دستتون درد نکنه ممنون پاسخ دادید با گوشی اومدم دکمه تشکر نیست همینجا ازتون بابت راهنمایی ممنونم.
دستتون درد نکنه ممنون پاسخ دادید با گوشی اومدم دکمه تشکر نیست همینجا ازتون بابت راهنمایی ممنونم.
یه باگ تو ایرانسل پیدا شد ۶۰ گیگ یکماهه رو سه تا خط تونستم فعال کنم مجانی، باگ بست الان ایرانسل من هم از کار افتاد تا درستش کنن، خوب شد بسته نخریدم تو این دو روز !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by amirbrad; 28-01-2017 at 18:25.
بله در صورتی که دستگاه شما مشکل نرم افزاری و سخت افزاری نداشته باشد.
دخلشو آوردن
این بسته هارو از هر وقت استفاده کنی یه ماه فرصت میده یا از امروز شروع شده؟؟؟ من خیلی گرفتم جون تو![]()
Last edited by android500; 28-01-2017 at 20:14.
بعضی یو اس بی ها جریانشون بالاتره و برای شارژ گوشی هم میتونه استفاده شه. ولی ۵ متر ظاهرا فاصله زیادی هست برای یو اس پی. و تلفات زیادی ممکنه ایجاد کنه. پس بهتره یکبار با یه هاب ۱ متری یا سیم کوتاه تر امتحان کنید.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه سوال داشتم با این دانگل هایی مثل e3372 یا e8372 میشه پیامک ارسال یا دریافت کرد؟
تاریخ اتمام بسته و تو ایرانسل من زده ، ظاهرا از امروز شروع شده همشون تا ماه دیگه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
من e8372 دارم با نرم افزار میشه پیامک ارسال و دریافت کرد
ممنون یه سوال دیگه داشتم میشه با یه سیم کارت پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟
امتحان نکردم خودم ولی فک کنم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)