تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2738 از 3745 اولاول ... 1738223826382688272827342735273627372738273927402741274227482788283832383738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,371 به 27,380 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من یه طرح داشتم که از ساعت 4 صبح تا یه ساعتی ( دقیق نمی دونم ) نخفیف 60 درصدی داشت
    الان گیگاباکس شارژ کردم
    این تخفیف پریده؟
    کسی می دونه؟؟؟؟؟
    مرسی

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی می دونه؟؟؟؟؟
    مرسی
    من روی گیگ باکس دانلود شبانه انجام دادم بدون اینکه از گیگباکس کم بشه.
    پس این مورد شما هم احتمالا از همون تخفیف شبانه استفاده میکنه، بهتره که یک فایل کم حجم بذارید تست کنید.

3. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم به این شرکت ..

من الان نزدیکه 3ماهه سرویس میگیرم و بعدش که تمام شده یکماهه هست تا قبل از یکماه سرویس تمام و من مجبورم 1گیگ یک گیگ شارژ بخرم و وقتی میگرم حدود 3تا4 ساعت حجمم میپره و جالبه به پشتیبانیی 1544 زنگ میزنم و میگن نمیدونم برنامه fing vs speed mater نصب کن رو موبایل که ببینی کسی استفاده میکنه و انجام دادم که اصلا کسی استفاده نمیکنه و من تازه هر از 2تا 3هفته مودممو رسیت و دوباره کانفیگ میکنم و تمام پسوردها را عوض میکنم و بازم مشکل داره و سریع حجمم تمام میشه مثل امروز ظهر 1 گیگ خریدم و تو موبایلم نگاه میکنم تمام استفاده من شبکه اجتماعی واتساپ بوده بدون هیچ دانلودی 195 مگ تمام کرده و بعد اومدم پای لپتاپ دیدم حجمم تمام و خریداری کنین ...بخدا این شرکت داره دزدی میکنه و سر هممونو کلاه میزاره خبر نداریم و خود پشتیبانی بهشم گفتم افتاده بود به من من کردن و گفت حتما اعمال نشده و از این چرتا که نمیدونست چی سر هم کنه و خلاصه واقعا کلافه شدم و نمیدونم چه جوری 100 درصد بفهمم دزدی میکنن الان 80 درصد متوجه ام ...اخه مگر میشه الکی تمام بهش از 1000 مگ 195 مگاستفاده و تمام بشه >؟//
    راستش من مدتی از این شرکت سرویس داشتم درسته از هیچ چیزش راضی نبودم اما حجم دزدی به این صورت واقعا ندیدم. تصور میکنم شما هم مشکل از سمت خودتون باشه مثلا رو کامپیوتر ویندوز ده گاها حجم زیادی مصرف میکنه حتی اگه اپدیت اتوماتیک روهم غیر فعال کرده باشید اگر نکرده باشید که راحت مصرف میکنه. در مورد هک کردن وای فای و استفاده فرد دیگر هم کسی که بخواد انجام بده کار دو دقیقه هست رمز عوض کردن ماهانه هم اثری نداره. پیشنهاد میکنم اگر خودتون تنها استفاده دارید حتما فیلتر مک رو از تنظیمات مودم فعال کنید.

5. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تنظیمات مک به چه صورته مودمم تی پی لینکه و اینکه اموزش کجاست و اینکه من استفاده میکنم همراه با خانواده

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با آسیاتک دارم،به جز DNS خودش و مخابرات تهران و گوگل هیچ DNS دیگه ای نمیتونم روش ست کنم،اصن صفحه لود نمیشه،شمام این مشکلو دارین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان واقعا بعضی وقتها برنامه های سیستم خود به خود دانلود می کنند برنامه du meter نصب کنید quick lunch رو هم فعال کنید حالا هر موقع از اینترنت استفاده بشه البته ازدسیستم خودتون سریع می فهمید من خودم تا حالا بارها شده برنامه ها خودکار.دانلود می.کنند سریع از فایروال کنترل کردم

Sent from my LT26w using Tapatalk

9. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس ها گیگ باکس دیگه ارائه نمیشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان کسی تونسته روی خطوط PCM از آسیاتک سرویس بگیره؟ مثل اینکه قبلا فقط مخابرات روی این خطوط سرویس میداده اما الان آسیاتک هم میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان کسی تونسته روی خطوط PCM از آسیاتک سرویس بگیره؟ مثل اینکه قبلا فقط مخابرات روی این خطوط سرویس میداده اما الان آسیاتک هم میده
    مطمئنید؟ تهران؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خود مخابرات هم اول خط رو از PCM خارج میکنه بعد روش سرویس میده دوست عزیز.

14. این کاربر از Mohammad.v4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •