اقا شما اعزامتون چه تاريخيه
دوستان اسفتد بفرستیم کی اعزام میشیم؟ اردیبهشت یا خرداد؟
اگه مدرک دانشگاهی داشته باشید . احتمال زیاد 1 اردیبهشت .
امروز اولین روز خدمت من در ناجاست تا حالا که فقط احترام دیدم و کمتر از آقا و جناب بهم نگفتن
حالا باید ببینم در آینده چطور پیش میاد در ضمن در کلانتری هم هستم و میخوام چند ماه خاک کلانتری بخورم بعد برم آگاهی
واقعا نمی دونم چرا بعضی دوستان از ناجا بد می گن
از ارتش که تا حالا خیلی بهتر بوده،تو ارتش یه مشت درجه دار عقده ای و بی خاصیت و سربازا هم که قاتل جون هم هستن!
ولی خداییش افسرای با شخصیت و خدا ترس هم زیاد دیدم تو ارتش که واقعا مردان شریف و زحمت کشی هستن!
نا گفته نماند که درجه دار های خوب و درستکار هم هست ولی اکثرا آدم نیستن!
هنوز مرام و شخصیت یه درجه دار ارتشی که در رکن 4 با من خدمت می کرد رو یادم نرفته حتی یه بار آزارش به یه سرباز نرسید و با این که در ستاد فرماندهی بود و قدرت داشت به احدی زور نگفت،یه بار نشنیدم حرف نا شایستی از دهانش خارج بشه،انشااله که خدا حفطش کنه هر جا که هست!
Last edited by Doctor Splinter; 24-01-2015 at 16:08.
شاهنامه آخرش خوش است دوست عزیز .
بعنوان کادر رفتی یا سرباز ؟ کودوم شهر ؟
بابا مگه بیکاری چه حوصله ای داری تو همه از کلانتری فرار می کنن تو یه راست رفتی اونجا![]()
سلام. کسی از شرایط حذف پست در سپاه خبر داره ؟
خیر دوستمون به عنوان پلیس افتخاری رفتن (به ما اینطور گفتن) و انتظار دارن مثل سرباز باهاشون برخورد بشه!
من شخصا زیاد وارد بحث های حاشیه ای نمیشم چون این تاپیک برای مشاوره خدمت سربازی هست.
نه مدرک ندارم. دیپلم
سلام دوستان کسی چیزی میدونه کمک کنه لطفا .روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)