استان خودت می افتی
استان خودت می افتی
سلام روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
![]()
سلام.
یکی از دوستانم فوق دیپلم هستش و گروهبان یک ، اعزامی 1/6/93 هستش و افتاده تیپ 284 پیاده شهید سرلشکر هوشنگ رستمی خرم آباد توی سراب ناوه کش.
میخواد انتقالی بگیره.
آیا کسی را سراغ دارید که بتونیم جا به جاش کنیم و مشکل دوری از خونوادش حل بشه؟
در چه صورتی میتونه انتقال پیدا کنه؟باید تاریخ اعزام و درجه و مدرک و پادگانشون یکسان باشه؟
میشه کامل شرایط لازم برای انتقال را بهم توضیح بدید؟
با سلام . ممنون میشم به سوالم جواب بدین . پدر بنده نظامی هستن سال86 با حکم کمیسیون پزشکی ناجا به عنوان معلول خدمتی شناخته شدن . به علت بیماری قلبی و دیسک کمر . بنده امسال(93) برای معافیت کفالت اقدام کردم طبق همون حکم وچند بیماری دیگه . اما رد کردن و در جواب گفتن بیماریها به حد نصاب نمیرسن و همچنین امکان جمع کردن بیماریها و معافیت در مجموع طبق قانون نظام وظیفه نیست . حالا سوال من اینه که بنده چون پدرم نظامیه و خقوق بگیر میتونم از ماده 6 بهزیستی که همون حمایت از معلولان هست اقدام کنم؟ اگه راه دیگه ای ام هست بگین و اینکه الان پدرم بیماریه قلبیش پمپاژ هست روی 50 درصده باید 30 باشه تا معاف شم همچنین دیسک کمر شدید دارن و همچنین بیماری های آرتوروز گردن، از کار افتادگی ماهیچه شانه سمت راست، رفلاکس شدید معده و سینوزیت مزمن آیا با این بیماری ها امکان معافیت دارم؟
دوستان به نظرتون فردا برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آموزشی ؟ برج 12 اعزام هستم
سلام
دوستان همون جر که قبلا گفته ام پدر من 11 ماه جبهه داره و 15% جانبازی این درحالی که اگه مجموعش میشد 30 بنده معاف بودم
یه سوال الان میشه مثلا ما به درصد جانبازی اعتراض کینم تا مثلا از 15% بشه 20% کلا همچین چیزی امکان داره؟؟ میشه امیدوار بود از کجا باید اقدام کردم؟؟ یا ممکن اقدام کنیم و درصد جانبازی کمترم بشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.فردا میخوام برم نظام وظیفه بپرسم کجا افتادم.میگن از الان؟![]()
باید کمیسیون پزکشی بشه یکم زمان گیرهیه سوال الان میشه مثلا ما به درصد جانبازی اعتراض کینم تا مثلا از 15% بشه 20% کلا همچین چیزی امکان داره؟؟ میشه امیدوار بود از کجا باید اقدام کردم؟؟ یا ممکن اقدام کنیم و درصد جانبازی کمترم بشه؟؟
امکان داره کمتر کنن درصدو بابام 30 درصد بود چند سال پیش اعتراض زد شد 20 حالا برج 12 باید برم خدمت
اگه گفتن کجا افتادید یک خبر هم بدید ما هم بریم ببینیم کجا افتادیم.سلام.فردا میخوام برم نظام وظیفه بپرسم کجا افتادم.میگن از الان؟
Last edited by spartaqus; 24-01-2015 at 08:27.
دوستان من امروز رفتم پلیس +10 گفتن هنوز مشخص نشده چک کرد واسم
سلام اقا من كد سخا رو گرفتم زدم تو سايت ولي هر قسمتي رو مصلا اعزام رو ميزنم مينويسه هيچ درخواستي يافت نشد ميخوام ببينم كجا افتادم 19 بهمن اعزامم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)