شما با مرورگر های دیگه به جز اینی که داری استفاده میکنی ، امتحان کردی ببینی اوکی میشه یا نه؟!! با مرورگر گوشی هم تست کن ببین بازم مشکل داره یا نه!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما با مرورگر های دیگه به جز اینی که داری استفاده میکنی ، امتحان کردی ببینی اوکی میشه یا نه؟!! با مرورگر گوشی هم تست کن ببین بازم مشکل داره یا نه!
با کروم و فایر فاکس تست کردم هر دو تا باز نمیشه ! مشکل از مرورگر نیست چون با قیلتر شکن راحت باز میشه !
سلام
من یه طرح داشتم که از ساعت 4 صبح تا یه ساعتی ( دقیق نمی دونم ) نخفیف 60 درصدی داشت
الان گیگاباکس شارژ کردم
این تخفیف پریده؟
دوستان براي بالا بردن Max Rate و Data Rate چه راه حلي هست؟ فكر نميكنم با وصل كردن مودم به سره خط تفاوت آنچناني صورت بگيره
فكر ميكنم همه چيز به مركز مخابراتي بستگي داره درسته؟
پ.ن: Max Rate روي 4732 هست
شرکت براتون میبنده
اون ماکز ریت دست شما نیست اون تخمینی که مودم میزنه
باتوجه به نویزی که دارید و دوریتون از مرکز
ولی دیتا ریت دست شرکتی که ازش اینترنت خریدید
Line Attenuation روي Downstream رو ٥٨ه و روي Upstream روي ٣٨ و Data Rate هم روي 4371
اين نويز رو چجور ميشه كم كرد؟ اسپليتر هم دارم
Data Rate رو زنگ بزنم زياد ميكنن؟ آخه Data Rate كه نميشه بيشتر از Max Rate بشه
شما میرایی یا همون attenution بالاست بیشتر ازاین نمیتونن برات ببندن
فاصلت زیاده با مرکز
حدود 4 کیلومتری میشه درست؟
فاصله هست ولي نه خيلي حدودا ٢ كيلومتر
الان هيچ راهي نيست؟
چرا یه راهی هست که برید با یه متر سیم برید دم جعبه مودمو تست کنید و ببینید چقدر تغییر میکنه
ولی اینو بگم طول سیم مهمه
یعنی طول سیمی که مخابرات از مرکز تا خونه شما کشیده ملاکه
فاصله ملاک نیستت،درواقع تخمینیه
میدونید یکی از عوامل موثر بر میرایی یا همونattenuion طول سیمه
برای کاهش نویز هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم به این شرکت ..
من الان نزدیکه 3ماهه سرویس میگیرم و بعدش که تمام شده یکماهه هست تا قبل از یکماه سرویس تمام و من مجبورم 1گیگ یک گیگ شارژ بخرم و وقتی میگرم حدود 3تا4 ساعت حجمم میپره و جالبه به پشتیبانیی 1544 زنگ میزنم و میگن نمیدونم برنامه fing vs speed mater نصب کن رو موبایل که ببینی کسی استفاده میکنه و انجام دادم که اصلا کسی استفاده نمیکنه و من تازه هر از 2تا 3هفته مودممو رسیت و دوباره کانفیگ میکنم و تمام پسوردها را عوض میکنم و بازم مشکل داره و سریع حجمم تمام میشه مثل امروز ظهر 1 گیگ خریدم و تو موبایلم نگاه میکنم تمام استفاده من شبکه اجتماعی واتساپ بوده بدون هیچ دانلودی 195 مگ تمام کرده و بعد اومدم پای لپتاپ دیدم حجمم تمام و خریداری کنین ...بخدا این شرکت داره دزدی میکنه و سر هممونو کلاه میزاره خبر نداریم و خود پشتیبانی بهشم گفتم افتاده بود به من من کردن و گفت حتما اعمال نشده و از این چرتا که نمیدونست چی سر هم کنه و خلاصه واقعا کلافه شدم و نمیدونم چه جوری 100 درصد بفهمم دزدی میکنن الان 80 درصد متوجه ام ...اخه مگر میشه الکی تمام بهش از 1000 مگ 195 مگاستفاده و تمام بشه >؟//
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)