آره ایرانسل من مشکل داره فعلا
آره ایرانسل من مشکل داره فعلا
وقتی سیم کارت اعتباریه چطوری دایمی لاگین میشه؟حالا بگذریم از این مهم نیست فقط چرا دایمی ها ساعتی ندارن یا چرا به جای سه گیگ ماهانه چهار گیگ دارن؟اعتباری سیزده تومن سه گیگه بعد دایمی چهار گیگه
مشکل از خود ایرانسل من هست . در مورد بسته ها هم دلیل خاصی نداره. سیاست ایرانسله .
سرعت برای من تا 1 مگابایت رو صبانت و تا 1.5 مگابایت هم رو ایرانسل میاد بالا .
لینک هاتونو توش ریموت کنید وایسید اپلود شه بعد دانلود کنید سرعتش هم خوبه سروراش قوی ان شب بزنید دانلود من با نهایت سرعت میگرفتم . دیگه بستگی به منطقتون داره
الان هم که با کلی من بمیرم و تو بمیرم راهم داد، میگه موجودیت صفره. دوهزار تومن موجودی داشت. برمیگرده آیا؟ یا رفت به دیار باقی؟
موجودیت صفر نشده مشکل برنامه هست . حل میشه
امروز که ماشاالله از اول صبح سرعتای ما داغون بود دیگه حوصله ام رو سربرده کاملا بنا به عرض دوستمون داره چرخشی پهنای باند رو تعویض میکنه کاش این همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای 4g راه بندازه که از شر اذیتای ایرانسل راحت شیم
یه موضوع دیگه ای که الان به خاطرم رسید چند وقت پیش جناب اقای وزیر داشت عرض میکرد که تا انتهای سال پهنای باند کشور از ۶هزار گیگا بایت به ۱۰هزار افزایش خواهد داشت میگم به نظر دوستان چنین افزایشی میتونه عملی باشه حدود ۴۰درصد افزایش به یکباره؟ شاید هم تو دهه فجر قراره سورپرایزمون کنن
خوش باوری محضه ابوالفضل عزیز
خیلی داغون شده ، با سیگنال خوب رو هر دو باند ،همه هجوم اوردن به سمت ایرانسل و بسته های ۱۰۰ گیگ و ۲۰۰ هم که داره میده پهنای باندم که اضافه نمیکنه اخر هفته و تعیلات هم که به اوج کیفیت بد میرسه تجهیزاتم ارتقا نمیده هر جا زده رفته جای دیگه واسه کاشت دکل جدید سیستمش هم که قطعه بسته نمیشه خرید فعلا. تا زمانی که کل ایران فیبر نوری نکشن و سرعت بالا vdsl ندن و پهنای باند خارجی زیاد نکنن همینه مقطعی یه شرکت میاد سرعت بالا میده به محض اینکه کاربر زیاد بشه افت میکنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)