هم که میرم روش A رو میزنم این عبارت رو مینویسه : to play this disc . put it an xbox360 console هموطور که از معنیش مشخصه میگه برای اجرای دیسک اونو بزارید تو کنسول 360 ...........اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن که مشکل از چیه؟؟ایا باید update کنم ؟؟ چه جوری
    اقا من امروز زنگ زدم پرتو مشکلو گفتم اونم گفت چون بازیت قدیمیه باید اپدیت قدیمی بشه ....حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این کارو کنم؟؟اقاهه گفت برای این کار 15 تومن نا قابلم میگیره..حالا اگه اپدیت قدیمو کنم بازیای جدید رو اجرا نمیکنه؟؟ من خودم نمیتونم اپدیت کنم؟؟لطفا دوستان منو راهنمایی کنن.ممنون میشم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اقا من امروز زنگ زدم پرتو مشکلو گفتم اونم گفت چون بازیت قدیمیه باید اپدیت قدیمی بشه ....حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این کارو کنم؟؟اقاهه گفت برای این کار 15 تومن نا قابلم میگیره..حالا اگه اپدیت قدیمو کنم بازیای جدید رو اجرا نمیکنه؟؟ من خودم نمیتونم اپدیت کنم؟؟لطفا دوستان منو راهنمایی کنن.ممنون میشم
    تعجب میکنم ... آپدیت های جدید در بازها هستند و اگه آپدیت جدیدی عرضه بشه، معمولا در دیسک بازی قرار داده میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

حالا اگه اپدیت قدیمو کنم بازیای جدید رو اجرا نمیکنه؟؟
    عزيز بازيهايه جديد خودش اپديت داره من پرسيدم وقتي اپديت جديد شه ديگه اون اپديت قديم فايده نداره !!!
    نكني اين كارو !

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

امان از دست این فروشنده های ایرانی
    استثنا ندارن
    چنتاش همین فامیلای خودمون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •