تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2736 از 3347 اولاول ... 173622362636268627262732273327342735273627372738273927402746278628363236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,351 به 27,360 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جالبه سیمکارت من اعتباریه بعد چطور این بسته ها رو نشون میده؟حتما شبکه باز قاطی کرده
    آره ایرانسل من مشکل داره فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با اکانت سیم کارت دائمی لاگین کردی که بسته های ساعتی رو نشون نمیده
    وقتی سیم کارت اعتباریه چطوری دایمی لاگین میشه؟حالا بگذریم از این مهم نیست فقط چرا دایمی ها ساعتی ندارن یا چرا به جای سه گیگ ماهانه چهار گیگ دارن؟اعتباری سیزده تومن سه گیگه بعد دایمی چهار گیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وقتی سیم کارت اعتباریه چطوری دایمی لاگین میشه؟حالا بگذریم از این مهم نیست فقط چرا دایمی ها ساعتی ندارن یا چرا به جای سه گیگ ماهانه چهار گیگ دارن؟اعتباری سیزده تومن سه گیگه بعد دایمی چهار گیگه
    مشکل از خود ایرانسل من هست . در مورد بسته ها هم دلیل خاصی نداره. سیاست ایرانسله .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ممنون ..
    راستش مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
    همین سایت شبها سرعت رو کم میکنه...
    بی زحمت تست کنید ببنید برای شما چطوره؟ یا مثلا مقدور بود شبانه ببنید چطوره؟
    با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
    حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
    خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟
    سرعت برای من تا 1 مگابایت رو صبانت و تا 1.5 مگابایت هم رو ایرانسل میاد بالا .
    لینک هاتونو توش ریموت کنید وایسید اپلود شه بعد دانلود کنید سرعتش هم خوبه سروراش قوی ان شب بزنید دانلود من با نهایت سرعت میگرفتم . دیگه بستگی به منطقتون داره

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
    امروز من رو از برنامه انداخته بیرون و میگه شماره ات رو وارد کن و داخل برنامه شو
    ولی همش میگه شماره صحیح نیست
    کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
    الان هم که با کلی من بمیرم و تو بمیرم راهم داد، میگه موجودیت صفره. دوهزار تومن موجودی داشت. برمیگرده آیا؟ یا رفت به دیار باقی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان هم که با کلی من بمیرم و تو بمیرم راهم داد، میگه موجودیت صفره. دوهزار تومن موجودی داشت. برمیگرده آیا؟ یا رفت به دیار باقی؟
    موجودیت صفر نشده مشکل برنامه هست . حل میشه

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

امروز که ماشاالله از اول صبح سرعتای ما داغون بود دیگه حوصله ام رو سربرده کاملا بنا به عرض دوستمون داره چرخشی پهنای باند رو تعویض میکنه کاش این همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای 4g راه بندازه که از شر اذیتای ایرانسل راحت شیم

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

یه موضوع دیگه ای که الان به خاطرم رسید چند وقت پیش جناب اقای وزیر داشت عرض میکرد که تا انتهای سال پهنای باند کشور از ۶هزار گیگا بایت به ۱۰هزار افزایش خواهد داشت میگم به نظر دوستان چنین افزایشی میتونه عملی باشه حدود ۴۰درصد افزایش به یکباره؟ شاید هم تو دهه فجر قراره سورپرایزمون کنن

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه موضوع دیگه ای که الان به خاطرم رسید چند وقت پیش جناب اقای وزیر داشت عرض میکرد که تا انتهای سال پهنای باند کشور از ۶هزار گیگا بایت به ۱۰هزار افزایش خواهد داشت میگم به نظر دوستان چنین افزایشی میتونه عملی باشه حدود ۴۰درصد افزایش به یکباره؟ شاید هم تو دهه فجر قراره سورپرایزمون کنن
    خوش باوری محضه ابوالفضل عزیز

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امروز که ماشاالله از اول صبح سرعتای ما داغون بود دیگه حوصله ام رو سربرده کاملا بنا به عرض دوستمون داره چرخشی پهنای باند رو تعویض میکنه کاش این همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای 4g راه بندازه که از شر اذیتای ایرانسل راحت شیم
    خیلی داغون شده ، با سیگنال خوب رو هر دو باند ،همه هجوم اوردن به سمت ایرانسل و بسته های ۱۰۰ گیگ و ۲۰۰ هم که داره میده پهنای باندم که اضافه نمیکنه اخر هفته و تعیلات هم که به اوج کیفیت بد میرسه تجهیزاتم ارتقا نمیده هر جا زده رفته جای دیگه واسه کاشت دکل جدید سیستمش هم که قطعه بسته نمیشه خرید فعلا. تا زمانی که کل ایران فیبر نوری نکشن و سرعت بالا vdsl ندن و پهنای باند خارجی زیاد نکنن همینه مقطعی یه شرکت میاد سرعت بالا میده به محض اینکه کاربر زیاد بشه افت میکنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

12. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •