تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2739 از 3195 اولاول ... 17392239263926892729273527362737273827392740274127422743274927892839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,381 به 27,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من نه ناظرم و نه مدیر که بیام پا در میونی کنم! من فقط به عنوان یه رفیق بهتون میگم! اینکه وضعیت انجمن خیلی بده قبول دارم! هم به مدیرش بارها گفتم و هم به ناظرش! ولی خوب توجهی متاسفانه نشده! پست ها تکراریه ، موضوعات کلیشه ایه ، تنوعی نیست ، گله از مدیر و ناظر دارین و صد ها مشکل دیگر! همه اینا درست! اما خودمون دیگه مشکل ایجاد نکنیم! من نمیخوام از کسی طرفداری کنم ولی همین کاربر S.J-REZ2 با اینکه بعضی پست هارو ممکنه به نظر شما درست پاسخ نده ولی همین که بقیه پست هارو درست جواب میده و به بقیه کمک میکنه خیلی ارزشمنده! این جور افراد رو درست نیست اسمشون رو بزاریم اسپمر! اینکه حالا با جواب دادن سوالات افراد دیگه به دست ایشون تاپیک سریع تر جلو میره که چیزه مهمی نیست! حالا جلو بره! زیاد تر بشه! من به نظرات دیگر کاربران هم احترام میزارم ولی یکی رو که علاقه داره توی فروم فعالیت کنه رو خواهشا کمی با احترام بیشتری باهاش رفتار کنید. متاسفانه لحن پست های شما در بر خورد حتی با یه اسپمر هم درست نیست! ما که با هم دشمن نیستیم! رفیقیم! از پست های زیاد و جلو رفتن سریع تاپیک مدیر و ناظرش باید نگران باشن که گویا اصلا نگران نیستن! پس چرا حالا ما دایه دلسوز تر از مادر بشیم!؟

البته من با شما در مورد اینکه ایشون باید تا جایی که میتونن جواب چند پست رو در یک پست بدن و از جواب دادن پست های قبلی در پست های جدا خود داری کنن کاملا موافقم!

همین...!

2. 11 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ببینید مشکل پست زیاد نیست...پست زیاد هیچ کجای دنیا اشتباه نیست.....اگه چرت و پرت بگی اشتباهه...که بعید میدونم چرت و پرت گفته باشم....در مورد لحنم بازم میگم...من رفتم از دلشون دراوردم...حالا فکر نمیکنم مشکلی باشه...من بازم از همه به خاطر لحنم معزرت میخوام.....
    بله به نظر من باید صبر کرد ناظم بیاد از شما هم خواهش میکنم دنبالشو دیگه تو تاپیک نگیرید منم نمیگیرم ناظم ها بیان به پایان بر سونن.....اگه هم مشکلی

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

یا خدا من چی کار کنم سوال های مردم این جور چیزاست بیان در مورد -- و سوال های حرفه ای بپرسن من تا بتونم جواب میدم....در ظمن اینو باید از پست اول بخواید که این چیزای کوچیک رو بیان کنه....و بازم در ظمن این تاپیک چیزی رو حرفه ای دنبال نمیکنه از عنوان معلومه که به طور عمومی بیان میشه بعد میرن تو تاپیک تخصصی
    بازم میگم بحث تا اومدن ناظم منتفی بشه
    شما اسپمری عشق lvl آپ چشاتو کور کرده!!! قبول کن
    شمام احتیاج نیست سنگ دیگران رو به سینه بزنید اگه کسی واقعا سوال براش پیش بیاد و واقعا دنبال جوابش باشه نمیاد سری پست بزنه . اول پیج های قبل تاپیک رو که شما لطف کردی 10000 دفعه به سوالات جواب دادی می خونه
    تابستون پارسال ناظم ها بهتر و دقیقتر عمل می کردن تا شما پست (اسپم) می دادی سری اخطار میدادن بهت بعدشم که یه مدت لطف در حق تاپیک کردی پست نمیدادی

ویرایش شد.
    Last edited by behexen; 12-09-2011 at 00:31.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لول آپ؟؟؟ این جا احیانا وارکرفته؟؟؟
    این طرز برخورد به شدت زشته... اصلا این برخورد با کسی که میاد تو تاپیک شعر سعدی مینویسه و میره هم زشته...
    اینجا ساجد هم بدون تقصیر نیست... واسه ی چند تا سوال ، هر کدوم یه جواب جداگانه میده... به جان خودم مولتی کیوت اختراع شده ولی :||
    گاهی اوقات هم جواب ها کمی اشتباهن... با شهاب موافقم... همین که به خیلی از سوالا جواب درست میده نکته مهمیه... ولی سوالی که واسم پیش اومده اینه که دقیقا چرا از مولتی کیوت استفاده نمیکنه :-w منم مثل ناصر دیگه به این عکس مارکس حساسیت پیدا کردم : دی
    صفحه اول اگه بروز بشه خیلی از این سوالات تکراری از بین میرن... البته بازم کم نیستن افرادی که صفحه اول رو نمیخونن و جفت پا میپرن صفحه آخر و کلیک روی "ارسال جواب سریع"
    واسه همین حس میکنم کامل کردن صفحه اول شاید کمک خاصی نکنه... بار ها و بار ها میبینیم که میان و میپرسن جدید ترین مدل چیه... این موضوع توی پست اول توضیح داده شده... و این نشون میده که پست اول رو نخوندن اصلا...

5. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید مشکل پست زیاد نیست...پست زیاد هیچ کجای دنیا اشتباه نیست.....اگه چرت و پرت بگی اشتباهه...که بعید میدونم چرت و پرت گفته باشم....در مورد لحنم بازم میگم...من رفتم از دلشون دراوردم...حالا فکر نمیکنم مشکلی باشه...من بازم از همه به خاطر لحنم معزرت میخوام.....
    بله به نظر من باید صبر کرد ناظم بیاد از شما هم خواهش میکنم دنبالشو دیگه تو تاپیک نگیرید منم نمیگیرم ناظم ها بیان به پایان بر سونن.....اگه هم مشکلی

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

یا خدا من چی کار کنم سوال های مردم این جور چیزاست بیان در مورد -- و سوال های حرفه ای بپرسن من تا بتونم جواب میدم....در ظمن اینو باید از پست اول بخواید که این چیزای کوچیک رو بیان کنه....و بازم در ظمن این تاپیک چیزی رو حرفه ای دنبال نمیکنه از عنوان معلومه که به طور عمومی بیان میشه بعد میرن تو تاپیک تخصصی
    بازم میگم بحث تا اومدن ناظم منتفی بشه
    بازم میگم. مشکلات مشخصه. خیلی راحت میشه حلش کنی و این قضیه تموم بشه. اما اینکه نخوای مشکلاتو قبول کنی و کارتو توجیه کنی یک قضیه دیگست. قبلا هم گفتم اینکه به سوال های دیگران جواب داده بشه هیچ مشکلی نیست. اما جواب باید درست و کوتاه باشه. نه اینکه هر چی به ذهنت میرسه بگی و تو چند تا پست. میتونی جای اینکه هر 1 پست رو جواب بدی روزی 2-3 بار بیای چند تا چند تا جواب بدی. والا من کسی سوال میپرسه میرم کلی میگردم تو نت و از جوابی که میدم مطمئن میشم بعد مینویسمش.مثال قضیه دسته مشترک xbox و pc که تا اون عکس رو دیدی گفتی نه امکان نداره و فیک هست و اینا...

تمامی این حرفها واسه اینه که نظم اینجا حفظ بشه و مطالب مفید گفته بشه تو فروم. وگرنه نه من با شما دشمنی دارم نه هیچکسه دیگه با شما.
    Last edited by sony_W810i; 11-09-2011 at 11:09.

7. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بازم میگم. مشکلات مشخصه. خیلی راحت میشه حلش کنی و این قضیه تموم بشه. اما اینکه نخوای مشکلاتو قبول کنی و کارتو توجیه کنی یک قضیه دیگست. قبلا هم گفتم اینکه به سوال های دیگران جواب داده بشه هیچ مشکلی نیست. اما جواب باید درست و کوتاه باشه. نه اینکه هر چی به ذهنت میرسه بگی و تو چند تا پست. میتونی جای اینکه هر 1 پست رو جواب بدی روزی 2-3 بار بیای چند تا چند تا جواب بدی. والا من کسی سوال میپرسه میرم کلی میگردم تو نت و از جوابی که میدم مطمئن میشم بعد مینویسمش.مثال قضیه دسته مشترک xbox و pc که تا اون عکس رو دیدی گفتی نه امکان نداره و فیک هست و اینا...
    بله ممنون....
    حرف شما رو کاملا قبول دارم...و خودمو اصلاح میکنم...خدارو شکر سو تفاهم رفع شد مشکل منم بیشتر طرز حرف زدن اون دوستمون بود که هرچی از دهنش درمیومد گفت.....
    فقط خداییش ما چند تا مشکل بزرگ داریم که باید حل بشه...یه کم مدیر ها کم توجه شدن یکم....پست های اول تاپیک ها باید جامع باشه و دوستان هم قبل هر سوال برن تاپیک اول رو بخونن...
    ممنون از همه که مشکلاتمو گفتن بهم....انشاالله دیگه پیش نمیاد .....و دوستمون هم انقدر کم لطفی نمیکنه...
    ممنون از همه

9. 3 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

لول آپ؟؟؟ این جا احیانا وارکرفته؟؟؟
    این طرز برخورد به شدت زشته... اصلا این برخورد با کسی که میاد تو تاپیک شعر سعدی مینویسه و میره هم زشته...
    اینجا ساجد هم بدون تقصیر نیست... واسه ی چند تا سوال ، هر کدوم یه جواب جداگانه میده... به جان خودم مولتی کیوت اختراع شده ولی :||
    گاهی اوقات هم جواب ها کمی اشتباهن... با شهاب موافقم... همین که به خیلی از سوالا جواب درست میده نکته مهمیه... ولی سوالی که واسم پیش اومده اینه که دقیقا چرا از مولتی کیوت استفاده نمیکنه :-w منم مثل ناصر دیگه به این عکس مارکس حساسیت پیدا کردم : دی
    صفحه اول اگه بروز بشه خیلی از این سوالات تکراری از بین میرن... البته بازم کم نیستن افرادی که صفحه اول رو نمیخونن و جفت پا میپرن صفحه آخر و کلیک روی "ارسال جواب سریع"
    واسه همین حس میکنم کامل کردن صفحه اول شاید کمک خاصی نکنه... بار ها و بار ها میبینیم که میان و میپرسن جدید ترین مدل چیه... این موضوع توی پست اول توضیح داده شده... و این نشون میده که پست اول رو نخوندن اصلا...
    نه عزیزم اینجا وارکرفت نیست
    منظور از لول آپ همون القاب : پروفشنال و آخر فروم بازار و ... است که با توجه تعداد پست هاشون بهشون داده میشه امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!
    قبول دارم طرز برخوردم زنندس به حساب عصبانیت بزارید نه بی ادب بودنم
    اینقدر درباره این اسپمر ها بحت کردم که اعصابم داغون شده! آخه من چقدر حرص این فوروم رو بخورم

بله ممنون....
    حرف شما رو کاملا قبول دارم...و خودمو اصلاح میکنم...خدارو شکر سو تفاهم رفع شد مشکل منم بیشتر طرز حرف زدن اون دوستمون بود که هرچی از دهنش درمیومد گفت.....
    فقط خداییش ما چند تا مشکل بزرگ داریم که باید حل بشه...یه کم مدیر ها کم توجه شدن یکم....پست های اول تاپیک ها باید جامع باشه و دوستان هم قبل هر سوال برن تاپیک اول رو بخونن...
    ممنون از همه که مشکلاتمو گفتن بهم....انشاالله دیگه پیش نمیاد .....و دوستمون هم انقدر کم لطفی نمیکنه...
    ممنون از همه
    با توجه به اینکه دوستمون گناه خودشون رو قبول کردن و تصمیم به خودسازی گرفتن منم ایشون رو می بخشم (شوخی)

پ/ن : من آدم بی آدبی نیستم ولی متاسفانه خیلی زور از کوره در میرم بزارید به حساب کم عقلی و جوونیم شما به بزرگی خودتون ببخشید.
    از s.j-rez2 هم عضرخواهی می کنم ولی قبول کن که کارت درست نبود.
    Last edited by behexen; 11-09-2011 at 11:25.

11. 3 کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

----------------------
    ----------------------
    خوب همه از اول که کنسول نداشتن.یکی باید سوال های ابتدایی رو هم جواب بده دیگه.
    بعضی سوال های من رو هم جواب دادن که از این دوستمون تشکر میکنم.
    در حالیکه اگر ایشون جواب نمیدادن شاید همینطوری خاک میخورد پست من.
    اگر هر حرفی از دوستان اشتباهه شما بیاین محترمانه ردش کنید و اصلاحش کنید.دیگه فح-ش و ناسزا گفتن نداره.
    خوب بهتره جواب چند پست رو در یک پست نقل قول کنید که از این به بعد انجام میدن.
    این بحث ها هم واقعا جاش اینجا نیست.

Last edited by Amin4All; 12-09-2011 at 07:58.

13. 3 کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

به نظر بنده تعداد پست اصلاً مهم نیست ..

مهم اینه که آدم پست هاش حاوی اطلاعات درست باشه و واقعاً به کاربران کمک کنه .

واقعا زشت که آدم داخل پست ها حرف هایی بزنه که دور از انسانیت .

اگرم دوستان جواب ها خودشون رو داخل یک پست ارسال کنن خیلی عالی میشه ..

من خودم دیروز داخل این تایپک دنبال یه پست میگشتم که بالاخره هم پیداش نکردم .(به علت زیادی پست ها )

15. 2 کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر بنده تعداد پست اصلاً مهم نیست ..

مهم اینه که آدم پست هاش حاوی اطلاعات درست باشه و واقعاً به کاربران کمک کنه .

واقعا زشت که آدم داخل پست ها حرف هایی بزنه که دور از انسانیت .

اگرم دوستان جواب ها خودشون رو داخل یک پست ارسال کنن خیلی عالی میشه ..

من خودم دیروز داخل این تایپک دنبال یه پست میگشتم که بالاخره هم پیداش نکردم .(به علت زیادی پست ها )
    الان بالاخره شما با پست زیاد موافقی یا مخالف؟

17. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

الان بالاخره شما با پست زیاد موافقی یا مخالف؟

مخالفم دیگه ..

البته این روبگم اگه پست ها همه حاوی اطلاعات درست و سودمند باشه . اشکالی نداره روزی 20 صفحه هم بره جلو . (موافق)

البته یک نفر نیاد سوال کسی رو با 2 یا 3 پست پشت سر هم جواب بده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •