هزینه سرویس یک مگ و دو مگ اکو چنده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هزینه سرویس یک مگ و دو مگ اکو چنده ؟
كسي نمايندگي شاتل ميشناسه كه نتونه واسم پرت جور كنه توو منطقه ما؟خود شاتل ميگه eco نميديم ولي art ميديم چون ظرفيت eco پر شده در منطقه ما(تهران-امامت)
ظاهرا سایت شاتل پکیده چون ارور 503 میده !
نه امروز 3 بار من رفتم باز میشه
سلام دوستان .
من سرویس شاتل دارم و مودمم هم زاکسل هست که از خودشون گرفتم . حالا من میخوام ویندوز ۷ بریزم . سوالم اینه که بعد از ریختن وین ۷ ، چی به سر مودم و ADSL ما میاد ؟ کلا میریزه بهم و از اول باید نصب و تنظیم و کانفیگ و ... بکنیم ؟ شما بعد از نصب ویندوز خودتون (بخصوص وین ۷ ) چه کارایی انجام میدید ؟؟
ممنون میشم توضیح بدین .
.
هیچ اتفاقی نمی افته
ویندوز رو نصب کن.مودم رو روشن کن.به اینترنت وصل شو
واقعااااااااااااااا ؟!! همـــــــیــن !!! هیچ کاری نباید بکنم یعنی ؟؟ خب ویندوز بریزم کانکشنم که میپره . نمیپره ؟؟ (البته من کانکشنم ازیناس که اینیبل و دیسیبل میکنیم . بریج میگن ، چی میگن بش ؟)
لطفا کاملا دقیق راهنمایی کنید منو . چون اگه ویندوز رو بریزم و اینترنت وصل نشه دیگه نمیتونم مشکلات احتمالی هیچ جوری برطرف کنم و کل یوم سیستم تعطیل و اعصاب داغون .
مرسی
.
اول اینکه کانکشن مودم به ویندوز ارتباط نداره و هیچ مشکلی پیش نمیاد
اگر به صورت pppoe کانفیگ کرده بودی فقط کافی بود همون سه مرحله ای که من گفتم رو انجام بدی
حالا که bridge کانفیگ کردی وقتی ویندوز رو نصب کردی یه کانکشن بساز و یوزرنیم و پسورد و توش بزار
حتی می تونی خودت به صورت pppoe کانفیگ کنی.من زایگسل ندارم که بهتون بگم چطوریه اما بپرسی راهنمایی میشی
اطلاعات کانکشن پس تو خود مودم ذخیره میشه ؟!! عجب !!! دست گلشون درد نکنه واقعا.
من کانکشنم یوزر و پس نمیخواد . فقط اینیبل و دیسیبل داره . حالا این بریج هست یا pppoe ؟ بعد ویندوز ریختن مشکل پیش میاد یا نه با این اوضاع ؟!
دوستان زاکسل دار هم راهنمایی کنن لطفا .
پ.ن : با پست پایین همزمان شد . ممنون haapoo جان . جوابم رو گرفتم . پس با خیال راحت ویندوز میریزم .
ممنون parsa و haapoo جان.
.
Last edited by OSEN; 11-12-2010 at 22:16.
اگه اینیبل و دیسیبل می کنی که pppoe
bridge باید یوزر پس بدی و کانکت کنی
اگه pppoe که هیچی برو وین رو عوض کن
درضمن اگه مشکلم پیدا کردی زنگ میزنی به پشتیبانی شاتل میگه چیکار کنی بعد
کاری که نمی کنن برای سرعت اما این کارو خوب بلدن![]()
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)