خدا قبول کنه
خدا قبول کنه
تاریخ فارغ التحصیلی شما چه تاریخی بوده؟ دفترچه کی پست کردید؟
اگه مشکل از طرف شما نباشه آموزشی که رفتین یه برگ اشتغال به خدمت میگیرن برای نظام وظیفه شهرتون و اضافتون پاک میشه.
اگه کسی بیش از یکسال غیبت داشته باشه اونم بخشیده میشه تا22بهمن اگه بخواد بره؟البته منظورم هم اضافه خدمت بود و هم ارجاع به مراجع قانونی و...چون هرکس بیش از 1سال غیبت داشته باشه باید بره دادگاه و این جور برنامه ها حالا موندم این معرفی به مراجع قضایی هم بخشیده میشه یا فقط اضافه خدمتها؟
سلام احتمالا باید 6 ام برید.اونم نظام وظیفه !نه پلیس +10
سرش رفت توی شش ماه !
ولی چقدر سخت بود...
چقدر بی فرهنگ بودن...
چقدر دردناک بود بعضی چیزاش.
ولی خب خدارو شکر که میگذره.واقعا اگه نمیگذشت چی میشد؟!
چقدر زندگی با سرباز صفر سخته!نمیگم همشون اما اکثرشون خیلی عوضین.به قول یکی از بچه ها میگفت حالا درس هیچی ، درسته درس نخوندن ، ولی تهش هممون انسانیم ، ولی چرا اینا انسانیت سرشون نمیشه؟!
خلاصه کلاه آهنیمو دزدیدن و پوستم کنده شد.خیلی باید مواظب وسایل حساستون باشید.خیلی به گروهبان مهندسا ظلم شد.یه سرباز صفر داره تحقیرشون میکنه!
خدا لعنتش کنه باعث و بانی کم شدن درجه هارو که توی این سن بالا باید نظافت کرد!
دلم پره.ولی یه روزی میگذره و جواب تموم اذیت و ازار های ارشد و سربازا و استوارارو توی خیابون با نگاهم میدم.
بودو نبود نزاجا 15 ماه دیگه....
ولی آخرش چی؟!شمایید که یک عمر باید به ما تحصیل کرده ها توی زندگی شخص گری آشخوری بدین.![]()
دوست عزیز نفرمایید@ولی آخرش چی؟!شمایید که یک عمر باید به ما تحصیل کرده ها توی زندگی شخص گری آشخوری بدین.
ملاک شخصیت افراد میزان تحصیلاتشون نیست!
منم نزاجا خدمت کردم این که وظیفه ها آشخوری می کشن از هم دلیلش اینه که فرمانده یگان ها جلوش رو نمی گیرن و اتفاقا اکثرشون هم موافق هستن
و گرنه ما وسط خدمت که فرمانده گروهانمون عوض شد دیگه لفظ بیمار آشخور تو یگان ما از بین رفت و به سرباز جدیدی که یه روز تو یگان هم اومده بود کمتر از سرکار نمی گفتن!
اون زمان لیسانس وظیفه افسر(ستوان 2) میشد و اجرب و قرب بالایی داشت و مهندس خطاب می شدن و ساعت کاریشون مثل کادری ها بود و ماهی یک بار نگهبانی می دادن و موی سرشون هم اندازه کادری ها بودش و خدمتشون با فوق دیپلم ها هم 180 درجه فرق داشت حالا زیر دیپلم و دیپلم که بماند!
اون افرادی که شما می بینید که انسانیت سرشون نمیشه اگه مدرک دکترا هم بگیرن باز همون شخصیت رو دارن و تغییری در شخصیتشون ایجاد نمیشه
به زودی آشخوری شما هم تمام میشه ولی به خودت قول بده هرگز از کسی آشخوری نکشی و به سرباز زیر دست خودت زور نگی![]()
دوستان لیسانس مکانیک جامدات دوره کد میخوره؟
دوره کد کاملا رندوم هست و در اکثر مواقع به رشته مربوط نیست مگر موارد خاصی مثل رشته حقوق یا کامپیوتر که حتما رسته دارایی و رایانه می خورن و هیچ وقت دوره کد نمی خوره بهشون![]()
امروز رفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفت 20ام!!!بنظرم از سر وا کرد
گفتم تا 20ام صبر کنم که میرم مثل بچه آدم از پلیس10+ پرینت میگیرم![]()
درسته هنوز تجربه نکردم.ولی میفهممتون خیلی بده.خدا لعنتشون کنه.درسته مدرک ربطی به انسانیت نداره.ولی حداقل آدم میره تو یه جمع بزرگ و فرهنگی چند سال قرار میگیره.حتما فرق داره با اونی که با دیپلم بدو بدو اومد خدمت
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)