تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 722 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام / روز یکشنبه در ویژه برنامه عید فطر شبکه 5 یه نفر اورده بودن که تقلید صدا میکرد صدای شخصیت های معروف در میورد مثه فردوسی پور و دایی و همچنین خواننده ها اسم صدای هر کی رو در میورد پایینش اسمشو مینوشت بعد یکی از اهنگای چاوشی ( عروس قصه ) رو خوند ولی نکته جالبش اینجا بود که زیرنویس کرد :خواننده نامعلوم !!!!! واقعا ادم شاخ در میاره از سیاست صدا و سیما مگه معروف تر و محبوب تر از چاوشی خواننده ای داریم که زیرنویس میکنید خواننده نامعلوم
    اینو گفتم که دوستانی که برنامه رو ندیدند بدونند همچین اتفاقی افتاده

یا علی

2. 4 کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلطان چاوشی یه مصاحبه جدید کرده عکسش اینهاش باید خیلی باحال باشه

در شماره جديد مجله اتفاق نو مصاحبه ي جديدي از محسن چاووشي به چاپ رسيده است.

در اين مصاحبه مطالب جديد و بسيار جالبي را از زبان محسن چاووشي خواهيد خواند كه

در نوع خود نسبت به مصاحبه هاي ديگر متفاوتر مي باشد.

(اين مصاحبه بزودي در سايت قرار خواهد گرفت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام / روز یکشنبه در ویژه برنامه عید فطر شبکه 5 یه نفر اورده بودن که تقلید صدا میکرد صدای شخصیت های معروف در میورد مثه فردوسی پور و دایی و همچنین خواننده ها اسم صدای هر کی رو در میورد پایینش اسمشو مینوشت بعد یکی از اهنگای چاوشی ( عروس قصه ) رو خوند ولی نکته جالبش اینجا بود که زیرنویس کرد :خواننده نامعلوم !!!!! واقعا ادم شاخ در میاره از سیاست صدا و سیما مگه معروف تر و محبوب تر از چاوشی خواننده ای داریم که زیرنویس میکنید خواننده نامعلوم
    اینو گفتم که دوستانی که برنامه رو ندیدند بدونند همچین اتفاقی افتاده

یا علی
    من ندیدم فیلمشو نداری ؟

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز:

قسمتی از مصاحبه:

- من فقط به خاطر موسیقی وارد موسیقی شدم و به دنبال شهرت و سایر مسائل حاشیه‌ای نبودم، از منیت متنفرم.

- سعی کردم در ملودی سازی حرکت تازه‌ای داشته باشم، تلاشم این بود با هر کاری مخاطبم را غافلگیر کنم.

- احساس می کنم هنوز کار خاصی انجام نداده ام.

- یه شاخه نیلوفر می توانست آلبوم خیلی بهتری باشد، اشکال اصلی این آلبوم بیشتر فنی است، من روی صدابرداری محاسبه ویژه‌ای کرده بودم، اما این محاسبات تقریبا به صورت کامل به هم ریخت.

- باید انواع دیگر موزیک‌ها هم در این آلبوم قرار می‌دادم ، می بینی چقدر خوب خودم را تخریب می کنم!

- من نمی توانم غم را از خودم جدا کنم.

- متاسفانه یه شاخه نیلوفر مصادف شد با مجاز شدن آلبوم‌های من.

- اینترنت و بچه‌های اینترنت همیشه از من حمایت کرده‌اند. به هر نقطه‌ای برسم یادم نمی‌رود که از طریق اینترنت به موسیقی معرفی شدم

- دوران من تازه شروع شده!

- یکی از کارهایی را که روی شعر استاد شهریار ساختم، فوق العاده دوست دارم. و فکر نمی کنم در آینده بتوانم مشابه آن را تولید کنم.

- من اصلا نمی دانستم "قراضه چین" که مولانا از آن استفاده کرده، یعنی چه! قراضه چین یعنی تراشه‌های طلا که به زمین می‌ریزد.

- آلبوم سنتوری شش فطعه دارد: چهار قطعه فیلم سنتوری و دو قطعه از کارهای قبلی‌ام. امتیازش را هم به آقای آزادی واگذار کرده‌ام و دقیقا نمی‌دانم مجوز گرفته یا نه.

- آلبوم جدیدم که فعلا اسمی ندارد را بیشتر از "یه شاخه..." و "من خودم..." دوست دارم.

- محمدرضا دوست خوب من است و در آلبوم جدید هم تنظیم تعدادی از قطعات را انجام داده است.

- علی مهرگان دیگر ترانه سرایی است که در این آلبوم به ما ملحق شده. یک ترانه هم خودم گفتم. امیر و حسین هم با پنج و سه قطعه در این آلبوم حضور دارند.

- بعد از ازدواج حسم عوص نشد. همسرم هم موسیقی را می‌شناسد و شنونده خوبی برای کارهای من است.

- یک قطعه مخصوص دارم که اگر الان در موردش توضیح دهم،مزه‌اش از بین می‌رود اما همین قدر بگویم که در آلبوم جدیدم حرکتی کرده‌ام که از من بعید باشد!

منبع:
    کد:

8. 5 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من مجله رو خریدم ولی خیلی زیاده مگر نه تایپ میکردم مصاحبه خیلی عالی ایه

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

اینم از مصاحبه ی اتفاق نو شماره 112 با محسن چاووشی

کد:
    بخونید و حالشو ببرید!

11. 7 کاربر از iman hichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینا که گفتن عید فطر آلبومش میاد !
    چی شد ؟

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

این آهنگ حذف شد
    Last edited by iman hichkas; 29-09-2009 at 18:33. دليل: .

14. 3 کاربر از iman hichkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اینا که گفتن عید فطر آلبومش میاد !
    چی شد ؟
    معلوم نیست تا ما رو دق نده البوم نمیده سلطان چاوشی
    دموی یکی از آهنگهای آلبوم جدید چاووشی که به صورت 6&8 اجرا شده است....از دست ندید.(آهنگ خالیه)...
    کد:
    تشکر یادتون نره.

شما از کجا میدونید این ماله البوم جدیده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این مطلب مربوط به مجله چلچراغه

محسن چاووشی
    نام البوم:فعلا غیر قابل عنوان
    بانو بانو بانو بانو ...

نه این همان یاغی سالهای پیش نیست.همانی که زمین و زمان و حاشیه ها را به هم می بافت و با جنجالی تازه مطرح تر
    می شد و ملودی های سیاه/ تلخ وعاشقانه و گاه اعترا ضی اش جریان ساز می شدند.به هیچ کسی هم باج نمی داد.
    سیاست کاری او دو سالی می شود که کاملا تغییر کرده است و یاغی گری او جای خودش را به ارامش/ سکوت و
    گزیده کاری داده است.
    محسن چاووشی انگیزه های زیادی برای برگشت و تکرار روزهایی که ((متفاوت ترین)) و ((مطرح ترین)) بود دارد.
    روزهایی که او بدون هیچ امکان تبلیغی خودش و کارهایش را یکه تاز خوانندگان و موسیقی های داخلی کرده بود.البوم
    ((یه شاخه نیلوفر)) با همه خوبی و تکنیک هایش در ترانه ها و ملودی البومی شد که طرفداران تندرو و گاه متعصب از
    او انتظار داشتند.طرفدارانی که در اینترنت یک سر دعواها وجنجال های اینترنتی هستند.فرقی هم نمی کند که این دعوا
    بین چه کسانی باشد.نگاهی به دعوای بین سیروان و رضاصادقی بیندازید و حضور طرفداران چاووشی را در انجا در
    طرفداری و تبلیغ برای خواننده مورد علاقه شان ببینید.
    شاید مهم ترین دلیل موفق نبودن البومی که می توانست او را دست نیافتنی کند نوع تنظیم ها و میکس ومستر شدن
    اهنگ ها بود.محسن چاووشی هزینه براورده نشدن انتظارات از البوم خوب((یه شاخه نیلوفر)) را با اعتماد به به اصطلاح
    تنظیم کننده ای داد که خودش نردبان شناخته شدن او شد.اما این بار خود او حضور پر رنگی را در تنظیم دارد.هرچند
    باز هم مرام دوستانه اش گل کرده باشد و همه چیز را پای رفاقت بزند و بی خیال اسمی از خود شود.
    ((((دموی البوم))))
    اسمش فعلا((سکرت)) است ولی مطمئناالبوم((من خود ان سیزدهم)) و ((سنتوری)) نیست.انتظار این اسم ها را از البوم
    او ندارید.عوامل این البوم 11 قطعه ای هم محسن چاووشی/حسین صفا/اهاری/امیر ارجینی و کیکاووس یاکیده
    هستند.چاووشی در این البوم در ادامه موسیقی هایش سبک و سیاق البوم موفق((متاسفم)) را ادامه ولی بسیار بهتر
    و به روز تر شده است.
    ((((برگ برنده))))
    ملودی ها و لحن و ریتم هایی که از او انتظار ندارید در این البوم فراوان هستند.یک اهنگ خودمانی با گویشی محلی
    مطمئنا مهم ترین برگ برنده ای است که ان را مهمان ماشین ها و مجالس خودمانی خواهد کرد.
    ((((پاشنه اشیل))))
    او نقطه ضعف های البوم قبلی را هم پوشانده و این البوم را کامل کرده است.یک سال هم برای این کار وقت داشته است.
    به نظر مشکلی نیست مگر انکه مثل البوم قبل باز هم از مطبوعات و شناساندن البومش دوری کند.دنیای ما/دنیای
    روابط و تبلیغات است.
    ((((کاندیداهای بهترین شدن))))
    دور اخر و مجنون امشب/ گزینه های پیشنهادی خودش هستند.[/B]

17. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •