کسی می دونه؟؟؟؟؟
مرسی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کسی می دونه؟؟؟؟؟
مرسی
من روی گیگ باکس دانلود شبانه انجام دادم بدون اینکه از گیگباکس کم بشه.
پس این مورد شما هم احتمالا از همون تخفیف شبانه استفاده میکنه، بهتره که یک فایل کم حجم بذارید تست کنید.
راستش من مدتی از این شرکت سرویس داشتم درسته از هیچ چیزش راضی نبودم اما حجم دزدی به این صورت واقعا ندیدم. تصور میکنم شما هم مشکل از سمت خودتون باشه مثلا رو کامپیوتر ویندوز ده گاها حجم زیادی مصرف میکنه حتی اگه اپدیت اتوماتیک روهم غیر فعال کرده باشید اگر نکرده باشید که راحت مصرف میکنه. در مورد هک کردن وای فای و استفاده فرد دیگر هم کسی که بخواد انجام بده کار دو دقیقه هست رمز عوض کردن ماهانه هم اثری نداره. پیشنهاد میکنم اگر خودتون تنها استفاده دارید حتما فیلتر مک رو از تنظیمات مودم فعال کنید.
تنظیمات مک به چه صورته مودمم تی پی لینکه و اینکه اموزش کجاست و اینکه من استفاده میکنم همراه با خانواده
دوستان من یه مشکل با آسیاتک دارم،به جز DNS خودش و مخابرات تهران و گوگل هیچ DNS دیگه ای نمیتونم روش ست کنم،اصن صفحه لود نمیشه،شمام این مشکلو دارین؟
دوستان واقعا بعضی وقتها برنامه های سیستم خود به خود دانلود می کنند برنامه du meter نصب کنید quick lunch رو هم فعال کنید حالا هر موقع از اینترنت استفاده بشه البته ازدسیستم خودتون سریع می فهمید من خودم تا حالا بارها شده برنامه ها خودکار.دانلود می.کنند سریع از فایروال کنترل کردم
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام
دوستان سرویس ها گیگ باکس دیگه ارائه نمیشه؟؟؟
دوستان کسی تونسته روی خطوط PCM از آسیاتک سرویس بگیره؟ مثل اینکه قبلا فقط مخابرات روی این خطوط سرویس میداده اما الان آسیاتک هم میده
مطمئنید؟ تهران؟
خود مخابرات هم اول خط رو از PCM خارج میکنه بعد روش سرویس میده دوست عزیز.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)